Şimdi Ara

Xerox Pe16 Driver arıyorum yardım / HALLEDİLDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
13.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Büromda ki Xerox work center pe16 makinenin driver cd si kaybolmus acil yapılması gereken bi kaç işlemim var elim kolum baglandı resmen xerox pe16 için driver arıyorum yardımınız için teşekkürler şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenshi -- 19 Temmuz 2006; 13:21:59 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Xerox PE16 Sürücüsünü Bulma ve Kurma

Xerox WorkCentre PE16 yazıcın için uygun sürücüyü arıyorsanız, doğru yerdesiniz.

Xerox WorkCentre PE16 sürücüsünü resmi Xerox web sitesinden indirebilirsiniz. Alternatif olarak, sürücüyü Windows Update aracılığıyla da bulabilirsiniz. Ancak, en son sürücüyü doğrudan Xerox web sitesinden indirmeniz önerilir.

Sürücüyü indirdikten sonra, kurulum işlemini tamamlamak için ekrandaki talimatları izleyin. İşlem tamamlandıktan sonra Xerox WorkCentre PE16 yazıcınız, bilgisayarınızla uyumlu bir şekilde çalışmalıdır.

Windows 10 çalıştırıyorsanız, Xerox PE16 sürücüsünün 64 bit sürümünü indirmeniz gerekebilir. Bu sürücü, Xerox web sitesinin yanı sıra Microsoft'un web sitesinden de indirilebilir.

Xerox PE16 sürücüsünü kurduktan sonra herhangi bir sorunla karşılaşıyorsanız, Xerox destek web sitesini ziyaret etmeniz veya Xerox müşteri hizmetleriyle iletişime geçmeniz önerilir.

Önemli Anahtar Kelimeler:

• Xerox PE16 sürücüsü
    • Xerox WorkCentre PE16 sürücüsü
    • Xerox PE16 sürücüsü Windows 10
    • Xerox PE16 sürücüsü Windows 10 gezginler
    • Xerox WorkCentre PE16 sürücüsü Windows 10 64 bit
    • WorkCentre PE16 sürücüsü
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Teşekkürler bakıyorum...

• Sana ne kdr teşekkür etsem azdır çok büyük yükten kurtardın beni allah ragzı olsun
  • ben bu adresteki 800 kblik driveri yukluyorum pcye hiç bişi degişmiyor ama ya.Başka bişi olmasın sakın??
  • xerox centre PE16 BİLGİSAYARIMA YUKLEYEMİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ
  • Windows 10 da yükledim ve çalıştı
    Aşağıdaki adımları uyguladığımda sorunsuz çalışmıştır.
    Bilgisayarım - sağ tık - "yönet"
    "Aygıt yöneticisi" - Xerox buluyoruz ("diğer aygıtlar" içinde olabilir.)
    sağ tık - "sürücü yazılımını güncelleştir"
    "sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara"
    "Bilgisayardaki aygıt sürücüleri listesinden seçmeme izin ver"
    en altlarda "yazıcılar" tıkla
    "üretici" blokunda en altta "xerox" seç
    "ileri" ve son adım olarak da "tamam"
    Eğer ki eksik giden bir durum varsa "Xerox_WorkCentre_PE16_Scanner" yüklemeni tavsiye ederim. Ben yükledim sonra yukarıdaki adımları yaptım. Tam olarak işe yarıyor mu bilmiyorum. Ayrıca bilgisayarımda PE114_16_2K_Vista_GDI_v3.04.05.01 dosyalarını indirmiştim. (xerox sitesinden)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eerif -- 18 Ocak 2018; 0:8:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • selamun aleykum . benimde basıma geldi hallettim.söyle ki:

1)xerox siteiindenn win wista 64 bit için olan driveri indirip dosyaları masaüstünde bir klasöre çıkarın

2)aygıt yöneticisini açın win 10 için yazılım cihazlarında yazıcı modelinize sağ tıklayıp sürücü güncelleye tıklayıp bilgsayarımdaki sürücülere gözata tıklayın.daha önce masaüstne cıkardıgınız klasörü seçip tamam deyin. bu kadar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kahraman8800

selamun aleykum . benimde basıma geldi hallettim.söyle ki:

1)xerox siteiindenn win wista 64 bit için olan driveri indirip dosyaları masaüstünde bir klasöre çıkarın

2)aygıt yöneticisini açın win 10 için yazılım cihazlarında yazıcı modelinize sağ tıklayıp sürücü güncelleye tıklayıp bilgsayarımdaki sürücülere gözata tıklayın.daha önce masaüstne cıkardıgınız klasörü seçip tamam deyin. bu kadar :)

Ben de denedim de en güncel sürücü yüklü deyip bir türlü yüklemedi hasılı o xerox un sunduğu tüm sürücüleri tek tek manuel olarak denedim.

Dediğiniz yöntem ile acaba hangi sürücüyü yükledi iseniz linkini atabilme şansınız var mı ? Onu da bir deneyeyim.

Öğrenciler için ya yazıcıyı satacağım ya da bu sürücü mevzunu bir şekilde çözeceğim.

Her türlü öneriye açığım bu konuda...

• quote:

Orijinalden alıntı: jandark27

Ben de denedim de en güncel sürücü yüklü deyip bir türlü yüklemedi hasılı o xerox un sunduğu tüm sürücüleri tek tek manuel olarak denedim.

Dediğiniz yöntem ile acaba hangi sürücüyü yükledi iseniz linkini atabilme şansınız var mı ? Onu da bir deneyeyim.

Öğrenciler için ya yazıcıyı satacağım ya da bu sürücü mevzunu bir şekilde çözeceğim.

Her türlü öneriye açığım bu konuda...

Alıntıları Göster

Meseleye tekrardan son koyalım.

http://files.xdigital.com.br/Drivers/Xerox//

Sitesindeki tüm sürücülerin .rar şeklinde indirip , bir klasöre çıkarttım.

Sonra yukarıdaki elle tanıtma işlemini gerçekleştirdim.

Tek tek deneyince olmadı lakin sürücüler tek klasörde iken nereden bulup yüklemeyi yaptı bilmiyorum lakin sorun kökünden çözüldü.

Donanımhabere ve bu konuda tecrübelerini paylaşan her üyeye teşekkür ederim.,

İyi forumlar.

• Arkadaşlar merhaba, bu sorunu bende yaşıyorum yukarıdaki yöntemlerde bende işe yaramadı o yüzden buraya benim gibiler içi kendi yöntemimi yazıyorum.

Wista 64 bit driver indirin ardından rar dan çıkarıp içerisindeki "xrxr1" adlı kur bilgilerine sağ tıklayıp yükleye basın ve çıkan ekrana tamama basın. İşlem bu kadar ardından word veya excelde yazıcılarda görünüyor mu bir bakın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.