Şimdi Ara

XCELLERATOR Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar...Aşağıdaki linkteki kasayı çok beğendim.Vatan'da görme şansı buldum.Ancak Bu kasanın benzerini boş kasa olarak bulamıyorum.Araştırdım ama bulamadım.Eğer benzeri kasa varsa aklınızda paylaşabilir misinz?Çok hoşuma gitti ve almak istiyorum.Herkese iyi forumlar...

http://www.exper.com.tr/ProductDetails.aspx?hID=126&RecID=1683&CatID=9

• Kasa sağlam beyler.Tasarım müthiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Asus P7H55*M USB 3.0 LGA1156 Motherboard/İntel Core i5 661 3.6 Ghz Gpu /Sapphire Radeon 7870 OC Ghz Edition Graphic Card/Corsair CMZ8GX3M2AC9 2x4gb dual kit 1600 MHz Ram/Western digital WD20EARX 2TB HDD/Aerocool Strike-X 600W %80 Gold PSU/Aerocool Strike-X Black kasa
  • O kasanın aynısını s.en toplasan daha ucuz olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

edit: düzeltme..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saintroyo -- 2 Haziran 2012; 11:18:28 >
  • Adam onu alacam dememiş ki zaten, boş kasanın modelini sormuş. Cevabı da rozek vermiş.
    Silindi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok arkadaşlar bunu almıycam yanlış anlama oldu:)Sadece kasaya bittim tasarım olarak onun için:)

Orijinalden alıntı: rozek

http://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/in-win-dragon-rider-extended-atx-uyumlu-full-tower-oyuncu-kasasi.html

aynısı resmen.Güç kaynağı yok gliba ama ikisi çok tuzlu olcak benim için sağolasın
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.