Şimdi Ara

Xeon e5450 gtx 1050 8gb ram g41mtd3 ekran kartı paylasımı ve mavi ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda Xeon e5450 GTX 1050 g41mtd3 win10 ve ddr3 8gb ram ım var fakat ilk kullanmaya başladığımda 4gb ramim vardı gayet guzel sıkıntı yok sonra bi baktım ramimden ekran kartı yiyor sonra gittim ram aldım 4 gblık 8 gb ramim oldu ve şuan gene kullanıyor ve bilgisayarda mavi ekran hatası gelıyor her acıtıgımda mavı ekran verıp geri acıldığında sıkıntı olmuyor ama hatalar her seferınde farklı ısımlerde ama hepsine arastırğımda driver sıkıntıları oldğunu goruyorum . Sİzce anakartımı değiştirsem sıkıntı ortadan kalkarmı kıme sorsam anakart ayarlarından ram kullanmayı kapama var diyor (memory reamming) fakat g41mtd3 de yok anakart değiştirsem ddr3 775 pin neler var overclock felan yapabiceğim bir anakart var mı?.Birde format atmayı denedım win 81. Prodangeçtim win10a.Şimdiden teşekkür ederim.Xeon e5450 gtx 1050 8gb ram g41mtd3 ekran kartı paylasımı ve mavi ekranXeon e5450 gtx 1050 8gb ram g41mtd3 ekran kartı paylasımı ve mavi ekran

• asus ta P3XKC P4XQC
    GIGABYTE VE MSI da ise p3xT P4XT serileri DDR3 ve xeon destekli o.c kartlardır.

G4X LARLA O.C zor iş..
  • Ben xeon u
    Gigabyte GA-EP43C-DS3 anakartımda kullanıyorum, Combo anakart ister ddr2 ister ddr3 olarak kullanılıyor.
    O.C sorunsuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu sorunlar gecermi peki birde ekran kartimla ilgili olabilirmi mavi ekran hatalrinin cogu kernel hatasi ve nvida bazen gelmiyordu format atamdan once win 10a gecince duzeldi ama gene mavi ekran veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.