AMD olmayan ekran kartınızı nasıl yok etmek/parçalamak istersinizin sorusuna cevap arıyor... Verdiğiniz cevapı XFX beğenir ise yep yeni bir FX 7970 GHz edition kazanabilirsiniz, ama bunun yanında sisteminizdeki ekran kartını anlattığınız şekilde yok etmeye de hazırlıklı olmalısınız :)
Katılım basit, XFX Avrupa Facebook sayfasını beğenip sayfadaki yarışma ile ilgili yazıyı paylaşın ve XFX avrupa facebook duvarına ekran kartınızı yok etme planınızı yazın.
Evet. Ben bişey buldum bakalım az yoğunlaşayım yazacam
Yollayın kartı bana ateş ediyim ona
Bu bana amd opteron serisini yarattıktan sonra Intel'i ringe bekliyoruz tarzı bir add hazırlamıştı onu hatırlattı. O günden sonra Intel yanıtı core serisiyle vermeye başladı gerisini biliyoruz zaten amd 2 nesil geriden el sallıyor şimdi. Xfx niye durduk yere başına iş almak istiyor merak ettim Reklam faaliyetlerini kim yönetiyorsa zat-ı muhterem bey ya da bayan aylar önce de şununla intel ve nvidiaya savaş açmışlardı. habire açıyorlar zaten vız vız bal yok
işte bunlar hep seks
2.elden bi Xfx nvidia kart bulsak ne derler acaba
bendede çalışmayan bir 8800 gt var anlamazlar heral
Hasta bu adamlar ya, Nvidia nın neden bu şirketden koptuğu anlaşılıyor.Baktılar piyasada rekabet edemiyorlar farklı yollar denemeye başladılar, alırım bir 8500GT bozarım sonra hediye gelen kartı satıp kendime en iyisinden bir nvidia alırım.
quote:
Orijinalden alıntı: B.M.W
Hasta bu adamlar ya, Nvidia nın neden bu şirketden koptuğu anlaşılıyor.Baktılar piyasada rekabet edemiyorlar farklı yollar denemeye başladılar, alırım bir 8500GT bozarım sonra hediye gelen kartı satıp kendime en iyisinden bir nvidia alırım.
en güzel cevabı vermişsin yırtınıp dursun XFX nvidia'nın başarısı kıskanmaya devam ede dursun .Zamanında Nvidiadan ayrıldığına bin pişmandır.Adamları görende Evgadan daha büyük şirket sanacak
bizim forumda var öyle bikaç tanesi, hazır bekliyorlardır zaten. bütün kinini kusarlar işte.
quote:
Orijinalden alıntı: Just In Time
işte bunlar hep seks
Hakikaten videoda koca firmanın kullandığı capse bakar mısın arkadaş aciziyet böyle bir şey
PALIT uyuma sabrımızı taşırma
quote:
Orijinalden alıntı: Just In Time
işte bunlar hep seks
firma isminde meymenet yok ki zaten xxx diyeceklermiş son anda araya f koyuvermişler.