Şimdi Ara

Xiaomi 4K Mi Box ve S ( Yeni ) H.265 Android TV 8.0 incelemesi (343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.429
Cevap
265
Favori
785.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
16 oy
Giriş
    CloneTrooper kullanıcısına yanıt
    Hocam bağlantı özelliklerinde yazmamışlar ve fotolarında da görmüyorum spdf optik ses çıkışını, zahmet olmazsa sizdeki cihazın spdf optik ses çıkışının fotosunu atar mısınız?
    2009dan beri ; PS3 60GB PAL i7 920, Gigabayt EX58- UD5, Patriot 3x2 gb DDR3 , Zotac 680 4GB,Highpower 1200watt, ASUS 27" LCD, SAMSUNG 55F7000, PANASONIC PTAX100, YAMAHA RXV 459, iPAD2 3G 32gb, IPAD MINI 32GB 3G, NOTE8 , Epson 9100w, Samsung Galaxy Tabpro S, Samsung F7000 55"
    Roborock S5 max
    Peugeot 3008 Gtline (2018)
  • siyahtemas kullanıcısına yanıt
    Optik ses çıkışı için şöyle bir 3.5 mm to Toslink çevirici kullanılması lazım:
    m.trendyol.com
    Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol
    https://m.trendyol.com/Mykablo/Xiaomi-4k-Hdr-Mi-Box--android-Tv-Set-top-Box-3-5-Mm-Optik-Toslink-cevirici-p-31970795

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 17 Ocak 2020; 21:57:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Telefon YouTube uygulamasından TV'ye yansıtma yapmak istediğimde hata veriyor, bir problem oluştu diyor. Bunun çözümü nedir arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İ7 8700k, Corsair h150i Pro, Corsair 570x, Asus Z370 E, Zotac 1080ti AMP, Corsair Venegance 8x2, Samsung M2 ssd Evo, Coolermaster 750watt, Dell S2716DG 27"
    2009dan beri ; PS3 60GB PAL i7 920, Gigabayt EX58- UD5, Patriot 3x2 gb DDR3 , Zotac 680 4GB,Highpower 1200watt, ASUS 27" LCD, SAMSUNG 55F7000, PANASONIC PTAX100, YAMAHA RXV 459, iPAD2 3G 32gb, IPAD MINI 32GB 3G, NOTE8 , Epson 9100w, Samsung Galaxy Tabpro S, Samsung F7000 55"
    Roborock S5 max
    Rica ederim... 5.1 konusu biraz sıkıntılı, Mi Box S içln durum nedir bilmiyorum ama 2 sene önce Mi Box 3 için yazdığım bir bilgiyi kopyalayayım, belki bir fikir verir:

"Dolby Digital Plus is not compatible with optical audio, it works ONLY with HDMI, optical audio ONLY supports standard Dolby Digital and DTS core.

What you need to do to get 5.1 out of Kodi is:

1) go to settings -> sounds -> digital sounds and select "auto detection" or "SPDIF"

2) make sure kodi is setup to passthrough audio, go to settings, system settings - > sound -> audio passthrough section and select the options according to the amplifier/receiver you have the Mi Box connected:

a) if the amplifier/receiver ONLY supports Dolby Digital then select option 1, 2 and 3.

b) if your receiver supports Dolby Digital and DTS then select option 1, 2, 3 and 5.

The audio will be played back directly or converted, depending on the audio codec of the movie, so if you selected option 3 this will happen:

If the audio codec is standard Dolby Digital, then it will pass through directly to the receiver.

If the audio codec is Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD and Dolby Atmos, then they will be converted to standard Dolby Digital. If you don't select option 3, then they will be downmixed to stereo.

If the audio codec is DTS in all its available formats, the DTS core will be pass through directly to your home theater if you selected option 5, otherwise the core will be converted to standard Dolby Digital. If you don't select option 3, then the core will be downmixed to stereo.

If you get to connect the device directly to an AV receiver by HDMI or a TV with Dolby Digital Plus support by HDMI in the future, you have to select option 1, 2, 4, 5, 6 and 7 for AV receivers and options 1, 2, 3, 4 and 5 for the TV (option 3 is necessary to convert Dolby TrueHD into standard Dolby Digital because no TVs support that codec currently, unlike DTS-HD master audio, where the core will be reproduced directly, so no conversion is necessary)."

• Emre.3455 E kullanıcısına yanıt
    Ben de 6 yıl evvel Epson TW9100 W için 15 metre HDMI 1.3 kablo döşemiştim, 3d özelliği için mecburen o zamanın en üstünü almak ve ciddi para ödemek zorunda kalmıştım... Ancak bu seneye kadar projektörün kablosuz özelliğini kullanmıştım, beni çok yoruyordu ama bağlanınca da sorunsuz görüntü sağlıyordu hem de 3d... Bu sene taa 6 yıl önce döşediğim kabloyu devreye soktum, keşke baştan soksaymışım diyorum...
    Özet olarak kabloyu son versiyon almanız şimdilik elzem değilse bile ileride çok büyük fayda verir... kıyın 400 liraya HDMI 2.0 alın...
    Roborock S5 max
    Daha uygun fiyatlı olanlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Remlak -- 18 Ocak 2020; 14:46:50 >

• merhaba arkadaşlar

şöyle bir cihaz kullanıyorum

digiturk, mibox s ve playstation hepsi buna bağlı girişlerden

çıkış kısmından da projeksiyon cihazına bağladım

tüm cihazların ses çıkışını da tek optic kablo ile kullandığım

pioneer soundbar sbx n700 cihazına bağladım optic 1 tv olan kısma

mibox s cihazının ses ayarlarından daha temiz bir ses için ne gibi ayarlar yapmalıyım acaba ?

bazı iptv kanalları 5.1 ses veriyor bu seferde mibox un kumandasının ses tuşarı çalışmıyor

illa ki soundbar dan kısıp açmam gerek

kumandadan kontrol edebileceğim bir ayar var mı acaba dolby digital yada DTS olarak ses için

soundbar dolby digital ve DTS destekliyor

şimdiden teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sermo -- 18 Ocak 2020; 15:53:34 >

• Digitürkplay artık serviş dışı bein connect mecburen geçirdiler mi box cihazda şuan tarayıcıdan izliyorum. Bein connect kurdum ama acılmadı açılan versiyon var mı ?

Orijinalden alıntı: siyahtemas

Sayın Hicks çok teşekkür ederim, inşallah bu dönüşüm sonunda yine 5.1 ses alabilirim... Tekrar tekrar teşekkürler...
    Android 9 a geçmeden önce ne yaptıysam 5.1 aktif olmamıştı. Güncellemeden sonra mi box ses ayarlarında spdif seçeneğini seçince 5.1 aktif oldu. Şu an sorunsuz. Bağlantı şeklim mi box tvye hdmi ile bağlı, ses sistemi tvye optik kablo ile bağlı. Eğer son güncellemeyi yaptıysanız dener misiniz, belki dönüştürücüye gerek kalmadan çözülmüş olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Arteona

Digitürkplay artık serviş dışı bein connect mecburen geçirdiler mi box cihazda şuan tarayıcıdan izliyorum. Bein connect kurdum ama acılmadı açılan versiyon var mı ?
    Son sürüm çalışıyor bende. Android 8.0 yüklü. Mouse istiyor. Digiturk play'de kumandayla idare ediyorduk.

Orijinalden alıntı: akndgn

Son sürüm çalışıyor bende. Android 8.0 yüklü. Mouse istiyor. Digiturk play'de kumandayla idare ediyorduk.

Alıntıları Göster
    bein connect mi son sürüm calısıyor. Yükledim uygulama acılırken atıyor. Acaba apk yükleme şansınız var mı ?

belki işinizi görür...

x-plore file manager diye bir uygulama var

mesela telefonunda bein connect uygulaması yüklü

x-plore file manager da telefonuna yükle

x-plore ile istediğin uygulamayı bul

sağ tarafta create zip olmalı

bu zip istediğin uygulamanın apk sını zip içine atar

oluşturduğu zip li dosyayı açtığında uygulamanın apk sını görürsün

onu mibox içine at ve kur

ben böyle çözmüştüm

kolay gelsin...

sameapk.com 'den yükledim. Bein connect - digiturk diye aratınca çıkıyor.

x-plore file manager ile orjinali zipleyip kullanın

sonra kullanıcı adınız ve şifreniz nette dolanmasın...

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetkaya1974

Güncellemeden sonra asistan özelliğini kullanamıyorum
    Cihaza reset atın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar yokmu yardim edecek arkadas live butonuna smart iptv uygulamasi acilsin istiyorum ama listede yok

Orijinalden alıntı: aslanuque

Android 9 a geçmeden önce ne yaptıysam 5.1 aktif olmamıştı. Güncellemeden sonra mi box ses ayarlarında spdif seçeneğini seçince 5.1 aktif oldu. Şu an sorunsuz. Bağlantı şeklim mi box tvye hdmi ile bağlı, ses sistemi tvye optik kablo ile bağlı. Eğer son güncellemeyi yaptıysanız dener misiniz, belki dönüştürücüye gerek kalmadan çözülmüş olur.

Alıntıları Göster
    bende olmadı.mi box hdmı ile bağlı tv ye tv de ses sistemine hdmı ile bağlı.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.