Şimdi Ara

Xiaomi A2 64GB (Resmi garantili) 1805 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
4
Favori
4.940
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi türkiye garantili olarak fiyat piyasaya göre epey uygun geldi. Satıcının Amazon olması da cabasi. Yanmasa da ılık diye düşünüyorum
    https://www.amazon.com.tr/Xiaomi-Mi-Altın-Türkiye-Garantili/dp/B07FMPVBQR/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1542488620&sr=8-1&pi=AC_SX110_SY165&keywords=mi%2Ba2%2B64%2Bgb&dpPl=1&dpID=51Eq7JUScxL&ref=plSrch&th=1&psc=1

Edit: Arkadaşlar ithalatçı garantili olarak 1700 Tlye bulmak zaten mümkün. İthalatçı fiyatlarla karşılaştırmayın. Bu cihaz resmi distribütör garantili. Şahsen ithalatçı garantili telefon almayı tercih etmiyorum. Benim gibi düşünenler olabileceği için bu fırsatı paylaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 19 Kasım 2018; 10:3:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyati bilmiyorum fakat telefon harika. Pie güncellemeside yayinlanmaya başladı.

• Kamerası nasıl önemli olan o benim için..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamerası süper. Çinde mayıstan beri mi 6x adıyla satılıyor. 2 ay önce çinden 1500tlye getirttim. Pasaport kaydıyla 1670tlye mal oldu. 1805tl garantili olarak bedava bu cihaz için. Snapdragon 660 işlemci orta seviye işlemcilerin en iyisi pil tüketimi baya az. Yüz tanıma yapay zeka flaşlı 20mp ön kamera var.

Edit: piyasaya baktım bu fiyatlara yakın ithalatçı firma garantili bulunabiliyor. Fakat ithalatçı garantisine güvenilmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferman1987 -- 19 Kasım 2018; 2:7:38 >
  • Migrostan 32 gb olan modeli 1449tl aldik.

• kanarya_avcisi kullanıcısına yanıt
    Yabancı ve türkçe testlere baktım genel olarak beğenilmiş. Sınıfının en iyisi diyen testler var. Kardeşim için kamera önceliklidir onun için şahsen ben bir adet sipariş verdim.
  • biyikliadam kullanıcısına yanıt
    Lite modeli olmasın o? Ayrıca bu Xiaomi Türkiye garantili. İthalatçı garantilerle karşılaştırmamak lazım. İthalatçı garantili alacaksanız 1700 civarına satan yerler zaten mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ussuz -- 19 Kasım 2018; 9:52:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 32 GB versiyonu dün 1600 küsürdü yanlış hatırlamıyorsam
  • A2 mi Note 5 32 GB mı daha iyidir? 1800 civarında note 5 şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biyikliadam

Migrostan 32 gb olan modeli 1449tl aldik.

A2 lite mı A2 mi cevap verirseniz ona göre alım yapalım yada migrosa gidelim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    A2 herhalde hocam. Lite modelini 1350 civarına satan yerler şuan da mevcutmuş internette. Ama arkadaşın dediği muhtemelen ithaltçı garantili, resmi distribütor garantisiyle karşılaştırmamak lazım.
  • Bu telefon teknosa şuan 2700 ihtiyacı olan kaçırmasın

• urun.n11.com
    Xiaomi Mi A2 64gb 4gb Ram Global Versiyon Cep Telefonu - n11.com
    https://urun.n11.com/cep-telefonu/xiaomi-mi-a2-64gb-4gb-ram-599-cep-telefonu-P292578394?cid=700102

n11 mobile özel 1769 tl

• cingibi kullanıcısına yanıt
    İthalatçı garantili 1700 liraya bulmak şuan mümkün zaten. Yukarıda bende söyledim. Bu telefon resmi ditribütör garantili. Ben şahsen ithalatçı garantili telefon almıyorum belki benim gibi olan arkadaşlar vardır diye paylaştım. Yorum yapmadan önce konuyu daha dikkatli okumanızı tavsiye ederim.
  • Çok iyi fiyat. 1800TL'ye Redmi Note 6 Pro 3/32GB veriliyor. Bende aldım zamanında aynı telefonu ama A2 ile aynı fiyat olsa A2 seçilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

quote:

Migrostan 32 gb olan modeli 1449tl aldik.

A2 lite mı A2 mi cevap verirseniz ona göre alım yapalım yada migrosa gidelim.

Alıntıları Göster
    A2 modeli. İhtiyaciniz varsa resmi garantilisi bu fiyata cok iyi. Telefon harika. Bizim aldigimizin garantisi tırt.

• Gece cekimide fena değil.

• Telefon tavsiye bölümünde bir arkadaş amazondan alınan faturalarda imei numarası yok sorun çıkabilir diyor. Bilginiz olsun

• quote:

Gece cekimide fena değil.

Hiç bir yeri netleyememiş

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.