Şimdi Ara

Xiaomi'den uygun fiyatlı 85 inç 4K TV: Redmi TV X 2026

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi'den uygun fiyatlı 85 inç 4K TV: Redmi TV X 2026
    Redmi TV X 2026, Mini LED teknolojisini yaygınlaştırmayı hedefleyen Xiaomi'nin en yeni 4K TV'si. Geçen yılki Redmi TV X 2025'in doğrudan halefi olan bu model, fiyatına göre etkileyici özellikler sunuyor.

Ayrıca Bkz.Xiaomi, 2026 Mini LED TV serisini duyurdu: 330Hz ve 5200 nit parlaklık

Redmi TV X 2026 özellikleri ile neler sunuyor?

Xiaomi'den uygun fiyatlı 85 inç 4K TV: Redmi TV X 2026
    Redmi TV X 2026'nın en önemli özelliği; Redmi TV serisinde bir ilk olan Mini LED ekran. 85 inç panel, 640 yerel karartma bölgesi ve 1200 nit'e kadar parlaklık sağlıyor. TV'de ayrıca, ekran parlaklığını ve renk sıcaklığını ortam ışığına göre otomatik olarak ayarlayan ışık sensörü bulunuyor. Hareket yumuşatma, yapay zeka görüntü yükseltme ve gürültü azaltma gibi belirli özellikleri kapatarak içeriğin daha gerçekçi bir şekilde yeniden üretilmesini sağlayan özel film modu bulunuyor.

Redmi TV X 2026, oyuncular için etkileyici özelliklere de sahip. 4K 144 Hz doğal yenileme hızı ve özel mod kullanılarak 288 Hz'e kadar çıkabilen çözünürlük sunuyor. Ancak bu modda çözünürlük en fazla 2560 x 1440 piksel oluyor. Ayrıca VRR (değişken yenileme hızı) desteği, farklı oyun türleri için ön ayarlara sahip Oyun Modu, 4 ms gecikme süresi sağlayan AMD FreeSync Premium sertifikası ve Dolby Vision Oyun desteği bulunuyor.

Xiaomi, Redmi TV X 2026 modelinde de aynı işlemciyi kullanmaya devam ediyor: MediaTek MT9655. Televizyon, 4 GB RAM 64 GB dahili depolama alanına sahip. TV, Xiaomi'nin en yeni HyperOS 3 arayüzüyle geliyor.

Redmi TV X 2026 4K TV fiyatı ne kadar?

Redmi TV X 2026, Çin’de 4800 yuan (674 dolar) fiyat etiketiyle satışta.

• reklam diye bişey olmasa da bu tv de reklam olur.

• kargalumba kullanıcısına yanıt

Hocam xiaomi telefonlarda reklam diye bişey yok, sadece 3 4 ayar yapacaksın, bırakın xiaomi telefonu ayar yaptıktan sonra youtube ta bile reklam yok, 2 senedir xiaomi telefon kullanıyorum kendi mi video uygulaması dışında reklam görmedim, mi videoyuda açamadığı video olmadığı için kullanıyorum arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Visionx st V kullanıcısına yanıt
    dosyalarıma hiç girmedin? ses kaydediciyi kullanmaya lüzum görmedin? telefonu sadece akrabalarla konuşmak için kullanan annem de böyle diyor.

• Bizim ülkeye gelsin bu tv 90 000 tl olmazsa birsey bilmiyorum.
    Adamlar vatandaşlarını koruyor abi bizimkiler gibi s.. adam aramıyor.

• kargalumba kullanıcısına yanıt

Hocam yazdığım yazı gayet açık mi video dışında reklam yok kaldıki onuda keyfiye kullanıyorum, istesem onuda devre dışı bırakabiliyorum , benim işim zaten belgeleri yeniden yapılandırmak telefonla işimin %90 dosya yönetiminde ve 2 senedirde hiç reklam görmedim , dediğim gibi reklam var diyen insanların %100 ü de telefon kullanmayı bilmeyen insanlar, bu insanların da iphone kullanması çok isabetli

• Visionx st V kullanıcısına yanıt

mi video da ayarlar, öneriler ve bugün popüler diye kısımları kapatın reklam öneri göstermez

uygulamanın ayarları, önerileri kapat

• salgado3046 kullanıcısına yanıt

Teşekürler hocam sayenizde mi videoda halloldu, xiaomi telefonda reklam diye bişeyin olmadığını tam anladım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.