Şimdi Ara

Xerox Phaser 3100MFP / X sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen hafta Vatan Bilgisayar'dan Xerox Phaser 3100MFP / X aldım.
    Ancak ürünün çalışmasıyla ilgili sorun yaşadım. Mesele 1belgeden 10tane çıktı alacam, her bir sayfayı tek tek yazdırıyo makine. 1safya basıyo, sonra 2-3 saniye bekliyo, sonra gene 2-3 sn bekliyo gene bir tane daha bastırıyo..
    Ama nedense örneğin 3sayfalık bir belgeden 2tane kopya istediğimde sorunsuz bastırıyo arka arkaya..
    Bununla ilgili Vatan'a götürdüm, sonra 1gün sonra gittim. Üründe bir sorun olmadığını belirttiler. Orda da 4sayfalık bir belgeden 2kopya sorunsuz bastırdı.
    Sizin bilgisayarınızla ilgili bir sorun olabilir dedir.
    Ben de eve getirdim ürünü. Driverı sildim yeniden kurdum..
    Aynı zamanda evdeki laptopta da denedim, ancak rneğin tek sayfalık bir belgeden 5 veya 10tane bastırınca, bekleye bekleye basıyo. 3syfalık bir belgeden 2kopyayı sorunsuz arka arkaya bastırıyo. Anlamadım gitti.
    bir de alet çalışırken çok sesli..

http://www.vatanbilgisayar.com/xerox-y3100mfpv_x-phaser-3100mfpx-lazer-yazici,-tarayici,-fotokopi,-faks/productdetails.aspx?I_ID=50666

şimdi tekrardan Vatan'a götürdüm. Ancak Vatan üründe sorun yok dedi, istersem tonerin parasını fatura edip (130TL( , bana değişim şansı tanıdılar. Ben direttim, bunun sonucunda Xerox servisine pazartesi gönderecekler.. Kim bilir ne zaman geri gelecek , gene hiçbir sorun yok diyip gönderecekler belki de..

Bu yaşadığım sorunu yaşadınız mı daha önce? Sizce normal mi?
    Bir de ben ofiste kullanacağım için, alacağım printerın Ethernet bağlantısı olması daha iyi olacak. Xerox 3100MFP/X'de sadece usb bağlantısı mevcut?
    Eğer ki değişimi kabul edilirse, başka hangi çok fonksiyonlu yazıcı tavsiye edersiniz?

tşk.

• Samsung 4623FN - Canon 4570DN modellerinden birisini alabilirsiniz canon sizin için daha uygun gibi gözüküyor ama.
  • Samsung a falan bulaşmayın Canon yada Hp en mantıklısı toner dolumunu önlemek için Samsung ve Xerox un çabaları milleti bezdirdi iyice artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XEROX PHASER 3040 KIRMIZI IŞIK
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.