Şimdi Ara

XC90 Peynir Ekmek Gibi Sattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

XC90 Peynir Ekmek Gibi Sattı

Özel olarak numaralanmış ve sadece internet sitesi üzerinden satılan 1927 adet Yeni Volvo XC90 First Edition kısa sürede tükendi.
    47 saat içerisinde tükenen XC90'ların satışlarının zirve yaptığı dakikalarda dakikada 7 adet satıldı. Volvo Car Pazarlama, Satış ve Müşteri Hizmetleri Kıdemli Başkan Yardımcısı Alain Visser "Mutlu olduk ama çok şaşırmadık" dedi. "Volvo XC90'a olan büyük ilgi geçen hafta gerçekleştirdiğimiz dünya prömiyerinin ardından astronomik boyutlara ulaştı." diye ekledi.

Satılan araçların ikisi de Türkiye'den kendine alıcı buldu. Drive-E teknolojisine sahip benzinli ve dizel motorların yer aldığı XC90 First Edition versiyonlarda bulunan çift turbolu dizel motor D5, 225 HP güç üretirken, dört tekerden çekişli, kompresörlü turbomotor T6 ise 320 HP güç üretiyor. Her iki motora da 8 kademeli otomatik şanzımanla kombine edilmiş

• 1927 = Volvo kuruluş tarihi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane kapmışız
    grur duydum ülkemle

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende alacaktım ama şöförüm hastalanmıştı,katılamadım.

• Daha sonra hybrid versiyonu gelecek. 2.0 lt 400 bg :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer ülkelerden alanlar ile bizim memleketten alan 2 kişinin verdiği ücretler arasında uçurum yoktur dimi.

• Cok sevindim.

Aferin Volvo.

Ben almadim hibrit versiyonu bekliyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Farlarındaki ÇEKİÇ dizaynı isveç'in Thor efsanesinin çekicine göndermeymiş,adamlar arabayla sevişip sanat yapıyor biz hala şayine tüp takıp babalarda yanlayalım
  • Param olsada bende alsam.
    Bkz. Cem yılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Diğer ülkelerden alanlar ile bizim memleketten alan 2 kişinin verdiği ücretler arasında uçurum yoktur dimi.

Bir arkadaşın abisi aldı bunu 462 bin lira gibi bir ücret ödemiş dediğine göre

• d4 motor yok mu şimdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacox

d4 motor yok mu şimdi ?

D4'ün gücü düşük 181 bg, D5 2 litre 225 beygir. T6'da 2 litre ve 320 beygirmiş helal olsun Volvo'ya, Mercedes A45 AMG 2 litre 360 hp idi, bu'da 2 litre'lik motordan çıkan 2. büyük güç.

Edit: Varmış hocam :http://www.carbuyer.co.uk/news/paris-motor-show/114089/new-volvo-xc90-price-and-release-date

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abstraction -- 8 Eylül 2014; 20:07:04 >

• Ben Peynir Ekmek alıyım
    Nasipse 2158 yılında alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GUNMETAL -- 8 Eylül 2014; 20:03:25 >
  • 8-9 sene sonra 3. El bir tane bulursak alırız artık
  • Tam kolleksiyonluk yalnız

Bundan bi 40 50 yıl sonra ne değerli olur o 1927 araç

• Biz peynir ekmeğin kendisini yiyelim anca
  • quote:

Orijinalden alıntı: vetenes

quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

Diğer ülkelerden alanlar ile bizim memleketten alan 2 kişinin verdiği ücretler arasında uçurum yoktur dimi.

Bir arkadaşın abisi aldı bunu 462 bin lira gibi bir ücret ödemiş dediğine göre

Bir araca bırakabileceğim max fiyat 250 bin lira ki bu bile aslına bakarsan gereksiz ama keyif,zevk vesaire diyebiliriz,gerçekten çok iyi bir araç ama bu paralar ülke şartlarında çok fazla bir de olayın motor hacmi,vergisi,kaskosu girince çok gereksiz,hayırlı olsun arkadaşa.

• Bu araç tamamen insan'a değer veriyor, konfor, performans ve en önemlisi güvenlik bu araçta aşırı derecede bol.

• 5 sene sonra Third Edition 'a yazılırız
  • An itibariyle hayalimdeki araç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.