|
Şuan Android 16, HyperOS 3 sürümü var, yani epey bir iyileştirme var. Güncellemenizi öneririm. |
|

|
Şuan Android 16, HyperOS 3 sürümü var, yani epey bir iyileştirme var. Güncellemenizi öneririm. |
|
|
13 ultra , 14 , 15t pro arasinda hangi cihazi tercoh ederdiniz acaba? Oyun oynamiyorum. Kamerasi ve guncel yazilim olmasi benim icin onemli. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
3 cihazın karşılaştırması aşağıdaki linkte. Boyut olarak daha kibar derseniz 14, kamera olarak da iyidir. Ben artık "T" olan serilerden ziyade 14, 15 gibi tepe veya ultra modellerinin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Uygun bir zaman-bütçe kısmı olursa 17 ye geçiş de yapabilirim. |
|
14 ve 15tnin sensoru 13 ultraya gore kucuk. Ama daha kibarlar dediginiz gibi. 13 pro varmis aslinda buyuk sensorlu , ultraya gore kucuk olan ama bulunamiyor galiba su an. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 19 Mart 2026; 23:38:0 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
4.5g yazıyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 20 Mart 2026; 8:54:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 20 Mart 2026; 10:56:32 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Benim de Turkcell hocam tema farklarından olabilir... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Güncelleme sonrası pil gerçekten daha çabuk nu bitiyor? Mevcut haliyle bile bu bataryaya rağmen bana çabuk bitiyor gibi geldi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|