Şimdi Ara

Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
47
Favori
143.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Cihazda 32 gb sd kart var ama kayıt etmiyor. Çıkarıyorum takıyorum kayıt ediyor 3 gün sonra playback e girdiğim zaman güncelleştirilemedi diyor. Sd kartı kamera açıkken takmıştım ondan yapabilme durumu var mıdır? Yardımlarınızı bekliyorum.

    Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, bu modeller ve fiyatlar arasında kafam çok karıştı. Bebek kamerası olarak hangisini tercih etmeliyim? Mija, mi, IMI? Ağlama sesi algılama sadece IMI’de mi var acaba?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar, 32 gb sd kard sandisk marka c10. tüm gün kayıt edilen videolara bi türlü ulaşamıyorum uygulamadan.Depolama yönetimin den girdiğimde hafıza gb olarak eksiliyor yani kayıt yapıyor ama göremiyorum.Bilen varsa yardımcı olabilir mi. teşekkürler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonmaycry -- 8 Ekim 2021; 10:54:22 >
  • Arkadaşlar bu kamerayı internete bağlı olarak verimli şekilde kullanıyorum. Merak ettiğim , internetsiz olarak bi yere konumlandırsam orada hafıza kartına kayıt yapsa olur mu ? Bu şekilde deneyen var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 360 2k pro ptz modelini aldım,
    Önceki kameram tp-link tapo c200 dü.
    Bunu 2k diye seçtik ama pişman etti beni. Görüntü kalitesi kötü, yazılımı kötü,
    Tapo 1080p olmasına rağmen tartışmasız bu kameradan daha iyi, yazılımı çok çok iyi.
    2k diye benim gibi aldanıp almayın!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helluri kullanıcısına yanıt
    Internet baglantisi olmadan calismaz hocam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şöyle bir problemimiz var,

    Kullandığım kamera:

    mi home security camera 360

    bazen kaydetmiyor. Sürekli elektriğe bağlı ama ne zaman ihtiyaç olsa geçmişe dönük kayıt almamış olduğunu görüyoruz hem de saatlerce. Öyle kafasına göre...

    Herhangi bir ağ bağlantısı yok. Kurdum ve bıraktım ama bir türlü randıman alamadık.

    Sebebi ne olabilir?


    Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları



    Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dünden beri farklı ağlara Çin bölgesi ile bağlı mijia 360 model 4 kameramda çevrimdışı hatası alıyorum. Aynı sorunu yaşayan var mıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakocan -- 12 Kasım 2021; 10:10:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adı sanı belli olmayan 5-6 senelik ip kameralarım bile bundan daha iyi.


    Hadi diğerleri eskidi diye 4 tane Mi 1080 P security cam aldım. yorumlara bile bakmadım satışta bir numara olunca güvenesim geldi. 2 tanesi sürekli elektrik gidince bağlanmıyor. evde bebek var yaşlı var. o kadar zor durumda bırakıyorki neden aldım lanet olsun dedim kaç defa. garantiymiş vs hepsi fasa fiso sakın kanıp bu cihazı almayın dostlar. az evvel fırtınadan elektrik gitti. bağlanmayacağı tuttu bu cihaz yüzünden 1 saat sonra yatırabildim çocuğu tabi ki çalışmadı balkonda dışarıda duran emektarı 5 senelik ip kamerayı çıkardım, saolsun hayatımı kurtardı. bir daha asla xiomi markasından bir şey almayacağıma yemin ettim diyebilirim. evde adaptör fobisi oldu. 1amper mi 2 amper mi modem dibi mi farklı modem mi hepsini denedim. walla fırlatıp duvarda kırasım var. qr kod girip bağlanmamasından adam çıldırıyor. sinir hastası oluyorsun. en son garantiye yollayacaktım, aynı gün çalıştı vazgeçtim, şimdi gene gece gece beni felç etti. araştırmalarım sonucu bir sürü insanbu durumdan şikayetçi.


    Diğer yandan çalışsa doğru dürüst görüntü kalitesi, sessiz motoru(sağ saol, yukarı aşağı bebek uyurken önemli çıt yok), mikrofonu çok güçlü, ayrıca gece modunda night visionda yani kırmızı ışıkları gözükmüyor. eski tip ip camlerde infrared lambaları sayardın. bunda gizli gözükmüyor. çocuklar takılabiliyor kırmızı ışıklara. uygulamasının arayüzü iyi ama artık uygulama yüzünden mi kameradan mı bağlanamıyor bilmiyorum tabi. üzerindeki karşılıklı konuşma hoparlörü başarılı. ulan her şeyini yapmışsınız ama bağlantıyı nasıl çözememişsin dedirtiyor adama. ondan kıyıp kıramıyorum aleti. Yoksa çoktan çöpteydi. Umarım bir güncelleme vs yayınlarlar biter bu sorun.





  • Xiaomi A1 360 kameradaki ingilizce sesli komutları kapatmanın bir yolu var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba

    İnternet olmadan sadece sd karta kayıt yapacak bir kamera arıyorum. Marka model farketmez.

    Saygılarımla

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • agenim A kullanıcısına yanıt

    Mevzuyu çözdüm. Evde gene elektrik gitti, cihazlardan biri gene her zaman olduğu gibi bağlanamadı. en son yazdığım yazıdan sonra 2 defa bağlanamama hatası oldu 2'sinde aynı yöntemi denedim ve hemen bağlandı. ama şunu belirmek isterim. alet elektrikten sonra müdahale edilmezse sonsuza kadar bağlanamıyor. ama en azından saf gibi format at vs. format attıktan sonra da bağlanamama cinneti geçirmekten 1000 kat iyidir. cihaz bağlıyken ısınıyor ve sorun yaratmıyor. ama ısınmışken ya cpusu ya da wireless adaptoru ya da anakartı bir şekilde modeme yeniden bağlanmasını engelliyor. cihaz ısıtıcıdan uzak alt konumda ortam sıcaklığı 24 derece. yani ya yazılımsal ya da donanımsal bir sorunu var. cihazı dışarıda 5 dk bile bekletsen soğumayabiliyor. ben direk buzdolabında 5 dk bekletiyorum tek seferde bağlanıyor. ilginç olan ısınsa bile bağlıyken ne bir yavaşlık ne de bir kopma sorunu yaşatmaması. çok ilginç

  • Arkadaşlar bu islemi yapmadan önce su yöntemi deneyebilirsiniz. Cihaz telefondaki QR kodunu okumuyor ve sürekli waiting for connection uyarısı alıyorsanız Bluetooth ile bağlayınca telefonun ekranında çıkan kodun ekran resmini alıp kendinize mail atıyorsunuz sonra da laptop pc ya da ipad te büyüterek okutturuyorsunuz. Her cihazin QR kodu farklı. Birden fazla cihaz icin her cihazin kendi qr kodunu okutmalisiniz. Amoled telefonlarin ekranlardan kodu okumadigindan baska bir ekrandan okutuyorsunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xsileah X kullanıcısına yanıt

    Arkadaşlar bu islemi yapmadan önce su yöntemi deneyebilirsiniz. Cihaz telefondaki QR kodunu okumuyor ve sürekli waiting for connection uyarısı alıyorsanız Bluetooth ile bağlayınca telefonun ekranında çıkan kodun ekran resmini alıp kendinize mail atıyorsunuz sonra da laptop pc ya da ipad te büyüterek okutturuyorsunuz. Her cihazin QR kodu farklı. Birden fazla cihaz icin her cihazin kendi qr kodunu okutmalisiniz. Amoled telefonlarin ekranlardan kodu okumadigindan baska bir ekrandan okutuyorsunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba.
    “Mi home” uygulamasının Son guncellemesi ile birlikte kamerada sol üst köşede görünen saat artık görünmüyor.

    Aynı kose bazen buzlanmış şekilde görünüyor bazen normal.

    Bunu yaşayan oldu mu?

    Ayarlarda saat ile ilgili bir bölüm göremedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Xiaomi'nin hangi modeli bebek güvenlik kamerası için uygun olur?


    Xiaomi Mijia var Xiaomi IMILAB var Xiaomi Yi var Xiaomi Mi 360 var Xiaomi Yi Dome var. Hangisi?

  • beysas kullanıcısına yanıt

    Allah razı olsun senden Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları  2 gündür karekod okutmaya uğraşıyordum, dediğinizi yaptım anında okudu karekodu.

  • herkese merhabalar


    bende bugün şu aletten aldım


    Xiaomi Imilab A1 1440P

    https://www.hepsiburada.com/xiaomi-imilab-a1-1440p-quad-hd-360-hareket-takipli-p-HBV000018L0U9?magaza=CTZ%20Cep


    kurulumunu vs tamamladım , fakat odayı izlerken ses alayım diye sesi açtığımda yüksek cızırtıdan başka birşey gelmiyor.

    sadece parazitli yankılanmalar...


    sebebi nedir , yoksa kameramı sorunlu ? geri iade edeyim.

  • Merhabalar, elimde 4 adet kamera var. Bina güvenliğini bunlarla sağlıyorum. Bir tanesini yeni aldım ve bu en güncel model olan 2k pro modeli. Baktığımda kutusundan adaptör çıkıyor, bebek ağlama sensörü ve insan takibi var. Almışken iyisi olsun dedim ve bunu aldım. Arada bunlar dışında fark yok diye düşünürken yeni kameranın tekrar izleme sayfasının daha kullanışlı olduğunu gördüm. Kayıtları renklendiriyor ve gereksiz boş videoları izlemek zorunda kalmıyorsunuz. Bunu eski cihazlara yapmak mümkün mü? Bölge değiştirince bazen farklı sürüm geliyor. Deneyen var mı?

    Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Ağlama algılayıcısı düzgün çalışan varmı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.