Şimdi Ara

XFX HD6850 DD Isınma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar XFX HD6850 Çift Fan modelini satın aldım overclock ile 825Mhz de çalıştırıyorum.Yalnız kart bana çok ısınıyormuş gibi geldi.Battlefield 3 tüm ayarlar High da 1440x900 75Hz aa kapalı şekilde 15-20 dakika oynadıktan sonra ısı 80-84 arasında oluyor çift fan olupta bu kadar ısıya ulaşması şaşırttı beni sizce kart arızalı mı yoksa normal mi bu ısı değerleri?Ankaradayım hava çokta sıcak değil zaten saat 19.57...

• quote:

Orijinalden alıntı: Queloon

Arkadaşlar XFX HD6850 Çift Fan modelini satın aldım overclock ile 825Mhz de çalıştırıyorum.Yalnız kart bana çok ısınıyormuş gibi geldi.Battlefield 3 tüm ayarlar High da 1440x900 75Hz aa kapalı şekilde 15-20 dakika oynadıktan sonra ısı 80-84 arasında oluyor çift fan olupta bu kadar ısıya ulaşması şaşırttı beni sizce kart arızalı mı yoksa normal mi bu ısı değerleri?Ankaradayım hava çokta sıcak değil zaten saat 19.57...

2.el mi aldın ?
  • Hayir sifir aldim vatandan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Queloon

Hayir sifir aldim vatandan

XFX HD6850 DD Isınma Sorunu
    Sistemin boştaki sıcaklığı. Sessizlik konusunda da His Iceq 4 HD4850'den sonra pek memnun etmedi.
  • boşta aynı ama yükte 80-84 arası sesi rahatsız etmiyor beni ama sıcaklığı sorun ettim ...
  • Sıcaklıklar normal. 100 dereceye kadar sorun olmaz.
  • Kartta sorun olabilir. Fanları ve kasa ici hava akımını kontrol edin. Olmazsa servise gönderin. 100 dereceye falanda dayanamaz bu arada 85 üstünde uçar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GİGABYTE HD6870 KAPANMA SORUNU
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bendede 6850 var ama asus modeli yükte max 68 derece 70i hiç görmüor
  • aynı kartı kullanıyorum 2 oyun üstü üste açtım 2 gün önce onu oynarken diğeri altta duruyordu,kart en fazla 77 derece gördü.(kasanın kapağı açık) ancak 84 derece promblem olmaz. kartın fan hızı devir artirmıyor olabılır %50 yap fan hızını ccc den
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLyLoveMe

aynı kartı kullanıyorum 2 oyun üstü üste açtım 2 gün önce onu oynarken diğeri altta duruyordu,kart en fazla 77 derece gördü.(kasanın kapağı açık) ancak 84 derece promblem olmaz. kartın fan hızı devir artirmıyor olabılır %50 yap fan hızını ccc den

ben oyunlara girerken afterburner monitoring açıp giriyorum fan hızı %70 %80 arası oluyor görüyorum yani en iyisi ben servise göndereyim kartı
  • Ben karti alali 1 ay olmadi henuz bu karti iade edip ustune para verip asus veya msi cyclone edition hd6850 alabilir miyim vatan buna izin verir mi?

• bende bu kartı almak istiyordum. fakat kafamda soru işareti oldu şimdi, bu kart gerçekten diğer kartlar gibi çok ısınan bir kart mı acaba? başka kulananlar varmı? yoksa güç kaynağımı yetersiz geliyor sizin.
  • kasanızda güç kaynağı aşşağıdamı yukarıdamı ve anakartınız cf destekliyomu
  • Bende sapphire var. Oyunlarda 72-73'ü geçmiyor. Çift fan olmasına rağmen o kadar ısınıyorsa bence bir anormallik var.
  • 650 watt +80 bir guc kaynagim var ve anakartim asus p5g41t m lx

• Geçen hafta vatandan xfx hd6850 DD çift fan versiyonu aldım.Kutu açıktı muhtemelen iadeydi biraz huylandım.Kartı takar takmaz bilgisayar çalışınca fanlar çok hızlı dönmeye başladı.Ses rahatsız ediciydi.Dahada huylandım hatta iade etmeyi düşündüm.Yazılımı yükleyince herşey normale döndü.Bu kullandığım ilk ekran kartım ama bana göre yazılım çok kullanışlı.OC ayarları var etkinleştiriyorsun frekansı ve fan hızını ayarlayabiliyorsun.GPU %100 de sıcaklık 70 derecelere gidiyor fan hızı %60 lara çıkabiliyor yaklaşık 10dk denemede gördüğüm en yüksek sıcaklık 62 derece fan hızıda %50 lere çıkıyor.DX 11 de heaven 2.5 testinde standart ayarlarda 750 Max ayarda 850 puan alıyor.Kısaca kart epey hoşuma gitti sorunlu olduğunu düşünmüyorum.Yinede bilen kişiler aldığım değerlerin yorumu yaprsa sevinirim...
  • aynı karttan bendede var yüksüz sıcaklık 40-46 düzeylerinde yükte sıcaklık max. 72 -73 civarında seyrediyor kasa içi havalandırman nasıl eğer yeterli düzeydeyse kartta bir problem olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.