|
Xiaomi'den uygun fiyatlı 85 inç 4K TV: Redmi TV X 2026
-
-
reklam diye bişey olmasa da bu tv de reklam olur.
-
Hocam xiaomi telefonlarda reklam diye bişey yok, sadece 3 4 ayar yapacaksın, bırakın xiaomi telefonu ayar yaptıktan sonra youtube ta bile reklam yok, 2 senedir xiaomi telefon kullanıyorum kendi mi video uygulaması dışında reklam görmedim, mi videoyuda açamadığı video olmadığı için kullanıyorum arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Fiyat cidden iddialı olmuş.
-
dosyalarıma hiç girmedin? ses kaydediciyi kullanmaya lüzum görmedin? telefonu sadece akrabalarla konuşmak için kullanan annem de böyle diyor.
-
Bizim ülkeye gelsin bu tv 90 000 tl olmazsa birsey bilmiyorum.
Adamlar vatandaşlarını koruyor abi bizimkiler gibi s.. adam aramıyor.
-
Hocam yazdığım yazı gayet açık mi video dışında reklam yok kaldıki onuda keyfiye kullanıyorum, istesem onuda devre dışı bırakabiliyorum , benim işim zaten belgeleri yeniden yapılandırmak telefonla işimin %90 dosya yönetiminde ve 2 senedirde hiç reklam görmedim , dediğim gibi reklam var diyen insanların %100 ü de telefon kullanmayı bilmeyen insanlar, bu insanların da iphone kullanması çok isabetli
674 dolara Türkiye'de en ucuz 120hz çöp philips tvler bile denk gelmiyor nasıl bir sömürge düzeni bu.
-
mi video da ayarlar, öneriler ve bugün popüler diye kısımları kapatın reklam öneri göstermez
uygulamanın ayarları, önerileri kapat
Çindeki tvnin Türkiye'ye ne faydası var?
-
Teşekürler hocam sayenizde mi videoda halloldu, xiaomi telefonda reklam diye bişeyin olmadığını tam anladım
Xiaomi ekosistemi genişletiyor ama yazılım olarak gelişmesimlazımnve kulaklık ve saat konusunda iyileştirme lazım kulaklıkları ve saatleri ne olduruyor ne öldürüyor samsung bu konuda daha iyi
En Beğenilen Yanıtlar
|
Bizim ülkeye gelsin bu tv 90 000 tl olmazsa birsey bilmiyorum.
Adamlar vatandaşlarını koruyor abi bizimkiler gibi s.. adam aramıyor. |
|
674 dolara Türkiye'de en ucuz 120hz çöp philips tvler bile denk gelmiyor nasıl bir sömürge düzeni bu.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı