Bildirim
XFX 7600GT FATAL1TY aranıyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Konunun Etiketleri
Giriş
-
varsa aynından bi tanede bana 2.sıradayım ram çekirdek hızına takılmam ama
ZEPHYR Affına sığınarak yazdım tekrar mesaj kirliliği olmasın -
quote:
Orjinalden alıntı: rEaDy_for_aCtion
varsa aynından bi tanede bana 2.sıradayımram çekirdek hızına takılmam ama
ZEPHYR Affına sığınarak yazdım tekrar mesaj kirliliği olmasın
hocam sen ve benim dışımda bikaç kişi daha var bu karttan arıyan toplanıp bi firmaya ricamı etsek acaba getirirlermi benim arama sebebim sli yapmak için exa dan kaptım bi tane ama o kadar yanlış bilgiler vardıki sitelerinde güvenipte 2 adet sipariş geçemedim kart elime geçtikten sonrada geç kalmıştım tükendi .______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
quote:
Orjinalden alıntı: ZEPHYR
quote:
Orjinalden alıntı: rEaDy_for_aCtion
varsa aynından bi tanede bana 2.sıradayımram çekirdek hızına takılmam ama
ZEPHYR Affına sığınarak yazdım tekrar mesaj kirliliği olmasın
hocam sen ve benim dışımda bikaç kişi daha var bu karttan arıyan toplanıp bi firmaya ricamı etsek acaba getirirlermi benim arama sebebim sli yapmak için exa dan kaptım bi tane ama o kadar yanlış bilgiler vardıki sitelerinde güvenipte 2 adet sipariş geçemedim kart elime geçtikten sonrada geç kalmıştım tükendi .
Ben fansız olması açısından istiyorum :) 1 tane yeterli olurda sen satmak istersen başka sli tercihi fln gelirse yani ben burdayım. İstek olabilir ancak exa satış yaptığı sırada ben istanbulda değildim. Dün sordum varmış böyle bir kart diye bir daha gelmez dediler
-
Ne yapacaksınız bu fatality yi ben kullanıyorum ses yok güzel ama performansı pek iyi sayılmaz.(palit 7600gss ile deyiştirmiştim garantiden) -
bende arıyorum XFX 7600 GT
-
89 liraya leadtek olanını verelim.650/1600 hızlarında -
quote:
Orjinalden alıntı: şoray uzun yolda
89 liraya leadtek olanını verelim.650/1600 hızlarında
saolasın hocam bi süre fatality arıcam acelem yok amaç sli yapmak yoksa 7600gt var sistemde______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X