Şimdi Ara

XFX RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
4
Favori
21.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
187 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bu değerli incelemen için teşekkür ediyorum. Ellerine sağlık çok emek harcamışsın
  • JeaLeusy kullanıcısına yanıt

Tekrarlariz hocam onu , biraz aceleye geldi ufak tefek eksik noksan olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Baba

Ben XFX RX5600XT kullandım en son , hatta incelemesi var forumda , harika kart tek kelimeyle. OC kabiliyeti çok yoktu ama fan çevirmiyordu neredeyse, kullandığım en sessiz kartti. Gönül bu bazen sevmedi mi sevmez :)

Öyle hocam sevemedim gitti yapacak bir şey yok XFX   RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ] 

• Elinize sağlık hocam. Sponsorlu değil de kullanıcı olarak yapılan incelemeler daha bir kıymetli malum. Emeğinize sağlık.
  • 6 adet monitor girişi olanı çıkar mı acaba?

• Elinize sağlık çok güzel bir inceleme olmuş, incehesap'da öylesine gezinirken görmüştüm bu kartı hemen gelmiş demek rtx serisi gibi stok sorunu olmayacak herhalde demiştim meğerse 1 saatte bitmiş stok 🙂
  • Gerçek donanım haber ruhu budur.

Elinize sağlık.

• Dostlar sağolun. Yalnız başlıktaki fotoğrafı da acayip çekmişim XFX   RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ] XFX   RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ] 

• XFX   RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ]

• Elinize sağlık,inceleme için teşekkür ederiz.Şimdilik 3070 alsam da,ileride geçmeyi düşündüğüm kartlardan birisi olabilir bakalım.Ortam durulsun,stoklar normale dönsün bekliyorum..

• Güzel inceleme, teşekkürler.

• Eline sağlık @Muten Baba hocam, hayırlı olsun güle güle kullanın.

• Forumda inceleme yapan kişiler yok denecek kadar azaldı. Elinize sağlık.

• Güzel inceleme olmuş Muten eline sağlık.Kart acayip hoş duruyor bu arada tasarım olmuş yani kıskandım XFX   RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ] 

• Hocam elinize emeğinize sağlık, zevkle okudum. Bir an önce stok sıkıntısı bitse de biz de kavuşsak. XFX   RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ] 

• Teşekkürler dostlar, Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah en kısa zamanda. XFX   RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ] 

• Elinize sağlık hocam güzel inceleme.Isınma konusuna ayrıca değinmenizi isterim. Sizin kasada extreme düzey hava akışı var. Fakat benim corsair icue 465x kasada ekran kartı kısa sürede 100 derecelere ulaşıyor. Ayrıca bu sıcaklık değerlendirmelerinde hangi kısım doğru. Görev yöneticisi ve aidata64te 98-100 dereceler gösterirken Msi afterburner ve Furmark 80 dereceler gösteriyor. Ekran kartını yakmayalım kasada 5 fan var sadece egzoz fanı yok. Fanlar balanced moddayken bile ısınıyor hemen kasanın içi.Birde kasanın yapısı itibariyle Sıvı soğutmayı öne koymak zorundayım.

XFX   RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ]

XFX   RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ]

• Referans tasarım grafik kartı alacaklar için referans olacak bir inceleme olmuş

Ana konuda bahsettiğimiz tek PCIe kablosu ile yeterlilik testini de yapma durumunuz olursa, ilgili kişiler için de referans olacaktır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    • Radyatör ısınan havayı içeri çekiyor , Gpu etrafına topluyor. Sende Bu havayı dışarıya atamıyorsun. Sorun bundan kaynaklanıyor. Aslında benim kasamda extrem hava akışı filan yok fanalrın hiçbirisi performans fanı değil hepsi ayarlanamayan silent fanlar. Bu işlerin cözümü basit , kasayı değiştirmek. 100 derece olan değil yanlış gösteriyor sensörü, amd kendi uygulamasından bak cpuz den bak hwinfo dan bak ama aidadan sıcaklıga bakma.

@Epirus Yarın sabah sistemi sökeceğim hocam biraz yogunlugum var tekrar topladıktan sonra bakalım.

• Elinize sağlık. Ssd incelemesinden sonra yine faydalı bir inceleme. XFX   RX 6800XT İNCELEMESİ [ Kullanıcı Yorumları ] 

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.