< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Amazfit Verge [ANA KONU] (52. sayfa)

-
-
A101 499 TL’ye indirmiş haftasonu 300 e 30 tl indirimi vardı.
469 TL’ye aldım saati
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sitede tükendi görünüyor. Acaba marketten mi aldınız?
Evet marketten aldım.
-
Merhabalar
Saat imde hali hazırda son sürüm yüklü ancak editlenmis versiyonu şarj anlamında denemek istiyorum. Lakin söyle bir sorunum var. Usb hata ayıklama açmak için gelistirici seçeneklerine ulaşamıyorum. Ayarlar-hakkında bölümünde build number vs yok. Dolayısıyla Fastboota aldığımda adb komut veremiyorum. Yardımcı olabilecek var mıdır?
Şimdiden teşekkürler
Saati iade ettim.
-
Verge için kaliteli saat yüzleri nerde bulabiliriz amazfitwatchfaces.com haricinde? Diğer android saatlerin apk uzantılı saat yüzleri olmaz mı vergeye? Mesela telefon uygulamalarının bazı apk larını çalıştırıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bazi programlar var kendi saat yüzünüzü de olusturabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazen bakıyorum diğer akıllı saatlerde öyle kaliteli kadranlar varki gerçek bir anolog saat gibi yelkovanin gölgesine kadar ayrıntılı duruyor. Öyle kadranlar vergede pek yok nedense. Halbuki ekran kalitesi falan güzel aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M i M -- 17 Ekim 2021; 16:21:26 >
Hocam telegramda bazı kanallar var(şuan aktif değil) zamanında oluşturdukları APK dosyalarını sorunsuz kurdum saate. Lakin bunların da sikintisi tasarimlarina kendi logo/isim vs yazmaları. Bir bakın isterseniz belki hoşunuza giden denk gelir.
Bakıyorum genelde aynı şeyler hocam çocuksu geliyor çoğu özensiz
Bu ara saate kafayı sardım 🤣 amazmod yüklüyken watch droid de yükledim fakat eski versiyonmus geri sildim. Zepp ve amazmod duruyor telefona da bağlı gözüküyor ama bildirimler gelmiyor saate watch droid sildikten sonra. Neden olabilir?
Selam Arkadaşlar ,kordon ve kapak bakıyorum,var mı satılık?
-
2 adet kordon var az kullanılmış ikisinden birini satabilirim. Kırmızı ve bordo renklerde.
Sağol hocam ,3 tane aldım ama kırmızının durumu iyiyse dusunebilirim,ne kadar fiyat ?
Dediğim gibi az kullanılmış gayet iyi durumu. 50 tl yapabilirim.
Hocam,sıfır amblajli ürünü 59tl aldım, bahsettiğiniz fiyat yüksek biraz inerseniz ve fotoğraflarini burdan yada wp atarsanız bakayım
Kordon önerisi olan var mı? Kaç mm lik kordonlar uyuyor saate?
-
Verge kordonum koptu. Uygun kordon ariyorum. Cirtcirtli kordon kullanan var mi? Onerirmisiniz?
Herkese selam ben de deneyimlemek açısından saati aldım daha bugün kurcalamaya başladım ama benim aldığım saat verge lite modeli sanırım. Bunda öyle ektrem özellikler yoktur diye tahminlerdeyim. Şu anda çözemediğim mesele telefona gelen bildirimlerin saatte görünmemesi. Yani mifit üzerinden uygulama uyarılarını vs istediğim uygulamaları da seçtim ama herhangi bir reasksiyon göstermiyor saat.
Örneğin en basitinden whatsapp tan mesaj geliyor, saatte bi hareket yok. Bunu nasıl çözebilirim? Bir de saate uygulama falan yüklenebiliyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X