Elinizde kalite bir HDMI kablo varsa bir de onunla deneyin. Cihazla birlikte gelen kablo çok ta kaliteli değil maalesef. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turbetfur2 -- 14 Ekim 2020; 11:45:4 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Wifi 2.4 ghz çok iyi değil. Modeminiz 5 ghz destekliyor ve box'a yakın olursa ethernet seviyesinde hız alabilirsiniz. |
Merhabalar, Uygulama içi aramalarda kumanda ile ekrana çıkan klavyeyi kullanamadığımı fark ettim. Bayadır mouse ve telefon üzerinden android tv remote kullanıyorum. Cihaz tercihleri-Klavye bölümünde Gboard pasif durumda ve aktif olmuyor. Sıfırlama yaptım, kumanda ile klavye tuşlarını kullanabiliyorum ama bu seferde Gboard Danca görünüyor Türkçe yok. Sistem dillerini kullan diyince Danca seçiyor otomatik. Bu sefer hard reset yaptım aynı sorun devam ediyor. Danca'yı otomatik seçiyor Türkçe çıkmıyor. Daha önce Aptoide üzerinden güncelleme yapmıştım Gboard sorununun ondan kaynaklandığını okudum bir yerde bu işlemleri yaptım ama bu sefer Türkçe klavye çıkmıyor. Ne yapmak gerekiyor? |
Pil sıfırdı ama olmuyordu ilginç bir şekilde uğraştım durdum bayağı en son kumandayı yamuk tutup seri bir şekilde tuşa bastım bu sefer oldu. |