Şimdi Ara

XFX RX550 2GB 128 Bit Ekran Kartı 899 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.534
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• gidip ryzen 3400g alın aynı fps'i verir.

elinizde işlemci mi var? satın ryzen 3400g alın ilerde 2-3 bine ekran kartı stoklara girince önce kart alırsınız, sonra işlemciyi satar tamamlarsınız. şimdi 1300-1400tl'ye bu 900 liralık kartın fps'ini veren yanında 4 çekirdekli işlemciye sahip apu alırım elimdeki işlemciyi de satarım ben olsam.

baktım ultra low ayarlarda pubg 30 fps, mario mu oynayacaksınız şu 4 yıllık oyun en düşük ayarda 30 fps veriyor. adam gibi win almanız için 100fps almanız lazım en azından fps'lerde... üzücü. kartın yerinde olsam ben ne vasıfsız bir çipim diyip intihar ederim.

böyle çöp kartlara kuruş harcamayın apu alın işlemci parasına ikisini halletmiş olursunuz. parayı bulduğunuzda en az ikinci elde gtx 970 ve üstü kart aldığınızda da apu'yu satar güzel bir işlemci alırsınız.

userbenchmark skoru %12

gtx 970 userbenchmark skoru %56

birisi sıfırı 900 tl diğeri ikinci elde 1500-1700tl 2 katı fiyatına 4 katı performans. bu skor altındaki kart almak yerine gpu dahil ryzen sistem alınmalı.

• Geçen hafta 799a, bu hafta 849a satıldı. Alacak olan Cumayı beklesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtolgae -- 18 Nisan 2021; 12:28:21 >
  • gidip ryzen 3400g alın aynı fps'i verir.

elinizde işlemci mi var? satın ryzen 3400g alın ilerde 2-3 bine ekran kartı stoklara girince önce kart alırsınız, sonra işlemciyi satar tamamlarsınız. şimdi 1300-1400tl'ye bu 900 liralık kartın fps'ini veren yanında 4 çekirdekli işlemciye sahip apu alırım elimdeki işlemciyi de satarım ben olsam.

baktım ultra low ayarlarda pubg 30 fps, mario mu oynayacaksınız şu 4 yıllık oyun en düşük ayarda 30 fps veriyor. adam gibi win almanız için 100fps almanız lazım en azından fps'lerde... üzücü. kartın yerinde olsam ben ne vasıfsız bir çipim diyip intihar ederim.

böyle çöp kartlara kuruş harcamayın apu alın işlemci parasına ikisini halletmiş olursunuz. parayı bulduğunuzda en az ikinci elde gtx 970 ve üstü kart aldığınızda da apu'yu satar güzel bir işlemci alırsınız.

userbenchmark skoru %12

gtx 970 userbenchmark skoru %56

birisi sıfırı 900 tl diğeri ikinci elde 1500-1700tl 2 katı fiyatına 4 katı performans. bu skor altındaki kart almak yerine gpu dahil ryzen sistem alınmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dOmi -- 22 Nisan 2021; 1:58:52 >

• oyun oynamam daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gunners49 kullanıcısına yanıt

Şu anda öyle oldu zaten, eskiden intel işlemcinin ekran kartı ile bile oyun oynardık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp bu kart, 900 liramı istiyorlar birde.

• Teşekkürler aldım 1 adet. Düşük önbellekli apu işlemci yerine tercihimdir. Zamanında buraya 2060s , 4500 tl. ye alınır mı yazdım çöp dediler. Şimdi o fiyata 1660 satıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutbaran -- 19 Nisan 2021; 22:56:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • umutbaran kullanıcısına yanıt

bu kart harbi kötü ama.

• incubus İ kullanıcısına yanıt
    Varsa daha iyisi alalım

bu zamana kadar beklememen lazımdı. Bir noktadan aşağısına inmemen lazım. O nokta rx 550in üstü oluyor. Görüntü verecek hiç birşey yoksa 200 300 e bi 6670 7850 felan kap geç.

İkinci el RX460. Ben de öyle yaptım.

• Sadece oyun oynamak gibi düşünmeyin bu fiyat seviyesinde kart bulmak zor evet belki dip fiyat değil ama bilgisayarı hafif işler yapmak için kullanan da var ve ucuz işlemcilerin dahili ekran kartları çöp oluyor genelde (apu almadıysa veya mevcutta bir işlemcisi yoksa başka çaresi yok gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 20 Nisan 2021; 5:19:30 >
  • Mecburiyetten dolayi malesef 1 adet satin aldim. Ne gunlere kaldik vay be.. Haber veren arkadasa tesekkurler.

• eylül ayında 600liraya almıştım.(SAPPHIRE Pulse Radeon RX 550 2GD5 64bit)

bilgi amaçlı söylüyorum piyasanın durumundan haberdarım.

kartı kullanıyorum. cs go ve valorant oynuyorum hayli hayli yetiyor. kasma donma drop sorunları yok. ets2 oynuyorum arada bi kaç kere watch dogs 2 oynadım, oynattı. 600 liralık karttan ne bekliyorsunuz şimdi 900 olması da gayet normal gibi geliyor bana malum piyasa ve dolar. bu kartı i5 4440 işlemci ile kullanıyorum kimi zaman işlemci çok zorlanıyor. kart iadere eder alacaklara bilgilendirmem eyyorlamam bu kadar

• Bundan 2 sene önce rx 470 500 TL ye almıştım şuanda 2500 TL şaka gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: BayTuruncu

Bundan 2 sene önce rx 470 500 TL ye almıştım şuanda 2500 TL şaka gibi

pc sektörünü öldürdüler şuan bu fiyatlara pc almak enayilik

eskiden üst seviye pc toplarken 1500 doları geçmiyordu (AMD Ryzen 9 5950X  + RTX 3090 ...)

750 dolara oyun oynatan makine toplanıyordu (AMD Ryzen 5 5600X  + RTX 3060 ...)

kendi ayaklarına kurşun sıktılar 3-5 yıl pc kullanan olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 22 Nisan 2021; 17:41:1 >
  • bjkyener kullanıcısına yanıt

Alan miner memnun ekmeğini kazanıyor, satan ekran kartçı memnun, satacak kart bulamıyor. Sıkılan birşey varsa oyunculara sıkıldı hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: kef

Alan miner memnun ekmeğini kazanıyor, satan ekran kartçı memnun, satacak kart bulamıyor. Sıkılan birşey varsa oyunculara sıkıldı hocam.

nereye kadar gidecek

• bjkyener kullanıcısına yanıt

Onu pcmasterrace düşünsün. Konsolcular rahat  

• Bir ay kullanılmış ikinci el asus rx550'yi 690'a aldım. İşimi görüyor.

İnanın aynı fiyata ikinci el rx460 bulamadım. Şu hp üretimi oem olanlar dahil.

İlk fırsatta sistemi satıp b450 tomahawk max + apu düzenine geçmeyi düşünüyorum.

Sistem bana yetiyor acaba am5 işlemcileri beklemek daha mı mantıklı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.