Şimdi Ara

Xerath ve Vel'Koz benzerliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi bir Xerath oyuncusu aynı şekilde Vel'Koz da oynayabilir.

Skilleri ve yapısı itibariyle oynanış tarzı ve kombosu neredeyse birbirine benziyor. Vel'Koz skill sıralamasında Xerath'a göre daha hızlı tamamlıyor. Mekanikleri aynı gibi, konum almaları, yer tutmaları ve zayıflıkları birbirine çok yakın. Tanklara karşı Vel'Koz daha ağır bassa da, Bir ADC veya AP teklemesini aynı anda yapabiliyor. Ultileri farklı ama ultiyi kullanmak için neredeyse aynı dikkatle konum alınması gerekiyor.

İki şampiyonun özellikleri farklı olsa da ben ikisini birbirine çok benzetiyorum.
    Fikirlerinizi merak ettim.

• Ezreal ve caitlynn de cok benziyor.

Q ları birşey atıyor

Kaçma skilleri var

Ultileri global (cait global sayılırmı bilmem)

İkiside adc ve pulsefire kostümleri var.

İkiside orta oyunda güçleniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısının bir benzeri brand ve veigarda var, q ve w leleri bire bir aynı nerdeyse, ultileride benziyo brandinkinin sekmesini saymazsak.
  • Velkoz ultiyle xerath ulti benzer olamaz. Velkoz xeratha gore daha safe. Xerathin teklemesi daha zor. Ultisi daha zor. Zorluklari var tabi ama velkoz daha zordur xeratha gore. Menzilli olmalari benzerdir ama velkozdan cikan hasar bambaska. Velkozu aradan cikarmak daha kolay e si xeratha gore daha zor. Ve etkisi daha az. Velkoz e tuttugunde bile cozumunuz vardir ama xerath e w q aninda bosaltiyor ve full hasar. Velkozun r daha kolay 1v1de daha kolay skor aliyor. Xerathin lanedeki sonu genelde cok durtulen rakibi r ile avlamaya calismak oluyor. Velkoz sadece e tutturmayi bekliyor sonra w q r ile skoru aliyor. Velhasil ben benzetemedim.

• 2 sinin tek benzer yönü Q animasyonları bence, gerisi ayrı dünyalar.

Başka benzer tek özellikleri yok.
  • Xerathla velkoz arasında muazzam rangeleri dışında benzerlik yok, Caitlyn ile ezrealin hiç alakası yok

İlla benzerlik arıyorsanız Lux ile morgana pasif ve r hariç aynı champler.

• master,jax,try da birbirine benziyor

hepsinde bam bam bam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lol tam bir hırsızdır heroların çoğu şekilleri çalınmıştır. örnek çok var shen, velkoz, zed, morde, vlad daha bir sürü kendilerine özgü şey nadirdir :) hikayeler 'gölge adalar' hariç leştir. Ama bence dünyanın en iyi oyunudur. Bağımlılık yapar ama hikaye şampiyon yaratımı çok kötüdür. Şampiyonlar fantastik kurguların özellikle kitapların etkisi çok büyüktür. Sırf ejder bile got'dan çalınmıştır :D Fizz'i örnek gösterirsek ünlü çizgi film karakter Stitch'e çok benzer xD xD Morde ve Velkoz Sauron'a benzer. bunların niye yazdm bilmiyorum xD
  • Riven ve yasuo

ikiside 3. Q da hoplatiyor

Ikiside e ile ileri atiliyor

Ikisininde ultisi 3 darbeli

• quote:

Orijinalden alıntı: Ecthelion007

lol tam bir hırsızdır heroların çoğu şekilleri çalınmıştır. örnek çok var shen, velkoz, zed, morde, vlad daha bir sürü kendilerine özgü şey nadirdir :) hikayeler 'gölge adalar' hariç leştir. Ama bence dünyanın en iyi oyunudur. Bağımlılık yapar ama hikaye şampiyon yaratımı çok kötüdür. Şampiyonlar fantastik kurguların özellikle kitapların etkisi çok büyüktür. Sırf ejder bile got'dan çalınmıştır :D Fizz'i örnek gösterirsek ünlü çizgi film karakter Stitch'e çok benzer xD xD Morde ve Velkoz Sauron'a benzer. bunların niye yazdm bilmiyorum xD

Oyunun ismi league of legends zaten. Legend ya hani, efsane. League of yeniürettiğimizorijinalşeyler değil oyunun adı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• dogac-gs kullanıcısına yanıt
    Ezreal mid gamede güçlenir late gamede iyidir.

Cait mid gamede en useless adclerden biri... caitlyn early ve late gamede parlıyor.

• Riven aragorndur.Bu özelliğinden dolayı severim fakat beceremem oynamasını

• Genel olarak tarzları benziyor. Xerath daha zor bir şampiyon bence Velkoza göre.

• Ecthelion007 kullanıcısına yanıt
    ejder bile gottan çalınmıştır kısmı son dönemde burada okuduğum en saçma şeydi.
  • Velkoz ile yapabileceklerin çok daha fazla. Şu videodaki ilk clip'e bakın

• quote:

lol tam bir hırsızdır heroların çoğu şekilleri çalınmıştır. örnek çok var shen, velkoz, zed, morde, vlad daha bir sürü kendilerine özgü şey nadirdir :) hikayeler 'gölge adalar' hariç leştir. Ama bence dünyanın en iyi oyunudur. Bağımlılık yapar ama hikaye şampiyon yaratımı çok kötüdür. Şampiyonlar fantastik kurguların özellikle kitapların etkisi çok büyüktür. Sırf ejder bile got'dan çalınmıştır :D Fizz'i örnek gösterirsek ünlü çizgi film karakter Stitch'e çok benzer xD xD Morde ve Velkoz Sauron'a benzer. bunların niye yazdm bilmiyorum xD

buraların yeni boş yorumcusu sen misin

• quote:

• quote:

Anladığım kadarıyla beyninin belli bir bölümünü kullanmadığın için bağışladın ? Drake/Dragon kavramı senin portakalda vitamin olmadığın zamandan beri mitolojide mevcut en basitinden . Kullanın şunu .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Endoplazmik Retikulum -- 4 Haziran 2017; 21:30:58 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.