Şimdi Ara

Xiaomi 11T Pro *** ANA KONU *** (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
29
Favori
59.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş

Akıcılık, hafiflik, pil performansı, genel performans, daha güncel işletim sistemi vs. konulardan dolayı kurdum crDroid'i. Ayrıca daha az sistem yeri kaplıyor. Ben özellikle akıcılığından dolayı kurdum. Şu an kullandığım cihazın pil sağlığı düşük olduğu için underclock yapıyorum işlemciye (işlemci hızını düşürmek). Böylece 1 gün beni götürüyor. MIUI/HyperOS varken underclock yapsam cihaz kasıp donacak, ama saf Android romunda kasma olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinal bataryayı bulamazsınız hocam. Cihazın yeni olduğu dönemlerde bile servis dışında orijinal bataryayı bulamazdınız zaten, servis dışındaki hepsi sahte. Ancak kaliteli yan sanayi ürünler bulabilirsiniz. Facebook'tan Enes Xiaomi Budak isimli kişiyle iletişime geçerseniz kaliteli bir batarya satıyor kendisi. Ondan hariç Deji var almak isterseniz, iyidir. Note 8'e taktırmıştım, yaklaşık 2 senedir çok rahat kullanılıyor.

https://woyax.com.tr/xiaomi-batarya/1251-xiaomi-mi-11t-pro-mucize-batarya-deji-bm58

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smaug -- 16 Eylül 2025; 14:29:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

IMEI repair yapabileceğim ve yazılım atabileceğim ücretsiz yazılım var mı yoksa bu konuda ücretli yardım mı almamız gerekiyor?

Bu şekilde sıkıntı yaşayıp çözüme ulaşabilen var mı?

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.