Şimdi Ara

xerox yazıcı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xerox pe220 yazıcıyı actıgım zaman ben den tarihi ayarlamamı istiyor ayarladıgımda ok diyorum ama kapsam dışı hatası veriyor bu sorunu nasıl çözebiliriz.... cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• Driver cd sinden ya da netten xerox un sitesinden driver'ını kurdunmu bilgisayara?
  • windows tarihi mi? öyle ise çok ilginç
    yazıcının driverlarını kaldır, tekrar kur. Kurarken de ıvır zıvır eklentilerini kurma.
    genelde kurarken custom yada recomended seçeneklerini seç
  • yazıcıda tarayıcı + fotokopi +fax özelliği var. bilgisayara tanıtmadan fotokopi almak istiyorum. ama sorun veriyor.
  • Yazıcıyı bilgisayara tanıtmadan!
    Ağdan yazdırmak istiyorsan olur ama bu nasıl olacak anlamadım.

Yazıcı ile ilgili driverleri kaldır.
    Yazıcı sürücülerini varsa orjinal cdsinden yoksa orjinal sitesinden indirip yükle,
    yüklerken sadece fotokopi özelliğini kullanmak istiyorum dersen custom(isteğe bağlı)
    seçeneğini seçip fotokopi özelliğini seçerek kurulumu tamamla.
    Bu tür yazıcıların fotokopi özelliği bilgisayara bağlantısız kullanılabiliyorsa,
    usb kablosuna gerek yoktur zannediyorum. Dolayısıyla tanıtmaya da gerek yok
  • Dostum aynı yazıcıdan bende de var. Aynı sorunu bende yasadım .Out of range mesajında tarıhı ay- gun- yıl olarak gırmen lazım. saatı de am-pm olarak gır duzelecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apoery -- 12 Kasım 2011; 9:07:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StLeone

Driver cd sinden ya da netten xerox un sitesinden driver'ını kurdunmu bilgisayara?

evet kurdum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yazıcı kartuş sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: apoery

Dostum aynı yazıcıdan bende de var. Aynı sorunu bende yasadım .Out of range mesajında tarıhı ay- gun- yıl olarak gırmen lazım. saatı de am-pm olarak gır duzelecek...

out of range değil toner kartuş uyumlu değil diyor.peki tarih ve saati bilgisayardan mı değiştirmem gerekiyor?
  • biraz geç kalmısım ama yinede yazayım başına gelecekler için çözüm olabilir
    bu hata cihazın hafızasını tutan pilin bitmesinden kaynaklanıyor
    pil tus panelinin altına sabitlenmiş üç adet para pil gibi dir
    bu hatadan kurtulmak için ister bunu yapın isterseniz sürekli saat tarih ayarlayın out of range demeside sizin saati ayarlarkenki hatadan kaynaklı olabilir mesela saat 18:30 diyelim saati böyle değilde 06:30 diye yazmanız gerekecek

saygılarımla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.