Şimdi Ara

XGIMI H2 / H3 Projeksiyon İncelemesi ve Kullanıcı Kulübü - 1900 ANSI Lümen 4K HDR (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
833
Cevap
35
Favori
69.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiyat tekrar düşmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 16 Ocak 2021; 4:56:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tostkola T kullanıcısına yanıt
    Tariff insurance var gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 18 Mart 2019; 11:25:32 >
  • Lp pf 1500den vazgeçip banggoogdan sipariş verdik. Hadi bakalım. Yardımlarından dolayı Olgu Erhana da çok teşekkürler. Adama nefes aldırmadık 2 gündür daha da çok rahatsız ederiz gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Griffindoor G kullanıcısına yanıt
    Haberin doğruluk payı yok arkadaşlar. Led icin sulu soğutma, 2450 ansi lümen mumkunati olamayan ihtimaller.
    H3 için 2019'da bir plan yokmuş bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 16 Ocak 2021; 4:57:4 >
  • Griffindoor G kullanıcısına yanıt
    Paylaşımınız için teşekkürler. Size karşı bir tepkim yok. Bu kadar saldırgan olmanıza lüzum yok. Sakin olun.
    Ticari bir kaygım yok lakin kaynak verdiğin arkadaşı biliyorum, çin forumlarından toplar gider başka yerlerde paylaşır. ve genelde asılsız bilgilerdir.
    Siz nasıl bu kadar net konuşarak paranızı tutun diyebiliyorsunuz.
    Siz paylaşın, bırakın parasını tutacak olan tutsun ya da alsın.

Değerli paylaşımlarınızı bekliyoruz.
  • tostkola T kullanıcısına yanıt
    H2 almayı çok istedim fakat malesef fiyatı çok yüksek olduğu için hepsiburada'dan 3840TL'ye LG PF1500G aldım. Ayrıca 600TL'ye de Mi Box S aldım. Bu şekilde akıllı projeksiyon problemine çözüm bulmuş oldum. Toplamda 4240 TL'ye gelmiş oldu. Projeksiyon Pazartesi günü elimde olacak. Umarım memnun kalırım. Benim için gündüz performansı daha önemli, ekranın çok büyük olmasına gerek yok, yaklaşık 2 m'den yansıtmayı düşünüyorum, bu şekilde parlaklığı arttırabileceğimi düşünüyorum. Keşke H2'nin fiyatı daha makul olsaydı...

• burakekrem B kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun öncelikle.
    Banggood 'dan H2 aldığınızda toplam 4300'e geliyor yaklaşık olarak. Aslında aşağı yukarı aynı fiyata alabilirdiniz.

• Teşekkür ederim. Şimdi kontrol ettim, Banggood'da H2 Çin versiyonu kargo hariç 3900 TL, global versiyon ise 5500 TL. %40 vergi biniyor diyorlar, 500TL de kargo ile beraber fiyatlar çok yükseliyor. Vergisiz almak mümkün mü?
  • Banggood 'da kargo fiyatınin içindevergi de dahil.

• Peki gümrük ve ötv vergisi ne kadar çıkıyor, Banggood kredi kartına tekrar iade mi ediyor?

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 18 Mart 2019; 11:26:17 >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karakarrga -- 18 Mart 2019; 11:26:58 >
  • Herkese merhaba ,

Ben de bir çoğunuz gibi evde sinema/dizi keyfi yapanlardanım :) Onkyo AVR ve Apple 4K cihazımla izlediğim dizi ve filmleri (4-5m uzaklıktan 60'' TV'de izliyorum) acaba Projektör'le desteklesem, TV' den ne kadar farklı bir deneyim olur diyediye uzun zamandır düşünüyor ve araştırıyordum.

Projektör deneyimi birkaç mağazanın sinema odalarında projeksiyonlarda izlenim deneyimi gerçekleştirdim, gerçekten de izleyici olarak sinema keyfini, karanlık ortamda bir üste taşıyor burası kesin. Bununla birlikte ülkemizde ne yazık ki güncel sayılan bir projektör almak istesem, fiyatları gerçekten de çok yüksek, ben o bütçelere sahip olmadığım için acaba fiyat/performans bir cihaz var mıdır diye arayışa girmiştim. Xgimi'yi incelemeye almamın sebeplerinden birisi de ayrıca modüler oluşuydu, çünkü izlediğim projektörler ebat olarak çok büyük ve salonumda koyacak yer problemi yaşayacaktım (illa tavana asmak zorunda kalacaktım), Xgimi ise çok daha modüler ve şık duran bir cihaz bana göre ve bu kriter benim için önemli olduğundan Xgimi bu açıdan da öne çıkıyordu. Xgimi'yi salonumda sürekli duran yemek masasından izleyeceğim duvara perde alıporaya 35-40 derece bir açıyla bu işi yapabilecekti, düşüncem buydu. Bu vesile ile H2 CHinese editon siparişini Banggood sitesinden "Turkey Direct" seçeneği ile (gümrük jargonu açısından prepaid diyelim) geçtim ve cihaz 27 Şubat 2019 itibariyle Yurtiçi kargo ile evime ulaştı. Siparişle ilgili tüm konularda gönülden destek olan @OlguErhan dostuma teşekkür ediyorum, sayesinde bu hevesimizi de gidermiş olduk

Cihaz gelir gelmez görüntüyü duvara verdim ve online update menüsünden update yaparak cihazın ayar kısmının İngilizce olmasını sağladım, bundan sonrası zaten benim için önemli değil çünkü AVR'den çıkan HDMI'ı gireceğim H2'ye ve Apple TV ile izliyor olacağım. Henüz izleme odamı ayarlayamadım, perde vs. alınacak, TV duvara asılacak ve perde önüne düşecek vs. o yüzden izleme keyfini henüz elde edemedim, onunla ilgili yorumlarımı da ileride paylaşıyor olacağım. İlk izlenimim cihazın kendi içindeki görüntü gerçekten çok netti ma en çok hoşuma gideni ise uzaklığa göre görüntüyü oldukça iyi şekilde küçültüp büyütme yapaibliyorsunuz, bu önemli çünkü benim cihaz ortalama 5 metrede duracak ama ben 5 metrede devasa bir görüntüden ziyade izleme açıma göre ideal büyüklükte olmasını istiyorum. Yani varsın 120'' görüntü olmasın da 100'' olsun ama net olsun, bunu da ayarlardan rahatça yapabildim.

XGIMI H2 / H3 Projeksiyon İncelemesi ve Kullanıcı Kulübü - 1900 ANSI Lümen 4K HDRXGIMI H2 / H3 Projeksiyon İncelemesi ve Kullanıcı Kulübü - 1900 ANSI Lümen 4K HDRXGIMI H2 / H3 Projeksiyon İncelemesi ve Kullanıcı Kulübü - 1900 ANSI Lümen 4K HDRXGIMI H2 / H3 Projeksiyon İncelemesi ve Kullanıcı Kulübü - 1900 ANSI Lümen 4K HDR

• eozen81 kullanıcısına yanıt
    hocam hayırlı olsun .sizinde şahsi yorumlarınızı bekliyoruz. birde perde olarak hangi ürünü tercih edeceksiniz acaba. bu konuda araştırma yaptınız mı

• kenturk1750 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Perde araştırmasına girmedim, keza perde konusunda hiç tecrübem olmadı, o yüzden Projeksiyon Perdesi Hakkında Sorular başlığına tedirdinliğimi yaşatan konuyu da yazdım, oradaki yanıtlara göre hareket edeceğim..
    https://forum.donanimhaber.com/projeksiyon-perdesi-hakkinda-sorunuzu-sorun-cevapliyayim--57815217-28#137343224
  • Bende dun olgudan öğrendim bu siteyi indirimdeydi bugun alacaktım karar vermiştim ama indirim kalkmış. fakat 3 martta yeniden indirime girecekmiş.
  • Bugun H2 yi siparis ettim. 4250 liraya geldi. Artik kargo yapilmasini ve teslimati beklicez. Yanliz ucret siniri gelmis yine sanirsam kargo sigortasi yaptiramadim 800 dolar galina siniri var suan. 1000 dolardan asagiya cekilmis galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backspace7 -- 2 Mart 2019; 17:2:24 >
  • Fiyat düşmeden mi sipariş verdin?

• quote:

Orijinalden alıntı: tostkola

Fiyat düşmeden mi sipariş verdin?
    hayır indirimli aldım. 4257 lira
  • Arkadaşlar Çin versiyonu dili çevirdik. Kodi nasıl yükleriz? Playstore yapabilirmiyiz

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.