S.a arkadaşlar bende 2003 Model HYUNDAİ ACCENT ADMİRE 1.6 HY KLM Var ben buna xenon far takmak istiyorum
Özdilekte oto tuning reyonunda xenon ampulleri var h7 diyo h4 diyo bunlar nedemek
ben birde farlara xenon takacam ya
parklara ampul+farlara ampul+uzunlara ampul mu alcam bana yardım edin hiç sarı ışık kalmasın diyorum
parklara hangisinden farlara hangisinden uzunlara hangisinden alcam bi yazarsanız sevinirim 17 ytl biri 20 ytl biri
birde xenon far kiti nedir
direkt bütün ampullerin yerine xenon ampulleri taksam çalışırmı randumanlı olurmu dedim yani beni bir bilgilendirirseniz sevinirim
çok hoşuma gidiyor xenon
TEŞEKKÜRLER
kardes sımdı soyle oluyo
bunları ben de merak edıyorum(h4 h7 meselesı)
Her aracın far yapısına göre değişir yani H4 - H1 - H7 gibi değerler aracın far yapısını kasteder o kadar önemli değil Xenon alınacak olunduktan sonra hangisi neymiş vs. o kadar dert değil. :) Yanlız siz aracınızı için H4 alacaksınız.
Bir de parklar için 10-15 YTL'ye beyaz bi halojen lamba alırsınız Mtec vs. artık Xenon ile beraber geceniz gündüz olur. Ama farınız mercekli değil ve bu yüzden ışık da homojen dağılmayacak onu da belirteyim.
şimdi gökhan kardes ben mercek takılmıyomu xenon far kiti mi almam gerekiyor
hadi bakalım kardes
kardes düzgün bir cevap yazan yokmu? be
BİR KAÇ AY ÖNCE BENDE 1998 MODEL HONDA CRV MARKA ARACIMA XENON FAR AMPÜLÜ TAKMAK İSTEDİM AMA ŞU PİYASA DA SATILAN 15 20 YTL LİK XENON AMPÜLLERDEN DEĞİL TABİKİ ONLARDAN KULLANAN ARKADAŞLARIMIN HEPSİ AMPÜLLERİN ÇOK UYDURUK OLDUĞUNU VE ISINDIKLARI ZAMAN PATLADIĞINI SÖYLEYİNCE DÜŞÜNCEM DEĞİŞTİ.DAHA SONRA İNTERNETTE Kİ BAĞZI MODİFİYE SİTELERİNDE XENON FAR KİTLERİNİ GÖRDÜM.ADRESLERİNİ ALDIM BAKMAYA GİTTİM.VE ORDA KARAR VERİP KANDİ ARABAMA DA TAKTIRDIM.OLDUKÇA MEMNUNUM TEK KÖTÜ YANI UZUN YOLDA KARŞIDAKİ SÜRÜCÜLERİN BİRAZ GÖZÜNÜ ALMASI DİĞER AMPÜLLERLE ÇOK FARK VAR ARASINDA HERKESE ÖNERİRİM.BEN 485 YTL YE MONTE ETTİRDİM.
Xenon tip amüller beyaz ışık verir ama aydınlatma konusunda başarısızlar.Xenonla hic alakası yok yani.
Aracın icin h4 alacaksın bildigim kadarıyla.h4 te hem uzunlar hemde kısalar xenon oluyor.Bir nevi bi-xenon. Fiyatı h7 , h1 vs. ye göre biraz daha pahalı. Geriye sadece parkların kalacak.Onlarında sarı yanmasını istemiyorsan dipsiz park ampülleri satılıyor.Mtec almanı tavsiye ederim 10ytl falan.
Ayrıca fara mercek takamazsın.Takarsın ama orjinal farı kesip bicecekler , icine de edecekler 1ton da paranı alacaklar.O yuzden o işe bulaşmanı tavsiye etmem.Aracın icin mercekli far satılıyorsa ondan al.Satılmıyorsada xenonu taktırdıktan sonra far ayarını yaptır sorun yaratmaz. Ben 6-7 aydır xenonla geziyorum 1kere bile sellektör yemedim.
Beyaz ışık veren ampulmü yani xenon gibi beyaz ışık veren ama doğru düzgün aydınlatmayan ampulmü almak istiyorsun yoksa xenon mu almak istiyorsun ? Xenon alıcaksan yuvalar falan filan değişecek (tam bilgili değilim) , bu yüzden Xenon kit alıcaksın yani.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme