Şimdi Ara

XCOM: Enemy Unknown (2012) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyuna başlamak istiyorum meraktan soruyorum , yamasi mevcutmu ?

Orijinalden alıntı: Absnthe

Oyuna başlamak istiyorum meraktan soruyorum , yamasi mevcutmu ?
    https://forum.donanimhaber.com/xcom-enemy-unknown-tr-yama-bitti-yama-benim-degildir--114696474

Şu yama yüzde 100e yakın.
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    İlk çıktığı zaman vardı problemleri ama şu an hiç olmaması lazım. Bazı eski oyunların yeni ekran kartı sürücüleri ile problemi oluyor ondan olabilir sorununuz.

Video oyunlarının, oyundan çok video olduğu bir dönemdeyiz, hey gidi hey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

İlk çıktığı zaman vardı problemleri ama şu an hiç olmaması lazım. Bazı eski oyunların yeni ekran kartı sürücüleri ile problemi oluyor ondan olabilir sorununuz.
    Ekran kartim geforce gtx 970 ? hicbir oyunda olmamasina ragmen böylesi bir eski oyunda olmasi normalmi ya :S nasil halledebilirim ?
  • Ya bu oyun içimde ukde. Güzelce bir oynayıp suyunu çıkarırcasına bitirmek istiyorum. Enemy Within ek paketi oyuna pek çok fantezi elementi ekliyormuş. Askerlerin kolunu bacağını koparıp metal aksamlar takmak gibi. Robocop askerler ile oynamak istemiyorum. Bunun gibi şeyler - bana kalırsa zırvalık - dışında oyuna ciddi bir yenilik bir şey ekliyor mu? Yoksa direkt ana oyunla mı başlayayım? Dlc elimde var bu arada. Steamden oyunu açarken soruyor sadece ana oyun mu olsun enemy within de olsun mu diye.
    Mantıklı olan enemy within ile başlamak, robocop askerler sevmiyorsan illaki eklemek zorunda değilsin, normal askerlerlede oyun bitiyor.
    Classic mod çok mu zor hocam? Üç saat oynadım Classic modda. Ironman'i de aktif ettim gerçekçi olsun diye. Uzaylılar tek atıyor ya. Normal zorluk böyle değildi diye hatırlıyorum. İki görev üst üste beş askerimi kaybettim ki öyle çok dikkatsiz de oynamıyorum. Siper almış olsam bile ne yapıyor ediyor öldürüyor uzaylılar.
    Normal modda ironman kapalı oynuyorum bakalım. 7 saattir oynamışım dün geceden beri. Epey sardı. Gerçekten keyifli. Tek sıkıntım kamera açıları. Bazen yanlışlıkla karakterleri yanlış yerlere gönderebiliyorum.
  • Yüzde 96yla da dibindeki eşşek kadar uzaylıya attığın atış kaçırılmaz ki arkadaş. Aynı tip üç dört haritada aynı tip üç dört görevi yaparken aynı tip üç dört düşmanla kapışmaktan gına geldi. 25 tane düşmanla savaşmanız gereken bölümler var. Oyun siper al ateş et ya vurursun ya vurmazsın sığlığında bir taktik sistemine sahip olduğu için bir süre sonra kusacağınız geliyor. Yüzde 96 ile atış kaçırıp kritik yemenin tadı paha biçilemiyor gerçekten. Bir de bu oyun ne zaman bitiyor? Bir sonu falan var mı yani? Her yere uydu fırlattım.

Aslında ne kadar ilerlediğini sansan da yapılacak bir sürü icat oluyor. Önce EU oynadım sonra EW kurunca epey taktir ettim.

Oyunda epey yol katettikten sonra yaptığın mekiğe en özel atış silahını icat edip takmadan oyunu tam anlamıyla gördüm diyemezsin.
    Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.