Şimdi Ara

xfire kullanımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    xfirede cod2 için colorfox serverlarını görüyorum ama cod 4 için göremiyorum

xfire kullanımı ?

• X fire da servers kısmına tıklayın.Favorites kısmına tıklayıp Ddd custom IP Favotises kısmından cod4 u seciniz ordan
    78.40.225.134:28980
    78.40.225.134:28982
    bu ip leri teker teker giriniz.
  • tşk
  • Beyler ben ve 2 ew arkadaışm başka bir ewdeki arkadaşlar cod 2 oynamak istiyoruz nasıl yaparız bu işi?xfire kullanıyorum ama daha yeniyim. Çok acamiyim bu konularda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brooklyn

Beyler ben ve 2 ew arkadaışm başka bir ewdeki arkadaşlar cod 2 oynamak istiyoruz nasıl yaparız bu işi?xfire kullanıyorum ama daha yeniyim. Çok acamiyim bu konularda

Bak şimdi, ilk önce hepiniz xfireye sitesinden üye oluyorsunuz ve indiriyorsunuz. Sonra xfire(cod2) hakkında biraz bilgi ediniyorsunuz. Xfire de diğer arkadaşlarını "arkadaş" olarak ekliyorsun. Sonra mesela sen herhangi bir servere girip diğer arkadaşların senin üzerinden bağlanıyor. Burada anlatılacak iş değil, istersen cuma günü, cause of death den bilgileri vs. al konuşa konuşa anlatıyım sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: apocaliypse

X fire da servers kısmına tıklayın.Favorites kısmına tıklayıp Ddd custom IP Favotises kısmından cod4 u seciniz ordan

Teşekkürler bu bilgiye ihtiyacım vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocaliypse

X fire da servers kısmına tıklayın.Favorites kısmına tıklayıp Ddd custom IP Favotises kısmından cod4 u seciniz ordan

saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam disk kullanımı 0
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba ben birşey sormak istiyordum STEAM üyesiyim Bilgisayarımda Ayrıca başka oyunlar yüklü PES2011(KOPYA OYUN) , GRID (Orjinal oyun Steamden almıştım) bu oyunları X FIRE dan oynarsam STEAM ile ilgili bir sorun yaşarmıyım BANLANMA vs. gibi? GRID ile artık online oyun oynamak iptal olmuş sanırım. steamdeki serverlar sanırım kapanmış ONLİNE OYUN oynamak için BU XFİRE denen programın ve STEAMin bilgisayarımda olması sorun yaratırmı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.