|
Bildirim
Oha adamlara bak daha ilk işlemcilerinde A18 Pro yu geride bırakmışlar doğru ise. Samsung da yıllardır tırmalasın ex ex diye.
|
Şu işlemcileri Huaweiye satsana kral :))
|
Vay arkadaş bu Çinlilere hayran olmamak elde değil. Dikkatinizi çekmek isterim, henüz ilk denemeler vei ilk işlemciler bu. :)
|
reklamları işlemciye gömerler artık,donanımsal reklam.
|
bence burada bosuna cosuyorsunuz boyle bir islemci uretmek sadece tsmc den uretim sirasi kapabilmekten ibaret.standart arm cekirdekleri standart arm grafik birimi zaomi nin buna bir sey kattigini dusunmuyorum.samsung un geri kalmasi sadece uretim sikintisindan kaynaklaniyor.samsung ta uretimi tsmc ye yaptirsa ayni sonuc ortaya cikar
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Unisoc ile ortaklık kurdukları söyleniyordu. Eğer böyle ise ve TSMC üretimi ise başarılı sonuçlar vermesi beklenirdi zaten. Eğer GPU kısmına el atarsa mükemmel olacak. Katılıyorum ama, Google 4 nesildir Samsung ile ortaklaşa çalışıyor Xiaomi gibi atak yapamadı henüz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ambargo yememek için satmıyor olabilir |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnsnc -- 22 Mayıs 2025; 23:50:12 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah7ve7 -- 22 Mayıs 2025; 23:58:21 > |
|
Olay tsmc de bitiyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Orta segment içinde bir işlemci lazım. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiletosman -- 23 Mayıs 2025; 11:52:26 > |