Bildirim
Xfire kapanmasa YouTube buyurmuydu?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
250 milyon üyesi olmasi bir seyi degistirmiyor ki. 2015 te kapandigina göre o yilda bile gucu kalmamisti. Diyelim 2017 ye kadar son yillarindaki gibi de olsa, kalsa yine bir sey degismezdi. Ozellikle steam xfirein yükünü aldi youtube etkilenmezdi bile.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
xfire zaten piyasada zor tutunuyordu. Steam, Twitch yönetiyordu o zamanlar gaming alemini -
xfire o hile açtı bu hile açtı videolarıyla doluydu genelde. oyun recorderiydi diye hatırlıyorum çok içli dışlı değildim. youtube'a kafa tutamazdı bence mümkün değil. -
Metin2 de hile açanların videosunu çekip gmye atmak için kullanılan bir siteydi youtube'la yarışamaz bile :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
owned tv kapanmasa twitche kafa tutarmıydı? -
xfire oyun sürelerini takip etmek için kullanıyordum.arada birde oyundayken video ve ss çekip ekliyordum.bence çok kullanışlıydı ama oyun takip platformu olarak.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- teknik nedenlerden dolayı işleminizi gerçekleştiremiyoruz is bankası
- sabahları gaz neden olur
- kedi 10 gün evde yalnız kalır mi
- a101 çalışan yorumları
- ziraat atm para yuttu ne zaman alabilirim
- dc açıldı mı
- ets2 türkiye haritası
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
- en ilginç rekorlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X