arkadaşlar xgenonda gördüğünüz en güçlü adamın nickini yazarmısınız
zicanzee ok919
eğer np bakımından soruyorsan ; Waitforme ; boss kesme açısından soruyorsan ; gene Waitforme ( adam samma bossuna healsiz daldı ve iki dakika sürmedi kesmesi) Wait forme nin 1000000 np si var ve lvl 70:D
veryvery lwl 69 warrior
quote:
Orjinalden alıntı: haskir
zicanzee ok919
Eskiden DuWolf tu çok güçlü diye herkes şikayetçi oldu ve duwolf bi aralar ortalardan kayboldu sonra duwolfy diye tekrar geri döndü.
duwolf hacklendi sonra gm edit char yaptı diye biliyorum böle bi topic vardı forumda
ee bari screen shotta atın zicansee arkadaşım zaten de ok919_X senin charın screenshotunu görmek istiyorum kosyana buraya
benim bi ark war ama en güçlü adam olmayabilir ama oyunu felaket çözmüş sadece biras daha zamanı olsa lvli en yüksek sewyiyeye getirir... elinde elixir war üstü full chitin... para ... gibi flame/ice lvl 62 arch mage
mage chitin giyiyo senin ark baya bi çözmüş harbiden crimson olmasın o
herhalde, adam crimson yerine chitin yazmış olamaz mı?
benim gördüğüm adam full shell giymiş bir mage abovv dedim. bu nedir böyle falan felan adama sordum lvlin kaç diye 60 dedi. şaştım kaldım
ismini hatırlamıyorum...
OynExekill bu adamı boş geçmeyin şu anda 1. player rankingte...
PerfectStorm 2. de bu bunu tanımam şahsen...
3. de bence 1. olması gereken adam waitforme hayranıyım bu adamın...
benim gördüğüm en güçlü adm _oMeGa_ ydi lvl 70 skill+2 nova townda adam bırakmıyordu.Soradan ytr artık deyip bann ladılar galiba
EN GÜÇLÜ BENİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİM şaka şaka ben eziğin tekiyim daha lvl 41'iz yaw
size bisi dicem hani bu lwl 75 ler varya onlar nasil boyle lwl atliyolar bilionuzmu ben biliom
kucuk cocuk gelio oyunu babasina ogretiyor sonra oda karisina ogluna kizina kardesine filan sonra butun sulale bunu oynuo 2 ayda lwl 70 bide size soliyim np bakimindan bence en iyi olan xgenonda X die bi adam 10m np si var
siz duwolfy fln diyosunuz ama siz galiba _omega_ gormediniz galiba KO'da bırıncı oyydu tum xgenon serverındeın EN BABA ADAMIYDI O lvl 70 ti oda ama duwolfyninki gibi edit char da degildi emin olun adamin npsinden belli cunku 50--60 milyon np arasindaydi np si emin olun yalan ve sallama yok ben o adamida goememzlikten gelmeyin derim gerci ne zamndir gozukmuyo ama duwolfy fln hikaye yaniiii ASIL KRALL OMEGA OLMALIYDI !!!!!!!!11
quote:
Orjinalden alıntı: cold_nuke
benim gördüğüm adam full shell giymiş bir mage abovv dedim. bu nedir böyle falan felan adama sordum lvlin kaç diye 60 dedi. şaştım kaldım
ismini hatırlamıyorum...
OynExekill bu adamı boş geçmeyin şu anda 1. player rankingte...
PerfectStorm 2. de bu bunu tanımam şahsen...
3. de bence 1. olması gereken adam waitforme hayranıyım bu adamın...
complete olmasın o???
ben xgenon da deıl ama beramusun eskıden en guclu adamı ::::K:::: dır ve 72 lwl war ayrıca malezya serwer ında 74 adam 2 ayda 70 yapıo delı oluommanyagı olmusdusunuyom dusunuyom anlamyom
duwolfy
quote:
Orjinalden alıntı: haskir
zicanzee ok919
eheehehheh sağol dostum o kadarda güçlü değilim be idare ediorum işte eheh meltrofas var dh den kolpacı ben onun kadar sağlam itemi olan görmedim ehehehe hem 2 +8 shard hem +8 ib falan full shell
xigenonda bitane adam varmış +9 totemic bowdan falan bahsediyolar olablirmi böyle bişi yaw +9 totemic bow