Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|

|
|
|
Sİz neden tüm ilanlara girip bu yorumu yapıyorsunuz? Almıssınız 7800xt nizi neden ilanlardasınız? Pazarlıgını yapar alacak kisi. 6900xt ilanlarında sizin mesajlarınız fazlaca itici olmus.. Gidin kartınızla güzel zaman gecirin ilan baltalamanız beni rahatsız etti her ne kadar satıcı arkadas bir sey dememis olsa da.. |
|
imuratk - garuda(Mufassal istida) - nurmuhammed - Lacrymatoire - Agent_WD40 - fırtan -http://www - Alitopal(Lacrymatoire) aracılıgı ile - webkurdu47-aak35-spirituals-coşkunkumral-desing-yasin24-efee09(efe)-evrekas-SİBGATULLAH(TEKFİDAN)-SaFRaN_FaTiH-reymor01-goztepeli_TR-damesi26-Joker17Back-haggardd--YağmurAdam--damesi26-woldemortt-HWA@zaza-iceman76-umxa-NIKEmRe-bilkurd-Michelangello-aLPaSLaN07-Comantapeltu-Cose Turche-umbro27-FrontLiner-bilkurd-imansiz1903-Black_belt-burak03-madan-foto70-sedatberrak-bbsaa-maivesiyah-pekerist-sysleus-batuhandkl-rozek-GOadvance-yassu-fr4nk-Einstein was here-Angelus-eagle795-alpoter-ScRyedd-blacknan-duayn-jagatai-x-o-x-o-x-SouL InvictuS-grekoremen-cytocan-ka1984-gamecastle-karahan_yel-rebel23-kadir53-kaan0101-Faithful Blood Day-kokesta-xdenizx-hknsfk-lethalmrcool-numenorian-ertanunver-Duna-sarhosbulasikteli-volkitolki77-Takumi-Never_Down-cinematique-wehby-Delphi Diesel-blacktweety-PlayForFun-Ryujin Jakka-pgss-WonLt-hawk__-wehby-haganeno-RomeoR35-pugulli61-Beybifeys-skyinn38-soad_sefa-mardug-Never_Down-ehed-magborat-JackinSeğirenGözü-NoDRaC-fatih_18_18_18-özgün134-batu14-JouLex-phoneman-Ebrak-eren441-mert2358-stopaj-hpilgir-*planet*-serdar1978-Konsol-Games-hpilgir-amf23-nozdoner75-Ebrak-mutku-Ottway-seffafbonus26-Urahara0-zeus4u-giraysel-Ottway-YusufTimur-Mr. Blacktree-sserkann00-WebMert-recepky-Marmarali-onea54-tstdrvr-coldfire3-doktorbursa-umutavcı-Skepo-Sintai-Opricnik-belalan52-müdür-42-hmurat18-Archerodan-Zoulkharnein-ibra0661-Doomhammerx-tstdrvr-bukalemuns-firtikk-Dennistr-ekonomisty-SilenthillDream-maxcoder95-Harpooner-WILLIAMs-K I R T E-Ryuji_Yamazaki-darbe43-tugrull84-LaGrandeCapitano-fati32-Borg-HİPER-tylan -bellair-caladogan-wakeme-LaGrandeCapitano-muammersertac-quancore-OKTAW-90mami90-TaKo-yigitovski-şubat-ratt01-14_cemal-Floozie-Cenikli-madmax82 |
|
5 ilan vardı 2 ilana mesaj attım. Size ne oluyor onu anlamadım ilah sahibi misin? Bu mesajıda aynı gün aynı saat 2 ilana atmışım. Sadece fiyatları garipsedim yazdım. İlan her türlü yoruma açık. Arkadaş cevapta vermiş uzatmadım. Sizde daha fazla dahil olmayın isterseniz |
|