Bildirim
Xiaomi Haylou LS 01 Akıllı Saat
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up -
Ben bugün sipariş ettim gelince yorumlarımı yazacağım
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
eşime aldım
ürün basit bir akıllı saat türkçe yok bunun sıkıntısını pek görmedim ama gelen bildirimlerde türkçe karakterler çıkmıyor ş ğ ç ı gibi harfler çıkmıyor
iphone baglı kullanıyor bildirimler sorunsuz geliyor 3sn içinde, kalp atısı adımsayar filan sorunsuz
ekran çözünürlük düşük şarjı iyi gidiyor yeni kullanmaya başladık şimdilik bu kadar
gps filan yok bu arada -
incelemelerden izlediğim kadarı ile.
türkçe karakter desteği getirildiği takdirde alınabilir gibi görünüyor.
biraz geçsin de görelim bakalım tema felan gilicekmi. ?
destek yoksa tırt. -
tema seçimi yok galiba. saat görünüm de az gibi 4 5 tane. acaba yazılmla gelişir mi bunlar -
Biraz daha bekliyelim. Ama ben pek birşeyler katacaklarindan ümitli değilim.
band 4 de galiba ekstra saat görünümleri oluyor galiba yazılımla. band 3 de yok mesela. acaba bunua gelir mi ki. firmadan olmasa bile meraklılarından böyle şeyler gelebilir mi avcaba -
hiç sanmıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: yedikeresekiz
band 4 de galiba ekstra saat görünümleri oluyor galiba yazılımla. band 3 de yok mesela. acaba bunua gelir mi ki. firmadan olmasa bile meraklılarından böyle şeyler gelebilir mi avcaba
konunun popüleritesinden belli ki türkçe karakter bile gelmeyebilir. :) -
Cihazı ben de aldım. Az önce geldi, uzun yıllardır Gear s2 Classic kullanıyordum, Haylou LS1 saaati bence akıllı saat gibi değil de akıllı saat görünümlü bileklikler gibi değerlendirmek lazım. Akıllı saat alacaksanız bence uzak durun ama bileklik alma düşünceniz varsa alternatif olarak bu tercih edilebilir.
Yürüyüş takibi ve telefonu genelde sessiz de kullandığım için çağrı, mesaj bildirimi için cihaz benim için görülen özellikleri ile yeterli olacaktır. -
Şarjı nasıl gidiyor?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A84B2128D
Cihazı ben de aldım. Az önce geldi, uzun yıllardır Gear s2 Classic kullanıyordum, Haylou LS1 saaati bence akıllı saat gibi değil de akıllı saat görünümlü bileklikler gibi değerlendirmek lazım. Akıllı saat alacaksanız bence uzak durun ama bileklik alma düşünceniz varsa alternatif olarak bu tercih edilebilir.
Yürüyüş takibi ve telefonu genelde sessiz de kullandığım için çağrı, mesaj bildirimi için cihaz benim için görülen özellikleri ile yeterli olacaktır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geleli 4 gün oldu galiba, geldiğinde saati aktif ettiğim de yüzde 99 gösteriyordu, şu an yüzde 52 gösteriyor. Otomatik kalp ölçmeyi kapalı tutuyorum.
Gear s2'den hafif. Çağrı, bildirim uyarısı yapıyor, mesajları saatten okumak zor, Yürüyüş, uyku takibi konusunda Gear s2 'yı da iki gün diğer koluma takarak karşılaştırma yaptım, aralarında uyku da 10-15 dakika fark, yürüyüşte 100- 200 adım farkı oldu.
Şimdilik memnunum, -
Teşekkürler, kullandıkça güncelleme yapmanızı bekliyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar ilk defa yurt dışından bir ürün sipariş edeceğim.
Aliexpresse üye oldum ve şuan bu saat bana 128 tl ye geliyor ve satıcıya mesaj atmayı düşünüyorum. Ürünü 10 dolar gösterte bilir mi faturaya ?
Vergi ne kadar çıkar sizce 10 dolar göstertirsem veyatta göstertemezsem ne kadar çıkar vergi ?
İyi günler...
Beğenenlerin herhalde ilk band saati. Kesinlikle akıllı saat değil. Band saatin büyük ve karesi ama band saate göre de özellikleri zayıf. Özellik ve verilerde daha net sonuç arıyorsanız Honor band 5 alın, yazılım arıyorsanız xionomi band 4 alın. Görüntüsü güzel diyorsanız 60-70 tl'ye daha çekici saatler var. Malzeme kalitesi vasat bunu kordonu koklayarak anlayabilirsiniz. Yazılım desteği ve ozelligi sıfır. Hava durumu ve telegram bildirimlerini vermiyor. Sırasıyla; Honor band 5 > Xionomi band 4 > Haylou -
Daha çok akıllı bileklik demek daha doğru olur.
Tasarım : Tasarımı güzel. Gümüş renk olanı güzel. Ekran-çerçeve oranı düşük. Çözünürlük kötü.
Tema az. Ekran 1 haftada çizildi. Parlaklık eh denecek seviyede.
Kullanım: Nabızı kapatırsan 1 hafta şarj gidiyor. Kopma problemleri var. Bağlantı çok kötü.
Yazılımı zayıf. Güncelleme gelmeyecek gibi.
Mi band 4'te kullanan birisi olarak saat gibi durmasından başka herşeyde zayıf.
Almanızı önermem şuanki koşullarda. -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomv -- 16 Nisan 2020; 11:47:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu saatin güncelleme alma şansı var mıdır? ingilizce forum bile yok ne olduğu meçhul. -
Bir akıllı saat alma isteğim var.Lakin fiyatlarının 1000 tl olduğunu gördükten sonra vazgeçtim. Bu yüzden akıllı saat olmasa da temsilen bir cihaz arayışına girdim. Akıllı bilekler hoşuma gitmiyor. O yüzden onları düşünmüyorum.Saat gibi olanları düşünüyorum. Araştırma yaptığımda Xiaomi Amazfit ve Haylou LS 01 gördüm.Aralarında 150 tl bir fark var.Hangisini tercih etmek mantıklı.Alternatif önerebileceğiniz başka bir model var mı? -
ben de aynı arayıştayım, haylou nun güncelleme almasını biraz daha bekleyeceğim. Ama bu günlerde lenovo hw10h ilgimi çekiyor. 300tl altı olursa düşebilirim..quote:
Orijinalden alıntı: Taylesoff
Bir akıllı saat alma isteğim var.Lakin fiyatlarının 1000 tl olduğunu gördükten sonra vazgeçtim. Bu yüzden akıllı saat olmasa da temsilen bir cihaz arayışına girdim. Akıllı bilekler hoşuma gitmiyor. O yüzden onları düşünmüyorum.Saat gibi olanları düşünüyorum. Araştırma yaptığımda Xiaomi Amazfit ve Haylou LS 01 gördüm.Aralarında 150 tl bir fark var.Hangisini tercih etmek mantıklı.Alternatif önerebileceğiniz başka bir model var mı?MIUI Türkiyeyoutube
Lenovo Akıllı Saat Yapmış! | HW10H İncelemesihttps://www.youtube.com/watch?v=4w_psnZ4mFM
Benzer içerikler
- meta quest 3 vpn
- en iyi ekg çeken saat
- samsung watch 8
- apple watch ultra 3
- airtag 2
- apple watch uyku takibi
- galaxy smarttag 2 ne işe yarar
- en iyi akıllı bileklik
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X