selma arkadaşlar , xfirede cod2 için colorfox serverlarını görüyorum ama cod 4 için göremiyorum
X fire da servers kısmına tıklayın.Favorites kısmına tıklayıp Ddd custom IP Favotises kısmından cod4 u seciniz ordan 78.40.225.134:28980 78.40.225.134:28982 bu ip leri teker teker giriniz.
tşk
Beyler ben ve 2 ew arkadaışm başka bir ewdeki arkadaşlar cod 2 oynamak istiyoruz nasıl yaparız bu işi?xfire kullanıyorum ama daha yeniyim. Çok acamiyim bu konularda
quote:
Orijinalden alıntı: Brooklyn
Beyler ben ve 2 ew arkadaışm başka bir ewdeki arkadaşlar cod 2 oynamak istiyoruz nasıl yaparız bu işi?xfire kullanıyorum ama daha yeniyim. Çok acamiyim bu konularda
Bak şimdi, ilk önce hepiniz xfireye sitesinden üye oluyorsunuz ve indiriyorsunuz. Sonra xfire(cod2) hakkında biraz bilgi ediniyorsunuz. Xfire de diğer arkadaşlarını "arkadaş" olarak ekliyorsun. Sonra mesela sen herhangi bir servere girip diğer arkadaşların senin üzerinden bağlanıyor. Burada anlatılacak iş değil, istersen cuma günü, cause of death den bilgileri vs. al konuşa konuşa anlatıyım sana.
quote:
Orijinalden alıntı: apocaliypse
X fire da servers kısmına tıklayın.Favorites kısmına tıklayıp Ddd custom IP Favotises kısmından cod4 u seciniz ordan 78.40.225.134:28980 78.40.225.134:28982 bu ip leri teker teker giriniz.
Teşekkürler bu bilgiye ihtiyacım vardı
quote:
Orijinalden alıntı: apocaliypse
Merhaba ben birşey sormak istiyordum STEAM üyesiyim Bilgisayarımda Ayrıca başka oyunlar yüklü PES2011(KOPYA OYUN) , GRID (Orjinal oyun Steamden almıştım) bu oyunları X FIRE dan oynarsam STEAM ile ilgili bir sorun yaşarmıyım BANLANMA vs. gibi? GRID ile artık online oyun oynamak iptal olmuş sanırım. steamdeki serverlar sanırım kapanmış ONLİNE OYUN oynamak için BU XFİRE denen programın ve STEAMin bilgisayarımda olması sorun yaratırmı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme