Şimdi Ara

Xiaomi 12 Lite 5G NE, IMEI veri tabanında ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi 12 Lite 5G NE, IMEI veri tabanında ortaya çıktı
    Geçen yılın sonuna doğru Xiaomi, farklı bir yonga setine sahip neredeyse aynı akıllı telefon olan 11 Lite 5G NE'yi piyasaya sürerek Mi 11 Lite 5G'yi yenilemişti. Görünüşe göre 2022 Lite serisi için de bir NE modeli olacak. Ancak bu model daha fazla farklılıkla gelebilir.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy A54'ün batarya bilgileri sızdırıldı

Yeni bir rapora göre Xiaomi 12 Lite 5G NE'nin küresel pazarlarda lansmanı yakında gerçekleşebilir. Çinli akıllı telefon üreticisi tarafından henüz telefonun detayları resmi olarak açıklanmazken, yakında piyasaya sürülmesi tahmin edilen cihaz, 2209129SC model numarasıyla IMEI veri tabanında görüldü. 

Xiaomi 12 Lite 5G NE, Xiaomi Civi 2'nin yeniden markalanmış bir versiyonu olabilir

Xiaomi 12 Lite 5G NE, rapora göre geçtiğimiz ay piyasaya sürülen Xiaomi Civi 2'nin yeniden markalanmış bir versiyonu olabilir. Xiaomi Civi 2, Qualcomm Snapdragon 7 Gen 1 SoC tarafından desteklenmekteydi.

Xiaomi 12 Lite 5G NE, IMEI veri tabanında ortaya çıktı
    Xiaomi 12 Lite 5G NE daha önce FCC, IMDA ve EEC dahil olmak üzere birden fazla sertifika sitesinde ortaya çıkmıştı. FCC listesi sayesinde ise telefonun 6 GB RAM + 128 GB, 8 GB RAM + 128 GB ve 8 GB RAM + 256 GB şeklinde olmak üzere üç farklı depolama yapılandırmasıyla gelebileceği ortaya çıkmıştı. 

Çinli şirket henüz Xiaomi 12 Lite 5G NE'nin piyasaya sürülmesiyle ilgili resmi bir açıklama yapmadı. Ancak yakın bir zamanda cihazın resmileşmesi bekleniyor.

Kaynak:https://www.ithome.com/0/648/020.htm

• ara model almayın güncelelleme lerde sıkıntılı alırsanız 12 li alın 5 gn e ara model almayın bir yıl oldu hala twrp yok orange dışında.android 13 e büyük ihtimalle en son alacak 11 li 5 gne.

• Yıl olmuş neredeyse 2023 telefonuna stereo hoparlör koymuyor, xiaomi için her zaman diyorum iki ileri bir geri gidiyor bu da kanıtı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt
    160 gram yani konudaki model boyutlarında streolu model önerebilir misiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Mi 11 lite 5g dışında başka bir cihaz çıksın da alayım diye bekliyorum ama yok hocam maalesef. Ekrandan memnun değilim o yüzden değiştirmek istiyorum.

Ben elim küçük narin diye fazla büyük telefona alışamıyorum o yüzden bu modeli alacağım. Ekran derken çok mu kötü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 24 Ekim 2022; 13:6:53 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Uzunluk genişlik olarak ufak sayılabilecek bir telefon değil hocam yine de. Ama ağırlığı gerçekten rakipsiz büyük avantaj sağlıyor.
    Benim 5g ne'nin ekranı çok kötü çok sorunu var herkeste birebir aynı sorunlar olmayabiliyor.
    İki farklı panel var birinde tarihi eser delta amoled dizilimi var ekran 750p'ye denk geliyor net değil.
    Ekranın özellikle üst bölümü siyah olamıyor ekran yeşil gibi, koyu bir şeyler varken gözüken dikey çizgiler var ve aşırı derecede black crush oluyor. Ekranın tek avantajı amoled piksel tepki süresi ve 90 hz geri kalan artılarını söylemeye değmez kötü yanları yüzünden.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Peki hocam bir çok farklı sitede baktığımda 11 lite ve 11 lite NE modelinde stereo hoparlör vardır diyor. Yanlış mı yazılmış?

https://versus.com/tr/xiaomi-11-lite-5g-ne-vs-xiaomi-mi-11-lite-5g/stereo-speaker

https://www.gsmarena.com/xiaomi_11_lite_5g_ne-11101.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 24 Ekim 2022; 14:36:16 >

11 lite, 11 lite 5g, 11 lite 5g ne'de stereo hoparlör var. Artık çoğu xiaomi telefonda var zaten.
    Benim yok diye şaşırdığım ve iki ileri bir geri deme sebebim yeni versiyon telefonda olmayışı 12 lite 5g (New Edition)

Aynen pardon, sırf hoparlör ve boyutlar yüzünden mi 12 lite'yi eledim ben de Xiaomi 12 Lite 5G NE, IMEI veri tabanında ortaya çıktı  Sanırım mi 11 lite NE versiyonu alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 24 Ekim 2022; 14:42:42 >
    12 lite 5g ne'de yok hocam stereo hoparlör, 12 lite'da var, diğer yazdıklarımda da var.

Bahsettiğim ekranı çok kötü olan o cihaz bilginiz olsun.

NE olmayanı mı alayım yani hocam?

İki farklı markanın ürettiği ekran kullanılıyor tüm 11 lite serisinde, çoğunlukla kötü olandan var iyisi denk gelirse büyük şans.
    Kısacası xiaomi çöp üretiyor fanı olanın aklına .....

• hazir imei atilmis yollayin..magdur oluyoruz :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.