Şimdi Ara

--- --- --- --- 3080 İLE TAKAS => XFX 6900 XT Merc Black Tertemiz Ekran Kartı --- --- --- ---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Takaslık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 --- --- --- --- 3080 İLE TAKAS => XFX 6900 XT Merc Black Tertemiz Ekran Kartı --- --- --- ---

Selamlar, 

Takas için aynı temizlikte RTX 3080 arıyorum. Bu kart 3080 den iyidir ona göre konuşalım.

Hiçbir şekilde müdahale edilmemiş, macun veya ped değişimi için bile kurcalanmamıştır. Zaten oyun oynarken ısınmamaktadır bile. 

XFX Merc Black kartlar bu serinin en soğuk kartları olup tuğla gibidir. İncelemeleri izleyebilir ve fikir sahibi olabilirsiniz.

Herhangi bir sorunu, sıkıntısı, derdi yoktur. Alındığı süreden bu yana 4K oyun oynanmıştır. 

Sanırım 3 yılı geçik süre önce alındı. incehesaptan almıştım. Kutusu mevcuttur.

Pazarlık payı çok azdır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 16500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam yanlış anlamayın ama 7800 xt satılıyor bu fiyatlara hem daha yeni hem daha güçlü hem de ısısı düşük. 6900 xt ne ara bu fiyatlara çıkıyor anlam veremiyorum

Estağfurullah. İndirim yapıyorum bakalım nasıl geri dönüşler olacak. Sarı sitede en uygun 2 veya 3. İlan yani, Sapphire ile karşılaştırılamaz bir kart.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Sİz neden tüm ilanlara girip bu yorumu yapıyorsunuz? Almıssınız 7800xt nizi neden ilanlardasınız? Pazarlıgını yapar alacak kisi. 6900xt ilanlarında sizin mesajlarınız fazlaca itici olmus.. Gidin kartınızla güzel zaman gecirin ilan baltalamanız beni rahatsız etti her ne kadar satıcı arkadas bir sey dememis olsa da..

imuratk - garuda(Mufassal istida) - nurmuhammed - Lacrymatoire - Agent_WD40 - fırtan -http://www - Alitopal(Lacrymatoire) aracılıgı ile - webkurdu47-aak35-spirituals-coşkunkumral-desing-yasin24-efee09(efe)-evrekas-SİBGATULLAH(TEKFİDAN)-SaFRaN_FaTiH-reymor01-goztepeli_TR-damesi26-Joker17Back-haggardd--YağmurAdam--damesi26-woldemortt-HWA@zaza-iceman76-umxa-NIKEmRe-bilkurd-Michelangello-aLPaSLaN07-Comantapeltu-Cose Turche-umbro27-FrontLiner-bilkurd-imansiz1903-Black_belt-burak03-madan-foto70-sedatberrak-bbsaa-maivesiyah-pekerist-sysleus-batuhandkl-rozek-GOadvance-yassu-fr4nk-Einstein was here-Angelus-eagle795-alpoter-ScRyedd-blacknan-duayn-jagatai-x-o-x-o-x-SouL InvictuS-grekoremen-cytocan-ka1984-gamecastle-karahan_yel-rebel23-kadir53-kaan0101-Faithful Blood Day-kokesta-xdenizx-hknsfk-lethalmrcool-numenorian-ertanunver-Duna-sarhosbulasikteli-volkitolki77-Takumi-Never_Down-cinematique-wehby-Delphi Diesel-blacktweety-PlayForFun-Ryujin Jakka-pgss-WonLt-hawk__-wehby-haganeno-RomeoR35-pugulli61-Beybifeys-skyinn38-soad_sefa-mardug-Never_Down-ehed-magborat-JackinSeğirenGözü-NoDRaC-fatih_18_18_18-özgün134-batu14-JouLex-phoneman-Ebrak-eren441-mert2358-stopaj-hpilgir-*planet*-serdar1978-Konsol-Games-hpilgir-amf23-nozdoner75-Ebrak-mutku-Ottway-seffafbonus26-Urahara0-zeus4u-giraysel-Ottway-YusufTimur-Mr. Blacktree-sserkann00-WebMert-recepky-Marmarali-onea54-tstdrvr-coldfire3-doktorbursa-umutavcı-Skepo-Sintai-Opricnik-belalan52-müdür-42-hmurat18-Archerodan-Zoulkharnein-ibra0661-Doomhammerx-tstdrvr-bukalemuns-firtikk-Dennistr-ekonomisty-SilenthillDream-maxcoder95-Harpooner-WILLIAMs-K I R T E-Ryuji_Yamazaki-darbe43-tugrull84-LaGrandeCapitano-fati32-Borg-HİPER-tylan -bellair-caladogan-wakeme-LaGrandeCapitano-muammersertac-quancore-OKTAW-90mami90-TaKo-yigitovski-şubat-ratt01-14_cemal-Floozie-Cenikli-madmax82
  • mathematiche kullanıcısına yanıt

5 ilan vardı 2 ilana mesaj attım. Size ne oluyor onu anlamadım ilah sahibi misin? Bu mesajıda aynı gün aynı saat 2 ilana atmışım. Sadece fiyatları garipsedim yazdım. İlan her türlü yoruma açık. Arkadaş cevapta vermiş uzatmadım. Sizde daha fazla dahil olmayın isterseniz

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.