Bildirim
XFX Radeon HD6850 Driver Sorunum..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
HD4200 devre dışı alıp dener misiniz ? -
Teşekkür ederim.
Devre dışı bıraktım Catalyst i sildim baştan kurdum..
Ekran sürücüsü başarısız dedi deliricem ya vallahi billahi :S
-
Aşağıdaki programla AMD sürücülerini kaldırıp tekrar kurulum yapmayı deneyin.
http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/catalyst-uninstall-utility.aspx -
Teşekkür ederim..
Kaldırıldı Yeniden başlatıldı..
AutoDetecd driver i buldu yükledi.
Kurulum hatalı oldu..
Amd ekran sürücü yeniden başarısız yazdı..
Ardından bilinmeyen aygıt olarak tanımlandı.
----
Şuan kart üzerinden görüntü almaktayım driveri kuramıyorum sadece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to1ga -- 19 Nisan 2013; 11:24:03 >
-
formatla istersen bilgisayarı önemli şeylerin varsa önce yedekle -
Dün formatladım :) o yüzden sorun başgösterdi.. format atmadan önce yoktu :D Kırıp atsam mı kartı acaba :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi to1ga -- 19 Nisan 2013; 11:26:23 > -
win7 format attığımda kartı otomatik olarak tanıyordu.(HD6850) daha sonra AMD sürücü indirip kuruyorum hiçbir sorun olmuyor.Görüntüyü HD4200 üzerinden alıp sürücü kurmayı deneyin birde -
Tekrar format atıldı.. Onboard ekran kartı üzerinden..
Driver yüklendi Onboard ekran kartı devre dışı bırakıldı HD6850 üzerinden görünü alınarak Driver kuruluma geçildi tekar hata verdi.
Ekran Sürücüsü Başarısız.
HD6850 üzerinden driver kurulurken ekran kartı mavi ekran verdirdi kurulumun ortasında ilk formattada böyle yapmıştı sorun ne olabilir acaba ? Kart yandı desem görüntü alıyorum şuan karttan
-
Güncels.. -
eski sürüm driver yükle eğer olmazsa drivesweeper programı ile temizle ardından tekrar driver yükle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X