< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi 12T Güçlü 108MP ★★★ ANA KONU ★★★ (14. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende daha çok fakirliğin, açlığın dibine vurup, sabit fikirli ve yandaşlıktan vazgeçmeyenlere benzettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 6 Mayıs 2023; 12:21:57 > -
Fakir ve aç olanlarda onlar zaten diğerlerinin hem karnı hem ruhu tok 🤣quote:
Orijinalden alıntı: ykslnBende daha çok fakirliğin, açlığın dibine vurup, sabit fikirli ve yandaşlıktan vazgeçmeyenlere benzettim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tok ama makarna ile beyinin bitirmiş koyun sürüsüne dönmüşler.
-
Ayyaş lpgli koyun sürüsü olmaya yeğlerim 😁quote:
Orijinalden alıntı: ykslnTok ama makarna ile beyinin bitirmiş koyun sürüsüne dönmüşler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andios -- 6 Mayıs 2023; 13:42:48 >
Pil kısmında ekran süresini gösteriyordu normalde şimdi bakıyorum ekran süresini göstermiyor. Böyle olan var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Xiaomi 12t miui 14 güncelleme sonrası sıkıntı çıkarıyor mu? Pil performansı 11t deki gibi düşen var mi? 11t lerde miui 14 sonrası bariz pil performans sıkıntısı var. Aynı durum 12t de yaşandimi merak ettim. 11t yi satıp 12t almayı düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet miui 14 sonrası pil performansı düştü.
-
https://www.mi.com/global/support/guidance/androidtbeta
Tam link bu mudur
Deneyen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 13 Mayıs 2023; 2:41:19 >
Değerli arkadaşlar
Oğlum LGS sınavına girecek sınav için söz verdim bir telefon alacağım. Fakat bütçem 12K dan fazla olmayacak gibi. Tavsiyeniz ne olur. Yurtdışı uygun fiyat mı yoksa kayıtlı garantili mi Xiaomi mi Redmi mi İphone mu
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Teşekkürler
Yurtdışı mi serisi telefonlar daha mantıklı.
-
Bizim bu cihazlara kayıt bir türlü çıkmadı.unuttularmı demiyeceğim sonuçta para kazanacaklar ama yapamadılar heralde.
8100'e çıkmayacağı iki iki dörttü hocam. Bu işlemciyi kullanan daha önceki 6 cihaza da çıkarmadılar. Mi 11T örneği gibi belki bir ihtimal dendi ama çok da tutan bir cihaz olmadı. Ben de Mi 11T'den S23 Ultra'ya sonra bu cihaza geçtim. Keşke Mi 11T alsaymışım dedirtti bu cihaz.
-
Onlar da direnç işlemi oluyormuş
Sıfır telefonda işlem olması kafamı karıştırıyor.
Merhabalar. Bluetooth kulaklıkta ses ayarı yapmak istiyorum ama ayarlarda mi ses kısmı aktif değil. Bunu nasıl aktif edebiliriz
Sadece kablolu kulaklık veya belli modellerde yapılabiliyor o ayarlar sanırım hocam.
Zil sesi için yerel kütüphaneden seçtigimde kaynak eklenemedi hatası alıyorum sizdede öyle oluyor mu
Çıkmasa ne olurki hocam ben telefonu alalı 2 ay oldu daha yeni 120 gün mesajı geldi. o 120 günde asla 120 de bitmiyor.. kasımı bulur rahat sonra ikinci hat sonra yine sene değişir ilk hat böyle eskir. boşu boşuna canınızı sıkmayın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X