Şimdi Ara

xboxslim360 kırmızı ışık veriyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim xbox 360 slim cihazım var 2 ay önce kırmızı ışık yandı ve açılmadı bende kadıkoye goturdum herneyse anakartı yanmıs dedıler ve 150 liraya yaptılar ama aynı sorun 1 ay sonrada oldu ve kırmızı ışık yanıp cihaz birdaha açılmadı şimdi ne yapmalıyım cihaz çöp mu oldu acaba ? bir mühendis tanıdıgımda yapanların bir suçu yok farklı yerlerde kullandıysan akımın farklı gelmesinden dolayı yanmış olablir dedi sizce ne yapayım yardımcı olursanız sevinirim

• Topraklama yaptır belli ki sizin tesisat sıkıntı.Ucuzundan bir ups alsan iyi olur.Tabi bir de yeni xbox al(2. kez birşeylerin yandığını farzediyorum).Başka fişe tak olmadı tüm kabloları sök tak olmadı başka bir adaptörle dene olumlu değilse sonuç yeni cihaz bak 2.kez tamir ettirme suyu çıkmış cihazın zaten.Ha ilkinde de adaptör yanmış olup ya da daha küçük bir hasara rağmen sana anakart yanmış diyerek 150 lira itelemiş olabilirler o da var her adama götürme cihazı belli başlı güvenilir yerler var herkesin bildiği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 24 Ekim 2012; 0:45:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım öyle yapacağım ... forumdan bir arkadaş kinect ile hdd karşılıgında 60 gb fat kasa playstation 3 ü takas teklifinde bulundu dşünmüyo degilim sizce ne yapayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertfbrc

sanırım öyle yapacağım ... forumdan bir arkadaş kinect ile hdd karşılıgında 60 gb fat kasa playstation 3 ü takas teklifinde bulundu dşünmüyo degilim sizce ne yapayım ?

Dostum ps3'ün piyasasını ya da kronik sorunları olan bir seri mi o seri (sarı ışık gibi) falan bilmediğimden bi fikrim yok aletin piyasasını ve sıkıntıları olup olmadığını bilen bir arkadaş yanıtlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertfbrc

sanırım öyle yapacağım ... forumdan bir arkadaş kinect ile hdd karşılıgında 60 gb fat kasa playstation 3 ü takas teklifinde bulundu dşünmüyo degilim sizce ne yapayım ?

fat kasalar çok sarı ışık veriyor tavsiye etmem
  • valla arkadasım ankara da olsan yardımcı olabilirdim.Ankara da 30 liraya bu hatayı yapan yerler var.Ayrıca bende de 3 kırmızı ısık yanmıstı fişi çektim taktım calışmaya devam etti hem de 3 defa mı ne oldu :D bende farklı bir sıkıntı var orda.
  • valla anlamadım ne sorun var tekrar yaptırsam ve bozulursa cok zararlı çıkıcam 4gb xbox fiyatları nedir acaba bilen varmı en azından kinect falan bosa gitmez ve PS3 e olumlu bakıyodumda ondada böyle hatalar varsa soğudum hemen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • www.irmaktoysland.com kardeş burdan alabilirsin fiyatları çok uygundur.
  • 60gb krom çizgili fat kasalar en çok sarı ışık veren ilk jenerasyon ps3 lerden. O seriyi tavsiye etmem.
    Keşke tamir ettirmeden önce biraz youtube a baksaydin. Sıcak hava tabancası ile ısıtıp tamir ettik diyorlar bazı kendine tamirci diyen şahıslar.

• yardımlarınız için çok teşekkürler artık 570 lira civarında buldugum 4gb lık makinalardan alırım en azından kinect boşa gitmemiş olur :)
  • Kinect'i satacak olursan haberim olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekotim

valla arkadasım ankara da olsan yardımcı olabilirdim.Ankara da 30 liraya bu hatayı yapan yerler var.Ayrıca bende de 3 kırmızı ısık yanmıstı fişi çektim taktım calışmaya devam etti hem de 3 defa mı ne oldu :D bende farklı bir sıkıntı var orda.

Voltaj dusmesindendir o

• quote:

Orijinalden alıntı: Arm the Homeless

quote:

Orijinalden alıntı: ekotim

valla arkadasım ankara da olsan yardımcı olabilirdim.Ankara da 30 liraya bu hatayı yapan yerler var.Ayrıca bende de 3 kırmızı ısık yanmıstı fişi çektim taktım calışmaya devam etti hem de 3 defa mı ne oldu :D bende farklı bir sıkıntı var orda.

Voltaj dusmesindendir o

bilemiyorum artık
  • kinect bende talıbım :P ayrıca herzaman bu tarz cıhazları fıse takarken olmassa olmaz fıslere voltaj dengelıyıcı pırızler takmak gerekır uzatma kablusundada aynı sekılde ben yıllardır kulanıyorum hıcbır cıhazda sukurler olsunkı yasamadım bu tarz sorunları malum Türkiye nın elektrık dengelerı hep ınıslı cıkıslı
  • kinect i satıyorum valla tüm oyunlarımıda ilgilenen pm atabilir artık playstation a geçmem gerekicek türkiyede olmuyo xbox ilgilenen yazabilir yardımcı olurum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.