Şimdi Ara

Xduoo TA-01 Lambalı DAC/Amp İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xduoo TA-01 Lambalı DAC/Amp İncelemesi
    Güzel yalıtılmış bir kutu içinde geliyor dac-amfimiz. 24 Bit / 192Khz kalitesine ulaşabiliyor. DSD 64 de çalabiliyor. Form olaraksa ufak. Üzerinde rca ve usb ses girişleri var. Bu güzel. İstediğiniz kaynaktan dinlemeye olanak tanıyor. Isınma da 1 saat sonra dahi fazla değil.
    E9F35531-5F4F-44BF-A292-3DEE9A55757A_zpsf59g7pgy
    Malzeme Kalitesi
    Metal, iyi havalandırması olan kasası ve iyi korunmuş bir lambası var. Çıkartmak çok kolay değil. Kulaklık girişi 6,3mm ve yanızda dönüştürücü bulunsa iyi olur. Ses ayar knobu sert plastikten ve ergonomik. Prize bağlama adaptörü Amerikan priziyle geliyor. Bir de basit bir dönüştürücünüz olsa daha iyi olur. Fazla ısınmıyor.
    Ses
    Sese renk yerine derinlik ve detay katıyor. Ve ne zamandır dinlediğiniz şeylerdeki kimi detayları veya arka plandaki enstrümanları fark etmenize olanak veriyor. Aynı zamanda bunun üzerinden müzik dinlemek yormuyor ve zaman zaman sertleşen tizleriyle bilinen Takstar HI2050 dahi uysallaşıyor.
    Bas manasında dinlediğiniz şeye renk katmadığını söylemiştim. Yani olduğundan fazla bir bas duymuyorsunuz. Müzik dubstepse sert ve hacimli baslar suratınıza çarpıyor. Bu bas zaman zaman titretebiliyor da. Ama diğer türlerdeyse grubun kullandığı bastan fazlası yok. Mid ise bunun bence parladığı bir alan. Detaylarsa bir diğer yıldızlı alanı. Akustik bir şarkıda tellerin gerilişini dahi duyabilirsiniz. Dipses ise sıfır! En yüksek ses seviyesinde müzik çalmazken dahi dipses yok. Vokaller burnunuzun dibinde. Tiz konusunda çok tatmin edici. Sıcak yada soğuk bir renk katmıyor. Hem lambanın sıcaklığı hem de kibar sesi sayesinde genel olarak güçlenen seste tizler rahatsız etmiyor.
    Oldukça güç sahibi bu Xduoo ta-01 dac/amp’a he400s gibi bir planar magnet kulaklık dahi bağlayabilirsiniz. Sadece daha iyi yapacaktır. Evet bir Schiit Lyr2 ve Bifrost seti değil. Ondaki güç yok. Ama onda olmayan usb girişi sayesinde bence onlara bir gol atıyor. Sonuçta usb asla sadece usb değildir. Düzgün bir usb kablosuyla duyulan ses iyileşebilir. Aynı zamanda standart cihazların çalamayacağı kimi formatlar da dinlenebilir.
    Xduoo TA-01
    Özet olarak rahatlıkla diyebilirim ki “lambalıya” giriş için standarttan biraz yüksek ama fiyatı açısından oldukça makul bu Uzakdoğulu amfiyi bu yola girmek isteyenlere tavsiye ederim. Ödünç için Ali Bey’e teşekkür ederim.

    http://www.kulaklik.web.tr/xduoo-ta-01-lambali-dacamp-incelemesi/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.