Şimdi Ara

Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU] (403. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.111
Cevap
135
Favori
573.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
70 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • n8birbaslangic N kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir açıklama yok, Google zararlı uygulama olarak görüyor, bunu geçici düzeltmek için Ayarlar, Uygulama, Uygulamayı Yönet, sağ üst köşeden 3 noktaya tıklayın, Uygulama tercihlerini sıfırla seçin. Uygulama tercihlerini sıfırladıktan sonra bazı uygulamalar için izin vermeniz gerekebilir. Yada daha önce devre dışı bıraktığınız uygulamalar tekrar gelebilir onlarıda devre dışı bırakırsınız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sonklavyebükücü kullanıcısına yanıt
    Android 13 geldiğinde global güncellemistim sonra pil kullanımı fazla gibi geldi tekrar fastboot ile android 12.5.5 enhanced versiyona döndüm. Sizin görüş ve yorumlarınız forumda büyük katkı sağlıyor ve şimdi bende o versiyona geçip bir denesemmi acaba diye düşünüyorum. Pil durumu nasıl ? Genel bir sorun varmı goze batan 13 zaten daha akıcı ve stabildi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nazif_BG kullanıcısına yanıt
    Açıkçası @cdemir hocam sağ olsun, onun sayesinde ilk Android 12/MIUI 13 deneyimimi Xiaomi.eu ile yaşadım.

    Doğrusunu isterseniz, zerre sıkıntı yoktu. Özellikle Xiaomi'nin arama ve mesajlaşma uygulamaları harika çalışıyor, çağrı kaydetme vesaire de olunca tadından yenmiyordu.

    Ama tamamen can sıkıntısından, daha önceden kullandığım ve sevdiğim Xiaomi.eu 12.0.12, Android 10'a döndüm 1-1.5 ay kadar MIUI 13 kullandıktan sonra. Ben aslında o sürümde çok sorun yaşamışım da göz ardı etmişim. Geri dönünce çok pişmanlık duydum. Pil konusunda MIUI 13'ün bir tık gerisinde, gesture ile kontrollerde eğer alttaki beyaz kısmı görmeyi seviyorsanız o bar sürekli kayboluyordu. Ayrıca ben cihazda Xiaomi ve Google takipçilerini engelliyorum F-Droid'den indirdiğim App Manager uygulaması ile, galiba Google Play Servisleri'nde bir sorun oluyor, konum açtığımda cihaz yeniden başlatıyor kendini. Tam da Aydın'a arkadaşlarımın yanına gitmiştim ve bilmediğim bir yerde cihazın konumunun çalışmaması büyük sıkıntı yarattı bana.

    Tatilden döner dönmez, Nusantara AOSP ROM yükledim. Aslında ArrowOS düşünmüştüm ama, çok kere denememe rağmen bir türlü cihazın dokunmatiğini çalıştırmayı beceremedim o ROM'da. Ben de Nusantara'ya döndüm. Açıkçası, pil konusunda harika olduğunu söyleyemem ama performans konusunda sorun yaşamadım. Sensör sorunu da yaşamadım. Sadece Launcher konusunda bir sıkıntı yaşadım, bütün AOSP Android 12 ROM'larda olan bir sorun ama kimse yazmamış. Şimdi onu geçiyorum uzamasın diye.

    Siz MIUI sorduğunuz için kısaca gözlemlerimi anlatayım. Nusantara ROM sürekli force stop hatası vermeye başlayınca sinirlenip Fastboot ile EEA 13.0.8 MIUI 13 sürümüne geçtim. Xiaomi.eu'yu düşündüm ilk olarak ama bunda bir farklılık var mı diye denemek için yükledim. Neredeyse fark olmadığını görünce hemen uygulamalarımı kurdum. İlk başta çok kasma oldu 144Hz açık olmasına rağmen 60Hz'e çekti kendini. Belki ısındığını düşünerek öyle yaptı cihaz ama ısınmamıştı. Kurulum sonrası adb ile temizlik yaptım, optimizasyonları yaptım ve yeniden başlattım cihazı. Sonrasında Magisk işlemlerini vs. hallettim. Şu an akıcılık harika, hiçbir sorun yaşamadım. Pil kesinlikle AOSP'den daha iyi, MIUI 12'den de daha iyi. Her türlü uygulamayı kullanıyorum, 8-10 saat civarı ekran süresi alıyorum 3 gün kullanım ile. Geceleri %1-2 pil tüketiyor WiFi bağlı şekilde.

    Her şey mükemmel, hiçbir sorun görmedim. Hız olarak bayıldım. Android 12'nin görünüşünü seviyorum ama MIUI'ı da eşit şekilde sevdiğimi farkettim. Tek sorunum kamerada inanılmaz bir shutter lag (deklanşör gecikmesi) var. Öyle ki bazen çekmiyor bile. Karanlık ortamda daha belirgin. Exposure ayarlamak için vakit geçiriyor olabilir tam bir fikrim yok nedeni hakkında. GCam yüklersem yapmaz herhalde bunu, ama daha denemedim. Bu sorun beni etkiliyor açıkçası, dışarda şöyle bir hızlıca fotoğraf çekmek isteyince beni yarı yolda bırakır diye korkuyorum. Ki bıraktı da.

    Bunun dışında, şu an bu cihazla beraber kullandığım iPhone'u asla ama asla aratmıyor. iPhone 13 Pro, hatta Pro Max'e yakın bir pil performansı var. Hız olarak 2 yıldır kullanıyorum gıkı çıkmadı ama bu sürümde çok iyi. Kesinkes öneriyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Sonklavyebükücü kullanıcısına yanıt
    Hmmmm açıklayıcı yorum için teşekkür ederim. Telefonda benim onemsedigim şu an için akıcılık, pil ve kamera .. kamera hakkındaki o kötü bilgi düşündürdü şu an. Eu da varmiydi camera ile ilgili bir sıkıntı ? Olmadı onun romu indireyim yada global 13e normal yoldan güncellemeyi düşüneyim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nazif_BG kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. Hatırladığım kadarıyla onda da vardı bu durum. Bence fotoğraf için GCam, video için Xiaomi kamera uygulaması kullanarak bu sorunu çözebilirsiniz, ben de böyle yapmayı düşünüyorum.

    Cihazın BL kilidi açıksa, yedek alıp TWRP üzerinden hepsini deneyin. Benim cihazım garantiliydi, son 3 4 ayı kaldı, ama aldıktan 2 ay sonra bozdum garantiyi Global ROM güncellemesi yüzünden. Herhangi bir donanım sorunu yoksa BL kilidi açabilirsiniz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar kardeşime yeni bir telefon alacağız fiyatları çok benzer olan S20fe snapdragon ve bu cihaz arasında gidip geliyoruz bir iki sorum var yanıtlayabilirseniz sevinirim.

    1)Bu cihazın kronik bir sorunu var mı? S20 fe’den epeyce şikayet okudum forumda.
    2) 6gb ram ile 8gb ram arasında 1500tl fark var sizce değer mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar
    Telefonu 1 yıl önce satın aldım mi10t pro 256gb
    Daha sonra şirket Poco X3 Pro alınca kenara koydum uzun süre dolapta kaldı
    2 aydır kullanıyorum

    Şuan oyun oynarken aşırı derecede kasıyor ısınmadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

    Oyundan çıkınca yada alta alınca telefon 60 Hz düşmüş gibi kasıyor Hz ayarına baktığımda 144 hz gösteriyor 60 Hz basıp tekrar 144 Hz yapınca düzeliyor.

    Poco da isiniyordu şarjda da oynuyordum ama bu şekilde kasma donma vs problem yaşanmiyordu

    Günlük kullanımda bir problem yok ama akşamları 2 saat takılıp oyun oynayayım desem problem yaşıyorum

    Problemi yaşadığım oyun Mobile Legends
    Grafik ayarları akıcı en düşük ama olmuyor bir türlü

    Miui 13.0.1 yüklü
    Miui 13.0.3 güncellemesi var 824 MB lik

    Öneride bulunabilecek var mıdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalarr bende 2 gün önce satın aldım bu cihazı ve aranıza katıldım :) sıfır olarak aldım yurtdışı cihazı şu an gayet memnunum hızına ve akıcılığına diyecek yok. Redmi note 8 den upgrade ettim cihazı eşekten inip ata binince devasa fark hissettim resmen. Zaten oyun oynayan biri değilim maksat hız, performans, sağlam işlemci, sağlam donanım olsun dedim. Ekranı ips fakat hiç amoled ekranı aratmadı. Kullandığım ilk 60+hz üstü cihaz oldu ekran deneyimini gerçekten çok beğendim. Ayrıca soracağım 1-2 soru var. Cihazım yurtdışı olduğu için imei kayıtlı değil. Onuda 1 yıl sonra 2 sim hattım da kapanınca atmayı düşünüyorum Bu cihaza imei atan var mı? imei atılınca şebekede düşüş kötüleşme gibi sorunlar oluyor mu? ayrıca imei atılınca cihaz sıfırlanıyor mu yazılımında vs değişme oluyor mu? Ayrıca gcam kullanan varsa ve stok kamerasına göre daha iyi sonuçlar veriyorsa xml ve gcam paylaşırsa çok sevinirim :)





  • LBRTN kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, Cihazı daha stabil kullanmak için kendi uygulamaları içersinde ve Google ayarlarında ki reklamları kapatmanız daha sağlıklı olacaktır. Birazda kurcalarsanız gereksiz ayarları kapatarak daha iyi bir kullanım sağlayabilirsiniz. Ekranın IPS olması göz için, pil performansı ve ekran yanmaması için iyi bence. IMEI kaydını şimdi yaptırmanız daha iyi olacaktır. Çünkü ileride yapılacak işlemde cihaz komple sıfırlanacak bu da tüm bilgilerinizi tekrar yüklemek, uygulamaları, ayarları, güncelleştirmeleri hepsini başdan yapmanız gerekecek. Bunun için şimdiden eski bir cihazınız varsa onun IMEI artırmanız daha mantıklı olur. İlk cihazı aldığınızda temiz kurulum yapınız. Tüm güncelleştirmeleri yükledikten (MIUI, Google) sonra kendi kişisel uygulamalarınızı kurunuz. Gcam denedim ama fazla resim video işim olmadığından tekrar kendi programını kullanıyorum bana yetiyor. Ama yüklemek isterseniz GCAM Uygulama Yükleme burdan Xiaomi'nin kendi uygulaması üzerinden cihazınıza göre uyumlu GCam'ı indirebilirsiniz. Xml ne onu tam bilmiyorum. Umarım yardımcı olmuşumdur. Kendimde yurtdışı kullanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 19 Ağustos 2022; 1:29:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 4EvaMaSTeR kullanıcısına yanıt
    Önceden yoktu gibi bu sorun bende yaşıyorum, ısınma belki havalardan dolayı diyeceğim ama onuda bilemiyorum. MIUI 13 geçince oldu gibi geldi bana oyun fazla oynatmıyor çok ısınma ve donma oluyor. MIUI 12 de bu kadar yoktu gibi. Birde game turbonun güncellemesini yapıp öyle deneyin. Bendeki bu en son versiyon MIUI 14 de belki bunu giderirler umarım. Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU]

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vurucumuhammet V kullanıcısına yanıt
    Yani fiyatları yuksek halen eski cihaz artık. bence başka bir cihaza bakınız. Kronik sorun bana göre kalmadı şu an eskiden arama ekranı kapanmıyordu güncelleme ile giderildi. 8 GB 256 her zaman daha iyidir. Uzun vadede götürsün diye. Kardeşin oyun falan oynuyorsa ısınmayan işlemci ram olayı stabil olan cihazlara bakmanı tavsiye ederim. Şimdi Xiaomi bir çok cihaz çıkardı ama hepsi alınmaz bazı özel cihazlar vardır bunun gibi örnek; Mi10T, Poco X3 GT, Yada Prosu, Note 8 Pro modelleri gibi yani yeni çıkan bir cihaz eski cihazdan iyi olmayabilir. O yüzden güncel yeni ama özel olabilecek cihazlar daha iyi seçenek olur. Ben en son yeğenime Poco X3 GT aldım fiyat performans, vb. Bir çok yeni Mi, Poco, Redmiler den iyi bir model. Oda bir senelik telefon yani ama şöyle bakıyorum yeniler de öyle çok iyi bir cihaz yok şu anda. Yinede Mi10T almak istersen tavsiye ederim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dahool kullanıcısına yanıt

    Bu gameboostla ben de uğraştım baya ama yok 14 gelene kadar beklersek çok zaman geçer vardır belki bir yol bilen arkadaş diye buraya yazdım bakalım ne çıkacak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dahool kullanıcısına yanıt

    Öncelikle açıklayıcı cevabınız için teşekkür ederim. Erdi Özüağ’ın X3 GT videosunu izlediğim için o cihazı düşünmüyorum açıkçası yani bu cihazın kronik sorunu yoksa diye düşünüyorum bu fiyat bandında hep 778g işlemcisi var o yüzden buna yöneldim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dahool kullanıcısına yanıt
    Miui 14 gelmeyecekmis yeni aciklamislar mi 10 t lere...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • n8birbaslangic N kullanıcısına yanıt
    Yani alacaklar listesinde var, Android 13 almayacak. Güncel kontrol ettim halen bu şekilde gösteriyor. Bakalım hayırlısı Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU]

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Miui 13.0.3 global kullaniyorum bazi çalışan uygulamalarin bildirimleri gözükmüyor örneğin YouTube vanced çalışırken ustte bildirim gözükmüyor.

    Bazı uygulamaları kapatmama rağmen bildirim ekranda bildirimleri kalıyor örneğin iş Bankası uygulamasını.
    Temizleyici uygulamasında da reklam çıkıyor tavsiyeleri al kapalı olmasina rağmen bunu nasıl çözeriz.
    Bu gibi sorunları yasayan varmi nasıl çözebiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ProduceR. kullanıcısına yanıt
    MIUI 13.0.5.0 Global de en son sürüm, YouTube vanced resmi bir uygulama değil ve desteği kesildi, yani uyum sorunu vb. olabilir. Bildirim çubuğunda simgesimi görünsün istiyorsunuz. Yoksa arka plana atınca zaten bildirim menüsünde görünüyor.
    İş Bankası uygulaması ekranda mı kalıyor tam anlayamadım ama ekrana sabitlemiş seniz eğer orda devamlı kalabilir. Uygulamaya küçültüp ustune basınca kilit simgesi kapalı olacak. Resimdeki gibi
    Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU]

    Temizleyici uygulaması işlemini yaptıktan sonra reklam bende olmuyor. Herşeyi kapattım. Ama bir diğer note 8 pro da temizleyicide reklam geliyor.
    Note 8 Prolar da msa kapatılamıyor. Mi 10T Güvenlik güncellemesi güncel sürümü benim bu Xiaomi Mi 10T / PRO /[ANA KONU]
    bir kontrol edin, bunda da sorun yoksa Ayarlara yetkilendime geri alma yazıp buradan Msa Kapatın sonra bu şekilde bir deneyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 24 Ağustos 2022; 13:49:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • cdemir kullanıcısına yanıt

    Google Telefon uygulamasında ses kaydı isteyen ve telefonu root lu kullanan arkadaşlar bu uygulamayı kursun, play storeda google telefon uygulamasına beta tester olsun uygulamayı açıp ekrandaki iki seçeneği aktif etsin, telefon uygulamasına izinlerden dosya ve medyaya erişim izni versin tamamdır. artık ses kaydı özelliğini kullanabilirsiniz.





  • hamza_kadir kullanıcısına yanıt

    Bilgi için teşekkürler.

    Bende Xioami EU var. Onda Xioami'nin kendi arama uygulaması olduğu için kayıt yapılabiliyor.

    Ama ihtiyacı olan bir arkadaş söylediğiniz yöntemle kullanabilir. :)

  • Mi 10t için önereceğiniz şarj ve performans açısından en stabil rom hangisidir? Miui 12 veya 13 fark etmez. Yoksa en son çıkan eu miui 13 stabil romu kurmak yeterli olur mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.