Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
3500 ? |
3500 ? |
3000tlye rx5700xt 8gb satılıyor arkadaşım.Fiyatını bi gözden geçir istersen. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Selamlar bende alıcı değilim fakat bu kartlar 3 bin liraların atında gidiyor hakkı olduğundan fiyatı biraz daha kırmanız gerekir boşuna beklememeniz açısından tabi yine siz bilirsiniz. Bakın misal yorum yapmış olan aterikasedi nickli forumdaşımız da RX5700XT referans tasarım kartı satışta onu da fiyatta bir güncellemeye gitmesi lazım kanımca. Kartı hem referans tasarım hem tek fanlı olup diğer çift fanlı, 3 fanlı modellere göre sıcaklık değerleri daha yüksek çalışır onlara nazaran. Oyunlarda performans bakımından fark da yiyebilir bu da tahminim. Tabi yine o da fiyat konusunda kendi bilir ben sade tavsiyede bulunmak istedim. Biraz da ilanlarda bir tutarsızlık, fiyat düzensizliğinin önüne geçmek adına. Sebep olarak yeni ilan açan arkadaşlar fiyat konusunda bilgi sahibi olmadan ilan verebiliyorlar bunlar daha çok foruma yeni üye olmuş kişiler bunlar için daha güzel örnek ilanlarlar görürsek gerek forum üyeleri gerekse yabancılar daha nizami bir duruş sergilemiş oluruz diye düşünüyorum ve hayırlı satışlar diliyorum. |
Hocam dolar arttığına göre ilanı güncellemeye gerek kalmadı |