Şimdi Ara

XboxOne Storedan Oyun Satın Alamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, ben forumlarda yeniyim. Belki daha önce bu sorun çözülmüştür ya da nasıl çözüleceği yazılmıştır. Ben XboxOne storedan alışveriş yapamıyorum. Gold üyeliğim var, dün XboxLive Gold üyeliğinden Walking Dead'i indirebildim ama onun dışında Halo 5:Guardians'ı almayı denedim. Kredi kartımda para da var, bloke de edilmedi ama satın almaya çalıştığımda, please try a different payment method, this payment option wont work, yazısı ile karşılaşıyorum. Neden olduğu konusunda hiçbir fikrim yok. Halo 5 sanırım daha Türkiye'ye physical copy olarak da gelmediği için böyle kaldım Yardım edebilen arkadaşlara çok teşekkürler şimdiden. Kolay gelsin herkese.

• Bankayla alakalı bir problem,bankanın kullandığı 3.parti uygulamadaki bir problem.ara ara enpara kartta da yaşanıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl çözebilirim peki bu sorunu? Bankayı arasam Xbox Store ile ilgili konuşmaya başlasam takarlar mı beni?
  • OttomanKing_ O kullanıcısına yanıt
    Bankayla yine bi konuşun ama bu sorun bende kendiliğinden çozulmuştu.

Ha bir de,Commerce.Microsoft adresinden kayıtlıadresiniz ile kredi kartı adresinizin aynı olmasına özen dikkat edin.(ve eğer isminiz Tufkçe karakter içeriyorsa onu da duzeltin,Ş yi S yapın vb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi yöntemimi yazayım, yapabilirim derseniz bu şekilde oyunları satın alabilirsiniz.

Öncelikle amazon.com üzerinden aşağıdaki gift code'lardan hangisi lazım ise onu kredi kartım ile satın alıyorum.
    http://www.amazon.com/dp/B00F4CFBUS/ref=twister_B00FN7F9S8?_encoding=UTF8&psc=1

Online Game Code seçeneğini seçmeyi unutmayın. amazon.com üzerinde kayıtlı mail adresinize kısa bir süre içerisinde kod ulaşıyor. Bu kodu konsol içerisinden hesabıma yükleyerek, oyunları USA Store üzerinden satın alıyorum. (Konsol içerisinde bölge USA seçili olmalı.)

Önemli not: amazon.com üzerinde yer alan adresiniz Türkiye olmamalı, mümkünse Alaska'da yer alan bir adres seçin. Aksi halde satın alamaz veya fazladan kdv ödemek zorunda kalırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 29 Ekim 2015; 17:06:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Kendi yöntemimi yazayım, yapabilirim derseniz bu şekilde oyunları satın alabilirsiniz.

Öncelikle amazon.com üzerinden aşağıdaki gift code'lardan hangisi lazım ise onu kredi kartım ile satın alıyorum.

Online Game Code seçeneğini seçmeyi unutmayın. amazon.com üzerinde kayıtlı mail adresinize kısa bir süre içerisinde kod ulaşıyor. Bu kodu konsol içerisinden hesabıma yükleyerek, oyunları USA Store üzerinden satın alıyorum. (Konsol içerisinde bölge USA seçili olmalı.)

Önemli not: amazon.com üzerinde yer alan adresiniz Türkiye olmamalı, mümkünse Alaska'da yer alan bir adres seçin. Aksi halde satın alamaz veya fazladan kdv ödemek zorunda kalırsınız.

Arkadaşlarımdan biri de aynı şekilde yapıyordu ama tam bilemediğim için denememiştim. Peki, Amazondan kodu aldım, XboxOneda Storeda girdiğimde bir sorun ile karşılaşmam değil mi? Yani şu an yaşadığım sorun bunu etkilemez?

• quote:

Orijinalden alıntı: OttomanKing_

quote:

Kendi yöntemimi yazayım, yapabilirim derseniz bu şekilde oyunları satın alabilirsiniz.

Arkadaşlarımdan biri de aynı şekilde yapıyordu ama tam bilemediğim için denememiştim. Peki, Amazondan kodu aldım, XboxOneda Storeda girdiğimde bir sorun ile karşılaşmam değil mi? Yani şu an yaşadığım sorun bunu etkilemez?

Kodu konsol içerisinden girin, pc üzerinden xbox.com web sayfasından girmeyin. Aldığınız kod atıyorum 60$ olsun. Türkiye store'dan bu fiyata oyunu alamazsınız. Bu yüzden bölgeyi USA seçin. Bölgelere göre oyun fiyatları değişiyor. Her şeyi sırasıyla doğru şekilde yaparsanız sorun yaşamazsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangi oyunu alsam [ PS4 ]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OttomanKing_

quote:

Kodu konsol içerisinden girin, pc üzerinden xbox.com web sayfasından girmeyin. Aldığınız kod atıyorum 60$ olsun. Türkiye store'dan bu fiyata oyunu alamazsınız. Bu yüzden bölgeyi USA seçin. Bölgelere göre oyun fiyatları değişiyor. Her şeyi sırasıyla doğru şekilde yaparsanız sorun yaşamazsınız.

Tamamdır, çok teşekkürler. Denedikten sonra ne olduğunu buraya yazacağım tekrardan.

• Amazondan başarıyla 60 dolar kodunu aldım ve oyunu indiriyorum. Çok teşekkürler yardımlarınız için.
  • bende paypal nakit kart ,ile alıyordum sorunsuz şekilde ama şimdi başka bir ödemi yöntemi deneyin diye hata veriyor yok mu bunun çözümü
  • Borealwinner B kullanıcısına yanıt
    commerce.microsoft.com

Ödeme yöntemlerinde şehiri tekrar seçip kaydet diyin düzelecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.