Şimdi Ara

XFX , Eski iş ortağı Nvidia'ya savaş açıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://xfxforce.com/en-gb/features/xfxdeclareswar.aspx?

XFX AMD olmayan ekran kartlarına savaş açıyor...

AMD olmayan ekran kartınızı nasıl yok etmek/parçalamak istersinizin sorusuna cevap arıyor... Verdiğiniz cevapı XFX beğenir ise yep yeni bir FX 7970 GHz edition kazanabilirsiniz, ama bunun yanında sisteminizdeki ekran kartını anlattığınız şekilde yok etmeye de hazırlıklı olmalısınız :)

Katılım basit, XFX Avrupa Facebook sayfasını beğenip sayfadaki yarışma ile ilgili yazıyı paylaşın ve XFX avrupa facebook duvarına ekran kartınızı yok etme planınızı yazın.

Yarışma ödülleri:

1nciye:
    XFX Radeon 7970 XT2 Ghz + SLEEPING DOGS

2nciye:
    XFX Radeon 7850 + XFX Warpad Sleeping Dogs

3üncüye:
    XFX Radeon 7850

XFX avrupa facebook sayfası:

http://www.facebook.com/XFX.Europe?ref=ts

-----------------------------------------------------------------------------

Ne diyorsunuz şansımızı deneyelim mi

• Türkçe yazsak olur mu ???
  • Linus Torvalds ,en iyi cevabı verirdi bence
  • ilginç gerçekten

• Bu yok ama av tüfeği var, birisi nVidia kartını versin 88 parçaya böleyim videosunu da çekerim 7970 sahibi yaparım onu
  • Türkçe yazsak anlamazlar ki , ingilizce yazmamız lazım bi plan kurayım yazacağım bende iyiki gtx260 daha duruyor. İyi bi fikir bulmam lazım tabi önce
  • Bende hala duran geforce 9500 gt var Şimdi yok etmeyi düşündüğümüzde kazanırsak soylediğimiz şekilde yoketmemiz mi gerekiyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet. Ben bişey buldum bakalım az yoğunlaşayım yazacam
  • Yollayın kartı bana ateş ediyim ona
  • Bu bana amd opteron serisini yarattıktan sonra Intel'i ringe bekliyoruz tarzı bir add hazırlamıştı onu hatırlattı. O günden sonra Intel yanıtı core serisiyle vermeye başladı gerisini biliyoruz zaten amd 2 nesil geriden el sallıyor şimdi. Xfx niye durduk yere başına iş almak istiyor merak ettim Reklam faaliyetlerini kim yönetiyorsa zat-ı muhterem bey ya da bayan aylar önce de şununla intel ve nvidiaya savaş açmışlardı. habire açıyorlar zaten vız vız bal yok

• işte bunlar hep seks
  • 2.elden bi Xfx nvidia kart bulsak ne derler acaba
  • bendede çalışmayan bir 8800 gt var anlamazlar heral
  • Hasta bu adamlar ya, Nvidia nın neden bu şirketden koptuğu anlaşılıyor.Baktılar piyasada rekabet edemiyorlar farklı yollar denemeye başladılar, alırım bir 8500GT bozarım sonra hediye gelen kartı satıp kendime en iyisinden bir nvidia alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B.M.W

Hasta bu adamlar ya, Nvidia nın neden bu şirketden koptuğu anlaşılıyor.Baktılar piyasada rekabet edemiyorlar farklı yollar denemeye başladılar, alırım bir 8500GT bozarım sonra hediye gelen kartı satıp kendime en iyisinden bir nvidia alırım.

en güzel cevabı vermişsin yırtınıp dursun XFX nvidia'nın başarısı kıskanmaya devam ede dursun .Zamanında Nvidiadan ayrıldığına bin pişmandır.Adamları görende Evgadan daha büyük şirket sanacak
  • bizim forumda var öyle bikaç tanesi, hazır bekliyorlardır zaten. bütün kinini kusarlar işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

işte bunlar hep seks

Hakikaten videoda koca firmanın kullandığı capse bakar mısın arkadaş aciziyet böyle bir şey
  • PALIT uyuma sabrımızı taşırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

işte bunlar hep seks

firma isminde meymenet yok ki zaten xxx diyeceklermiş son anda araya f koyuvermişler.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.