Şimdi Ara

XD PICTURE KART NEDİR?BİLEN VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olympus FE 140 makinanın özelliklerinde XD PICTURE KART uyumlu deniyor.Ben herhangi bir hafıza kartını bu makinada kullanamazmıyım?

• xD tipi kartlar yapı olarak SD kartlardan, CF kartlardan ve MS kartlardan farklı. Sadece bu kart tipinden kullanmanız gerekiyor.
  • xD hafıza kartları olympus ve fuji'nin kullandığı hafıza kartlarıdır.

XD PICTURE KART NEDİR?BİLEN VAR MI?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrKutlu -- 26 Kasım 2006; 17:36:35 >
  • şekli şemali dışında diğer kartlara göre en büyük farkı fiyatıdır!

acayip pahalı birkere.örneğin 1 gb lık Sd kart genel olarak 40 ila 50 ytl fiyat aralığındayken bu kart 85 ila 100 ytl arasındadır.Zaten fuji'yle olympus sırtlayıcıları,kodak'ında bazı modellerinde xd kart kullanımı vardır.

en güzeli sd kart.bir sürü modeli çıktı tırnak kadar oldu bakalım daha neleri görücez
  • Bu Olympus fe 140 ın fiyatı bayağı düşük.evkuronline da 250 civarı.Almayı düşünüyordum ama demek ki herhangi bir hafıza kartını bunda kullanamam.xd kart da 1gb için 100 ytl,karlı bir iş değil fgibi.Doğru mu?
  • olympus ne yazıkki hala xD kartı ısrar la kullanmaya devam ediyor,

ama o kadar da fiyat farkı yok gibi:
    üstelik artık sandisk de xD kart üretmeye başlamış

biraz araştırdım: 512Mb kart için;

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=1010&productid=bd13900
    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=945&productid=bd23873

arada 8 Ytl fark var,
    xD kartların normal Sd kartlardan daha hızlı olmasını da göz ardı etmemk lasım,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    X-Fİ nedir bilen var mı?
    20 yıl önce açıldı
    SUPERSU NEDİR BİLEN VAR MI ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.