Şimdi Ara

Xiaomi Huami Amazfit (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
893
Cevap
33
Favori
78.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kıymetli_vatandaş kullanıcısına yanıt
    Kaç gün gider ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung Gear S3 ile Amazfit Pace yi karşılaştırdım.



    Ikisi nabızı aynı ölçüyor diyebiliriz.



    Benim pace gear s3 ün yanında kasıyor. Gear s3 baya akıyor.



    Gear s3 kullanımı çok daha kolay.



    Ekranlar arasında muazzam fark var. Gear s3 ün ekran ciddi anlamda daha kaliteli.

    Xiaomi Huami Amazfit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfgnay -- 12 Ocak 2018; 10:27:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ekmek köfte ilişkisi :) başka ne denebilir ki. ama en azından parasının hakkını veriyor, bu fiyatta benzer özellikle saat bulmak çok mümkün değil.
  • TR'de sıfır Amazfit Pace 500 TL civarlarında. Temiz ikinci el S3 Frontier 800-850 bulunabiliyor. Bende kararsız kaldım. (Amazfit Pace tip olarak benim daha çok hoşuma gitti.)
  • Mifit uygulaması ile değilde başka bir uygulama ile kullanıyoruz sanırım, birkaç yıldır mifit uygulaması kullanıyorum band 'ların hepsini kullandım şimdide miband 2 var bu amazfiti alırsak mifit verilerini yeni uygulamaya alıyor mu sıfırdan mı başlıyoruz.

    Sırf bu yüzden amazfit 'in apple watch gibi olanını alasım geliyor. Onu kullananlar var mı ?
  • BuMé®@NG kullanıcısına yanıt
    sıkıntı ne yaşadınız ?
  • Nasıl bir sıkıntı yaşadınız acaba? Bende almayı düşünüyorum ve iphone kullanıyorum.
  • Ios ile kullanmak için telefon dilinin de ingilizce olması gerekiyor. Bir de daha önce Apple Watch kullanmış biri olarak tatmin etmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuMé®@NG -- 14 Ocak 2018; 23:15:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar bu üründen almayı düşünüyorum n11 üzerinden yanlız merak ettiğim 1 2 husus var .

    1. Telefon dili türkçe iken kullanabiliyormuyum

    2. Whatsapp mail vs gelen msgları saatten okuyabiliyormuyum ? yardımcı olursanız sevinirim.

    3. Tavsiye edermisiniz yoksa baska saatemi yöneleyim

    Telefonum xiaomi mi5s
  • Ben android kullanıyorum telefon türkçeyken de kullanılıyor gelen mesajları okuyabiliyorsunuz fakat aynı kişiden ya da gruptan üst üste gelen mesajlar okunmuyor
  • Arkadaşlar ben de bugün itibarı ile bu saatten satın aldım bunu spotify ile nasıl senkronize edebilirim bilen var mı ? amazfit uygulamasından remote'yi aktif ettim spotify'e izin verdim fakat saat bir türlü göremiyor bilen varsa öğretebilir mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poiraz -- 16 Ocak 2018; 14:39:47 >
  • Arkadaşlar ben de bu saati 2 hafta sonra sorunsuz kullandıktan sonra 1 haftaya kadar giden pil süresi 1 günün altına düştü, uçak modunda, telefona bağlı değil, wifi kapalı, bluetooth kapalı 1 günü çıkarmıyor, fabrika ayarlarına döndüm, hesap değiştirdim, başka bir telefona bağladım düzelmedi sonuç yine aynı. Bu sıkıntıyı yabancı forumlarda da yaşayanlar var, orada da kayda değer birşey bulamadım, sanırım yazılım sorunu var, arka planda bataryayı yiyip bitiren bir ugulama olabilir. satın aldığım siteye değişim için mail attım, 1 günlük süre çok iyi diye cevap vermişler ve talebimi reddetmişler, bir de şaka gibi 30 puan verelim demişler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • melih06 M kullanıcısına yanıt
    Gps bile o kadar pil tüketmez, sanmam ki bir yazılım bunu yapsın. Ben pilinizde bir sorun olabileceğini düşünüyorum, mutlaka değiştirmeye bakın.
  • Benim cihazım da bugün elime geçti, @BuMé®@NG saatini satacağını söylediği an talip oldum sabahına da kargoladı zaten. Kendisine buradan da teşekkür etmek isterim, saat gerçekten kozmetik olarak sıfırdan farksız, çiziksiz, hatasızdı. Gerçi saati 11 yaşındaki ortaokula giden oğlum için aldım, yani bir kaç haftaya kalmaz büyük ihtimalle her yanı çizik içinde kalacaktır :)
    Neyse daha tam inceleyemedim ama konuda saatin ekranına yapılan eleştirileri okuyunca hemen ilk izlenimimi paylaşmak istedim. Saatin ekranını şarjı 1 gün dayanmayan akıllı saatlerle karşılaştırmışlar ama ekran yapı olarak onlardan farklı zaten. Ben normalde Fenix 5 kullanıyorum ve daha çok onun ekranına benzettim. Aynı Fenix gibi gün ışığında daha belirginleşiyor. Diğer akıllı saatler ise gün ışığında görünmek için aynı telefonların ekranı gibi aydınlatmalarını maximum yapmak zorundalar. Amazfit ve Fenix ise normal saatler gibi gündüz gayet net ve belirginler.
    Açıkçası çok çok beğendim, özellikle de fiyatına bakınca hayran olmamak elde değil. Çok şık ve güzel bir saat. Kullanıcılarına hayırlı olsun.
    Xiaomi Huami Amazfit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlkerA. -- 17 Ocak 2018; 14:38:55 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Poiraz

    Arkadaşlar ben de bugün itibarı ile bu saatten satın aldım bunu spotify ile nasıl senkronize edebilirim bilen var mı ? amazfit uygulamasından remote'yi aktif ettim spotify'e izin verdim fakat saat bir türlü göremiyor bilen varsa öğretebilir mi ?

    tam olarak hatırlamıyorum ama sanırım telefona ve saate restart atınca gelmişti bende... şimdi kapatmıştım, tekrar dener editlerim dediğim şekilde olmazsa :)

    edit: bir kere olduktan sonra restartsız olmaya başlıyor herhalde, ayarlardan açtım ve direkt geldi saate spotify kontrolü... dikkat edilmesi gereken nokta, music player'dan değil, notification kısmından kontrol ediliyor saatte...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 17 Ocak 2018; 15:30:7 >
  • fenix 5 hiç kullanmadım ama, ekranı pebble time modeline benzetiyorum gerçi amazfit bip modeli de aynı pebble a benziyor. Bende saati gearbestten aldım ancak hala gelecek bekliyorum :)
  • Pebble'ın ekranı e-ink mi hocam? Amazfit'in ekranı öyle değil yalnız.. Ben çok beğeneceğinizi düşünüyorum.
  • evet pebble ekranı e-ink, hiç fena da değildi üstelik saat çok kullanışlı ve şarjı da iyi gidiyordu, tek kötü yanı fitbit e satılmış olması ve sunucularının 2020 yada 21 de kapatılacak olması.
  • Resetleyince senkronize oldu teşekkür ederim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker67

    Pebble'ın ekranı e-ink mi hocam? Amazfit'in ekranı öyle değil yalnız.. Ben çok beğeneceğinizi düşünüyorum.

    Aslında Pebble da, Amazfit de aynı ekran teknolojisini kullanıyor... Transreflective LCD... E-ink ekranlara benzer görselleri var ama aslında bir çeşit LCD ekran... ve iyi ki de öyleler çünkü saat'te e-ink korkunç bir sonuç verebilir :)
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.