Şimdi Ara

Xeon İşlemci Ama Çok Ağır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar animasyon için kullandığım bilgisayarda teknik bi problem olduğunu düşünüyorum.

Bilgisayarım İntel Xeon E5335 2.00Ghz
    Ram 1x2 1gb, +2 gb kingston server ram
    anakart: Supermicro X7DA (galiba server anakart:)
    Ekran kartı: Nvidia quadro fx1700 512 mb
    Hd: 4 adet 500gb sata disk
    sistem: Windows 7 64 bit

Şu anda bilgisayarımda gördüğüm sorunlar ramlerde başlıyor. bilgisayarımda takılı 4gb ram olmasına rahmen 3gb ram görünüyor. onuda slotların yerlerini değiştirerek yaptım daha önce 2 gb ram görüyordu. Acaba ram mi yandı diye düşündüm ama slot yerlerini değiştirince farklı bir sonuç çıktı ram çalışıyor gibi acaba slotlarda mı bi problem var anlamadım. Ayrıca pc nin içini temizlerken ramlerin çok ısındığını fark ettim.

Ekran kartım ise Nvidia quadro fx1700 512 mb ama sanırım paylaşımlı bir ekran kartı bu 1023 mb ramlarden toplayım toplamda 1535 mb ulaşıyor. Biraz araştırdım iyi bir ekran kartı olduğu söyleniyor ama nedense performansını etkilediğini düşünüyorum.

Grafik animasyon işi ile ulaşıyorum ama bilgisayar şu anda programlarımı açarken çok kasılıyor ve geç tepkimeler veriyor.
    Donanım bilgim çok iyi değil eğer yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafrik -- 28 Nisan 2012; 18:40:34 >

• Sistemi SSD'ye yüklerseniz farkı görürsünüz.

bu yavaşlık ve kasılma sebebi diskteki verileri hızlı okuyamamasından mı kaynaklanıyor tam olarak anlayamadım

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.