|
hyperos 3 bana geldiği gibi duruyor 3.0.4 |
|

|
hyperos 3 bana geldiği gibi duruyor 3.0.4 |
|
|
|
Şuan baktım 3.0.6 geldi yazıyor bende, sizde niye 0.7 anlamadım. |
|
|
Global ve eea bölgelerine farklı sürüm numaraları veriliyor ama içerik aynı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaşlar merhaba 25k ya mi 14 alınır mı beklentim uzun vade güncelleme ve batarya. Ekran süresi 5-6 saat ve üzeri olması yeterli. |
|
Güncel fiyatını bilmiyorum, mi 15 de tercih edilebilir. 4 yıl güncelleme , 5 yıl güvenlik güncellemesi garantisi vermişti xiaomi. 2023 yılında çıktığını düşünürsek 2027-2028 e kadar güncelleme alacaktır. Belirtilen ekran süresini alırsınız, ikinci elde batarya kötü durumda değilse. Diğer tercih dediğim gibi 15 serisi de olur. |
|
Tr distribütör cihazı ise garantisi de varsa hiç kaçırma. YD kayıtlı ve garanti yoksa es geç derim. Zira sarı sayfada şuan 33k dan satışa koydum 18 ay distribütör garantili olarak. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 6 Mart 2026; 16:26:22 > |
|
Çin sürümü 2023 kasımda, global sürüm 2024 şubatta çıktı yani 2028 sonuna kadar büyük güncelleme alır, 2029 dada güvenlik yamalarını alır diye düşünüyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svideoz -- 6 Mart 2026; 16:33:54 > |
|
YD dediğim ama. Peki ekran süreniz nedir normal kullanımda. |
|
|
| _____________________________ |
|
3.0.7.0WNCEUXM < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba, Bende bugün Xiaomi Türkiye garantili şekilde cihazı aldım. İlk izlenim olarak beklentimi fazlasıyla karşıladı. İçerisinde Android Sürüm 14 var. Hyper OS 1.0.14.0.UNCEUXM sürümünü sizce güncellemeli miyim ? |
|