Şimdi Ara

Xerath'a Buff Gerekmiyo mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler 1 ay önce felan almıştım 1-2 kere oynadım ama aşırı up değilmi sizcede? Rankedda takımıma gelince ki sadece free oldugu haftalar geliyo genelde yeniliyoruz o maçı çünkü damageleri gerçekten acayip düşük. 6300 bir heronun bu denli kötü vurması niye anlamıyorum ben bu riotu. Late gamede etkisi olmuyo tek artısı range ama damage olmadan range bi işe yaramıyo. Aynı şekilde vladda böyle bence tek avantajı tanky olması vladın ama late gamede ap CARRY sıfatını hak etmiyolar çünkü ne carryliyolar ne etki ediyolar dalga geçiyolar gibi geliyo adama vlad vurunca hele bide offtank felansan ne kadar vurdugu gözükmüyo. Sizde benimle aynı fikirdemisiniz? Tamam belki vlad iyi ama xerath cidden kötü her heronun düzgünce oynanması için çalışması lazım riotun bıktım her ranked gamede aynı heroları görmekten

• http://knowyourmeme.com/photos/184961

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ototrofinsan -- 21 Mart 2012; 16:21:29 >
  • 17/7/18 yaptım free olduğu hafta. Herkes sövüyordu. Diğer skorlarım 8/3 5/2 gibi falandı. Gayet kolay zevkli ve op denebilecek kadar lane'i domine eden bir champ
  • kesinlikle up değil. buff değil nerf bile yiyebilir. aşırı kuvvetli bir hero hem oynaması da basit bence biraz daha pratik yapmalısın
  • oynayamıyorsunuz sonra da buff lazım sonra karşıdaki gene sizi eziyor bu sefer nerflesinler oynamıyorum bırakıyorum oyunu satıyorum accyi diyorsunuz
  • 6300IP daha fazla vurması gerekmezmi lafından dolayı işte bende seni anlamıyorum..DH'de adam akıllı oyuncu bulmak çok zor
  • "Adam akıllı vurmak" nedir

Range ve stun ile çok rahat laneini domine edebilirsin, combo ile çok rahat kill alabilirsin ve comboyu tamamladığında 3 tane ulti ile birlikte ciddi miktarda damage verebilirsin düşük de değil. Junglerdan bir tur blue istediğinde buff süresi bitene kadar çok rahat farm ve harras yaparsın o süre içinde yüksek miktarda gold kasarsın ve kill alabilirsin çok çok rahatlıkla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xerath ilk 6300lük herom çok fazla bir oyun oynamıştım sonra sıkıldım , xerath alıp tek başına gezemezsin çok kolay ölürsün kassan bile abartı bir damage'in olmaz , ki manasız olsa hadi neyse. Bayağı bir oynadım aslında , ondan olmuş olabilir ama o kadar çok sıkıldımki geri iade ettim. Pişmanda değilim
  • Pek oynamışlığım yok ama çıktıktan bir kaç gün sonra alıp oynadım sarmadı beni FREE olduğunda geçen çok çektirdi bana mid. yeni yeni ilgim arttı oynamaya başladım ki çok zevkli hayvani Range ile çok eğlendirebiliyor. Buff yada Nerf e ihtiyacı olduğunu düşünmüyorum gayet iyi ve dengeli champ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mec_Cem

Beyler 1 ay önce felan almıştım 1-2 kere oynadım ama aşırı up değilmi sizcede? Rankedda takımıma gelince ki sadece free oldugu haftalar geliyo genelde yeniliyoruz o maçı çünkü damageleri gerçekten acayip düşük. 6300 bir heronun bu denli kötü vurması niye anlamıyorum ben bu riotu. Late gamede etkisi olmuyo tek artısı range ama damage olmadan range bi işe yaramıyo. Aynı şekilde vladda böyle bence tek avantajı tanky olması vladın ama late gamede ap CARRY sıfatını hak etmiyolar çünkü ne carryliyolar ne etki ediyolar dalga geçiyolar gibi geliyo adama vlad vurunca hele bide offtank felansan ne kadar vurdugu gözükmüyo. Sizde benimle aynı fikirdemisiniz? Tamam belki vlad iyi ama xerath cidden kötü her heronun düzgünce oynanması için çalışması lazım riotun bıktım her ranked gamede aynı heroları görmekten

Oynamayı bilen bir kişinin ellerinde harikalar yaratır bence süper bir champ ama malesef ben oynayamıyorum (iyi oynayan xerath çok gördüm)

• op damage i var . 786234545646543 range i var . stunu var. buff gerekmez . bir yerde hata yapıyorsun runes masteries ve teamfightlarda durduğun yeri kontrol et.
  • OP değil ve nerf de gerekmiyor bana göre, fakat buff'a da gerek yok, kullanabilen iyi kullanıyor.
  • akali ile 2 kez turretinin dibinde kesip 100 canla kaçtım adam ragequit attı :D op değil ama dengeli bi champ
  • secretly OP neresi UP Xerath'in. e'den sonra bir skille vurursan stun atiyor iste. werqrr yap adam oluyor zaten bi de ignite salla istersen. bayagi iyi bir burst'u var 6da oyunun en saglam burstlerinden diyebilirim.
  • Free iken oynmistom op e vuruon q ation stun oluyon o siradada ultiyi at olmadi sag click cary kesin geberiyo ayrica full ap kasincada armoru yuksek oluyo 1 25 140 oluyo
  • qqq akar
  • Bi de Ahri, LeBlanc, Kassadin ve Cassio bufflansın tam olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIIKurtIII

oynayamıyorsunuz sonra da buff lazım sonra karşıdaki gene sizi eziyor bu sefer nerflesinler oynamıyorum bırakıyorum oyunu satıyorum accyi diyorsunuz

+12588966449625
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shavsheti

Bi de Ahri, LeBlanc, Kassadin ve Cassio bufflansın tam olur.

• önden salacan 3 offtank yada tankı kog la bunu koyacan arka tarafda bi yere yanyana bamgüm
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.