Şimdi Ara

XFX HD 6850 Macun değişim sonucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa arkadaşlar hd 6850 kartım cok ısınıyordu macun kurumuştu elimde 30 gr gri termal macun vardı sürdüm fakat dahada ısınmaya aşladı Bende dün İnternetten

http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-pti-g3606-powerful-thermal-macun/productdetails.aspx?I_ID=42559

Bu macunu sipariş ettim sizce nasıl iş yaparmı? kullananlar yardımcı olabilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenWestbech -- 30 Mart 2013; 14:16:39 >

• 500 tl ye kart aliyorsunuz buna 20 tl yi fazla goruyorsunuz. 30 gr 30 tl lik macun ne kadar is yapacak... xigmatek yerine zalman tercih ederdim her zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

500 tl ye kart aliyorsunuz buna 20 tl yi fazla goruyorsunuz. 30 gr 30 tl lik macun ne kadar is yapacak... xigmatek yerine zalman tercih ederdim her zaman.

Hocam araştırdım xigmatek powerful zalmandan daha kaliteli bi macun olarak gözüküyor İncelemelere göre.
  • ikisi de işe yarar macunlardır. siz düzgünce uygulayın sorunsuzca kullanırsınız.
  • o macunda iş yapar exeter arkadaşın dediği gibi birz daha kaliteliye para kıyabilirdiniz.Macunun iyi olmasının yanı sıra düzgün ve ince bir katman şeklinde sürmeniz de önemli.Bol süreyim iyi olsun diye düşünmeyin sakın
  • Teşekkürler arkadaşlar birde benim soğutucunun chipe gelen yeri biraz içeri girmiş gibi biraz fazla sürmem gerekli heralde doğrumuyum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeDeX_114

o macunda iş yapar exeter arkadaşın dediği gibi birz daha kaliteliye para kıyabilirdiniz.Macunun iyi olmasının yanı sıra düzgün ve ince bir katman şeklinde sürmeniz de önemli.Bol süreyim iyi olsun diye düşünmeyin sakın

arkadaşa katılıyorum macunu sürememişsiniz büyük ihtimal ben vatanda yaptırtmıştım çok yararı oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hd 4770 oc sorunu
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: FeDeX_114

o macunda iş yapar exeter arkadaşın dediği gibi birz daha kaliteliye para kıyabilirdiniz.Macunun iyi olmasının yanı sıra düzgün ve ince bir katman şeklinde sürmeniz de önemli.Bol süreyim iyi olsun diye düşünmeyin sakın

arkadaşa katılıyorum macunu sürememişsiniz büyük ihtimal ben vatanda yaptırtmıştım çok yararı oldu.

Macun sürmede tecrübem var fazla sürmediğimden eminimde kesin macundan sorun.
  • Sadece macundan olmayabilir. fazla vidayı sıktırmak yanlıs montajda baya sıkıntı cikarir. cekirdegin etrafindaki 4 vidayi oncelikle sıkmaya calisin bunlari tek tek sonuna kadar degilde parca parca azar azar sıkarak ilerleyin. diger turlu macun gene ise yaramayacak bir kısımda fazla olup diger kisimda az kalacaktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vasily123

Macun sürmede tecrübem var fazla sürmediğimden eminimde kesin macundan sorun.

ben cooler master sürdürmüştüm memnunum.
  • Sana tavsiyem Arctic Releases MX-4 macun al cok etkili forumda satan arkadaslar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eragon60 -- 30 Mart 2013; 16:33:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devil77

Sana tavsiyem Arctic Releases MX-4 macun al cok etkili forumda satan arkadaslar var

biliyorum hocam mx2 kullandım mx4 de cok kalite bi macun ama fiyatı yüksek bence
  • ama bi kere alırsın tam olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.