< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

Popüler Konular listesinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
|
Bende bir şey oldu sandım ya |
|
Telefon konusunda daha ciddi ne olabilir ki? :) Ama bu gerçekten önemli bir konu, çocuğunuzun okuma bayramında veya mezuniyet kutlamasında çocuğunuz sahnedeyken çektiğiniz videoda şarkı türkü vs müziğin çok ama çok kötü çıktığını düşünün... Bir daha asla aynısının tekrarlanamayacağı bir hatır/etkinlik... Telefon inceleme videolarında ilk söylenen özelliklerde yer alan kamera, almak isteyenlerin araştırıp en çok önem verdiği konulardan biri... Saniyede 30 kare 60 kare veya 2k, 4k çekim karşılaştırmaları vs... E araştırdın baktın aldın önemli bir günde çekim yaptın ama ses felaket, o kadar araştırma neye yaradı? İşte böyle bir durum yaşanmasın diye bu küçük ama önemli ayrıntıyı yazayım dedim... (bu arada ben hâlâ, Videolarını çektiğim konser veren gruba bu durumu nasıl açıklayacağımı düşünüyorum :) ) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karayel90 -- 27 Ocak 2026; 13:34:52 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Öyle bir giriş var ki hocam yazı da dedim telefonlar bombaya dönüşüyor galiba :)))) |
|
Yaklaşık 7 yıldır bir xiaomi kullanıcısı olarak bu 15T pro nun şarjının canı istediğinde %99 da kalması canı istediğinde %100 e kadar dolması beni deli ediyor. Neden bu şekilde davranıyor çözemedim. Uygulamalarda pil ve performans verilerinide sıfırlıyorum yine kafasına göre dolduruyor. Telefon dediğin %100 yapar bırakır < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arkin39 -- 27 Ocak 2026; 14:44:55 > |
|
:) o konuda haklısın bilerek girişi biraz dikkat çeksin diye abarttım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONALTIKIRKALTI -- 27 Ocak 2026; 14:39:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
hocam bunun cevabini onceki mesajlarimda yazdim gene yaziyorum telefon sarjini 2/3 kez yuzde 5 yuzde 2 gibi dusuk degerlere kadar kullanin sarja takin ayrica sarjda extra 10 dk daha fazla tutun duzelir benim duzeldi ayrica sarjdan cikardiktan en az 30 dk sonra yuzde yuzde duruyor pil kullanmama ragmen cok iyi oldu bunlari yapinca < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 27 Ocak 2026; 15:13:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Valla bunların hepsini yaptım ama telefonu elime alır almaz en fazla 1 dk sonra 99 a düşüyor. Ama çok dert değil sonra özelikle 90 dan sonra kendini baya toparlıyor cihaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Herkese merhaba, Konun ilk sayfasına REHBER niteliğinde bu tip bilgiler eklense güzel olmaz mı yada Mi 15T Pro REHBER adında yeni konu mu açalım bilemedim. Bu tip bilgileri bi araya getirmek çok mantıklı olacaktır diye düşünüyorum. @Hicks "Arkadaşlar cihazlarda bulunan ve sisteme gömülü gelen bloatware uygulamaları kaldırmak için root yetkisine ihtiyaç olmadan ( Google One, Google Fotoğraflar vs.) bir video rehber hazırladım ben cihazımdan istemediğim uygulamaları kaldırdığım için örnek olarak sticker.ly uygulaması üzerinde anlatım yaptım Kullanacağımız uygulamalar Shizuku Canta Debloater " Shizuku - Google Play'de Uygulamalar https://play.google.com/store/apps/details?id=moe.shizuku.privileged.api&hl=trBloatware (Türkçe'de "şişkin yazılım" olarak da anılır), yeni satın aldığınız bir bilgisayar, akıllı telefon veya tablet gibi elektronik cihaza, genellikle cihazın üreticisi veya mobil operatörü tarafından önceden yüklenmiş olan ve kullanıcı için çoğunlukla gereksiz kabul edilen yazılım ve uygulamaları ifade eder.
Debloading nedir ?Cihazların işletim sisteminde (Windows, Android, macOS vb.) üretici tarafından önceden yüklenmiş, gereksiz ve sistem kaynaklarını tüketen bloatware uygulamalarını, hizmetleri ve bileşenleri kaldırma, devre dışı bırakma veya temizleme eylemidir. https://www.youtube.com/watch?v=WSPhqsU4PzMCanta Debloater - Google Play'de Uygulamalar https://play.google.com/store/apps/details?id=io.github.samolego.canta&hl=tr< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 27 Ocak 2026; 17:31:40 > |
|
"Ayrıca gereksiz uygulamaları kaldırmak isterseniz cihazdan daha iyi pil ve performans almak için benim yayınlandığım. ABD yöntemi ile gereksiz uygulamaları telefon üzerinden kaldırabilirsiniz. gibi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 27 Ocak 2026; 17:32:17 > |
|
|
Hocam cihaza herhangi bir zararı olur mu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xenefonx -- 27 Ocak 2026; 22:55:24 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Bu sefer xiaomi bu yapay zekâ olayını biraz abartmış, bir sürü programda sağa sola serpiştirip menülere yan menülere aralara özellik olarak sokuşturup durmuş. Bazılarında da kullanıcıya standart seçenek olarak bu özellikler açık haliyle bırakılmış... Bilip bulup kapatmazsak işin içine girip farklı sonuçlar elde etmemize neden olabiliyor... Ses, yazma, not alma, video izlerken altyazı, çeviri, görüşme, kamera fotoğraf ve video ayarları, pil optimizasyonu vs vs... Benim gibi "her şeyi kendim ayarlayayım" diye düşünen kullanıcılara iyilik yapayım derken bazı durumlarda işleri daha da karmaşık hale getirmiş ama hiçbiri büyük sorun oluşturmuyor... Zamanla ayrıntılara alışıp kendi düzenimizi kuruyoruz... Bu video ses ayarı da onlardan biriydi... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
İyi akşamlar arkadaşlar. 33, 67 yada 120 watt orjinal şarj aleti ihtiyacı olan varsa bana ulaşsın. geliş fiyatına verecem. elimde çok sayıda var. satış işini bırakacağım için uyguna vermeye çalışırım. dhl kargonun bireysel gönderi sistemi var uygun fiyata kargo yapıyorlar. şubeden alırsanız 80 tl, adrese teslim 160 tl. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 28 Ocak 2026; 0:11:2 > |
|