Şimdi Ara

XFX 8800GT ALPHA DOG EDITION

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün vatanı aradım bana sadece bu kart var dediler bu kart hakkında bilgisi olan varmı aaba iyimidir,bir arkadaşım almayı düşünüyor ama adını ilk defa duydukta

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=31737

• XFX çok iyi bir firmadır, ama senin linkini verdiğin yerdeki kart standart soğutmalıya benziyor yani overclock için Zotac gibi firmaların daha iyi soğutmalı kartları var, haa ben kartı ellemiycem direk alıp kullanıcam diyorsan XFX kalitelidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KanKoKan

XFX çok iyi bir firmadır, ama senin linkini verdiğin yerdeki kart standart soğutmalıya benziyor yani overclock için Zotac gibi firmaların daha iyi soğutmalı kartları var, haa ben kartı ellemiycem direk alıp kullanıcam diyorsan XFX kalitelidir.

Yani ne demek standart kötümü yani,zotac karttan yavaşmıki,anlamadım,ellemekten kasıt ne elemezsek hızlımı çalışır inan anlamadımm ,eger diger 8800GT gibi ise alınabilirmi,nesi kötü nesi iyi,oyunda takılmalarmı yapar yani
  • xfx nvidia nın en iyi partnerlerinden birisi fakat birazcık pahalı palit 8800gt sonic alabilirsin hem oc li hemde özel soğutma ile birlekte geliyor hemde daha ucuz
    http://www.teknofiyat.com/?search=palit+8800gt+sonic&altlimit=&ustlimit=
    not:palit de iyi bir firmadır
    edit:bende palit 8800gt vardı oc de yaptım(700*1700*2000) kart max 61 derece göredü(fan hızı otomatik)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 14 Ocak 2008; 18:48:14 >
  • ben vatandan o kartı aldım arkadaşım. ve gerçekten öneririm hiçbir problemim yok fan sesi/hızı gayet memnunum. 70 dereceyi henüz görmedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kızılejder

xfx nvidia nın en iyi partnerlerinden birisi fakat birazcık pahalı palit 8800gt sonic alabilirsin hem oc li hemde özel soğutma ile birlekte geliyor hemde daha ucuz
    edit:bende palit 8800gt vardı oc de yaptım(700*1700*2000) kart max 61 derece göredü(fan hızı otomatik)

benim için para degil iyi olması önemli,bana 2000 ytl kasa lazım,ne önerirsiniz gelecege yönelik olsun ama

• quote:

Orjinalden alıntı: mamoogul

quote:

xfx nvidia nın en iyi partnerlerinden birisi fakat birazcık pahalı palit 8800gt sonic alabilirsin hem oc li hemde özel soğutma ile birlekte geliyor hemde daha ucuz

benim için para degil iyi olması önemli,bana 2000 ytl kasa lazım,ne önerirsiniz gelecege yönelik olsun ama

sistem tavsiyesi için sistem tavsiyeleri bölümüne konu açın
    para sorun değilse bile ben 8800gt için palit 8800gt sonic i öneririm özel soğutması çok iyi soğutuyor ve kart 700*1700*2000 e rahat çıkıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: atakmangir

ben vatandan o kartı aldım arkadaşım. ve gerçekten öneririm hiçbir problemim yok fan sesi/hızı gayet memnunum. 70 dereceyi henüz görmedim.

tamam alalımda,benim merak ettigim şu,bu kartın zotac ve palitten üstünlügü yada eksisi ne eski yavaş sorunlu kart almamak için araştırıyorum para önemli degil
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mamoogul

quote:

sistem tavsiyesi için sistem tavsiyeleri bölümüne konu açın
    para sorun değilse bile ben 8800gt için palit 8800gt sonic i öneririm özel soğutması çok iyi soğutuyor ve kart 700*1700*2000 e rahat çıkıyor

Ben şunu anlamıyorum,700-1700-2000 çıkıyor nasıl çıkıyor oc mu yapıyorsunuz kart kendimi çıkıyor,ben oc anlamam alacagım en iyi şekilde beni mmenun edecek her oyunuda oynayacagım,

para önemli degil derkende sokaga para saçacagım demiyorum fiyat performans açısından iyi olanı alacagım

• oc yapmayacaksanız 8800gt ler arasında en performanslısı zotac 8800gt amp
    edit:evet oc yapıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Firienholt -- 14 Ocak 2008; 19:08:23 >
  • peki bu konu başlıgında sordugum kart nasıl oda zotac gibi iyimi yada sonic gibi iyimi,

veya zotac AMP,palit sonic mi,yoksa XFX hangisi sizce
  • 3 ü arasında en performanlısı zotac amp ve oc de yapmayacağınız için zotac amp ı alabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.