Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
6.252
Cevap
31
Favori
398.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni çıkan dvd romlar Benq ve onlarada FW atılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: angel2910

arkadaşlar arcade packlerde Falcon işlemcili 3K sorunu neredeyse bitirilmiş gibi hatta bitmiş dene bilir yurtdışından getirdiğiniz fw siz makinanıza burda fw yaptırabilirsiniz fiyatları ise belli başlı sağlam sitelerden bakabilirsiniz türkiyede arcade ler 460-550 ytl yi geçmez ona göre alın derim

evet dogru soyluyorsun
  • ankarada en ucuz bos verbatim dvd+r dl alabilecegimiz yer neresi?bundan once memorex kullaniodum sonuc gayet ii fakat bide verbatim denemek istiorum.simdiden tesekkurler.
  • @angel2910 dostum aliim diyorum bi xbox (aslinda gonlum elite'den yana ama arcade de olur) ama daha ne kadar beklicez. bu dedigin fiyatlara su an alinabilecek bi yer yok mu. atikte yok diye biliyorum.
  • Xboxı hdmi-dvi baglanti ile monitöre bağlayıp vga kablodan da ss alsam bir sorun olmaz değil mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebani666

@angel2910 dostum aliim diyorum bi xbox (aslinda gonlum elite'den yana ama arcade de olur) ama daha ne kadar beklicez. bu dedigin fiyatlara su an alinabilecek bi yer yok mu. atikte yok diye biliyorum.

dostum konsolium dan alabilirsin ama biraz pahalı gibi arcade ler 600 Elit 790 ytl eğer dediğim fiyatlarda almak istersen ne yazıkki şu anda yok birde

http://forum.donanimhaber.com/m_20293078/mpage_17/tm.htm burda yasin ve atik elektronik no ları ve adresleri verdim ara sor ne zamn gelicek diye ona göre konsolium dan bakabilirsin eğer bu yerlerde 1-2 hafta içinde gelirse kesinlikle burdan al derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 11 Temmuz 2008; 17:36:32 >

• quote:

Xboxı hdmi-dvi baglanti ile monitöre bağlayıp vga kablodan da ss alsam bir sorun olmaz değil mi ?

sole bi sorun olur vga kablonun ucunu xbox a taktiginda hdmi girisi kapanio yani hdmi kablosunu takacak kadar bosluk kalmio ondan dolayi microsoftun elitelarla birlikte verdigi aparati kullanman gerekio.sadece ses veren aparat.

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR

gordugun gibi bunun xbox a takilan kismi daha ince.ondan altinda hdmi kablosunu takacak kdr yer kalio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cell1987 -- 11 Temmuz 2008; 18:21:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cell1987

quote:

Xboxı hdmi-dvi baglanti ile monitöre bağlayıp vga kablodan da ss alsam bir sorun olmaz değil mi ?

sole bi sorun olur vga kablonun ucunu xbox a taktiginda hdmi girisi kapanio yani hdmi kablosunu takacak kadar bosluk kalmio ondan dolayi microsoftun elitelarla birlikte verdigi aparati kullanman gerekio.sadece ses veren aparat.

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR

gordugun gibi bunun xbox a takilan kismi daha ince.ondan altinda hdmi kablosunu takacak kdr yer kalio

Bendeki vga kablo da bunun gibi ince dediğiniz gibi TV'ye bağlanan aparat kapatıyor ama vga ile hdmi girebilecek kadar yer var.2sini bağlayınca sorun olmuyor yani ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 11 Temmuz 2008; 18:32:47 >

• ben bu nedenden dolayi o sekilde deneyemedim.soru su acaba xbox 2 cikisada ayni anda goruntu veriyo mu yoksa 1ni kapatio mu?bunu deneyecen arkadaslar varsa lutfen bizimle paylassinlar.
  • Hayır, problem olmaz ancak ikisi birlikte sığmayabilir o nedenle o vga kablonun konsola giren o kalın kısmının plastiğini çıkartıp sorunu çözebilirsiniz, çıkarmak oldukça kolay, arasına bi tornavida sokup sağa sola çevirince çıkıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Aynı anda neden görüntü vermesini isteyesiniz ki? Vga yada component kablonun sadece ucundaki ses kablosunu ses sistemine takıcaksınız görüntü içinde hdm-dvi yada hdmi-hdmi kablo kullanırsınız.

quote:

Orjinalden alıntı: cell1987

ben bu nedenden dolayi o sekilde deneyemedim.soru su acaba xbox 2 cikisada ayni anda goruntu veriyo mu yoksa 1ni kapatio mu?bunu deneyecen arkadaslar varsa lutfen bizimle paylassinlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Hayır, problem olmaz ancak ikisi birlikte sığmayabilir o nedenle o vga kablonun konsola giren o kalın kısmının plastiğini çıkartıp sorunu çözebilirsiniz, çıkarmak oldukça kolay, arasına bi tornavida sokup sağa sola çevirince çıkıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Teşekkürler, sığmazsa o şekilde yaparım o zaman gelince kablo.
  • 2;5 aylık arcade sahibi olarak şunu farkettim ,"Orange box" kadar 256 Mb lık karttan kullanan oyun görmedim.HF2,episode1,Episode2,Portal herbiri ayrı ayrı 20Mb kullanıyor toplam 80 Mb.Diğer oyunların kullandığı alan kb'lar seviyesinde.Tabii ki "Elite" varsa önemsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hey joe -- 11 Temmuz 2008; 23:50:20 >
  • arkadaslar bu bir sorunum mu yoksa ne anlamadim
    arkadaslar bugun 5 saat araliksiz gow oynadim ama makina hiiicc isinmadi baktim arkadan soguk evet yanlis duymadiniz soguk hava gliyor makinayi kapattim sonra alttarafina baktim hani su cok isinan yer orasida soguk benim makina problemlimi acaba yaw???
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Yeni çıkan dvd romlar Benq ve onlarada FW atılıyor

Cevap için teşekkür ederim. Yine de bugün farklı bir konuda BeyazBüyü dediğim olayı yaşamış ve alet fwsiz olarak kalmış.

quote:

Bu gün öğleden önce 11 sularında bir dostum ile beraber atik elektroniğin kadıköy şubesindeydik, almanya'dan gelen arcade pack konsola fw attıracaktık ancak dvd-rom lite-on çıktı ve fw atamadılar.

Hatta avrupa yakasındaki şubelerini arayıp Atilla bey ile görüştük araştırıp döneceklerini söyledi, cihaz şu an fw'siz halde.

Başaranlar nasıl ve nerede yaptırdı anlamış değilim.

• Merhabalar.Benimde bir sorum olacak!
    Xbox'ı live bağlamadan .avi ve vcd filmleri oynatamıyorum.Bağlanıp codeci indirmem gerektiğini söylüyor.Benim bulunduğum yer nedeniyle nete girme durumum yok.Belki video codeclerinide güncelliyordur diye dün dashboardı xbox sitesinden .zip dosyası ile güncelledim.Acaba netten sadece video güncellemesi ile ilgili dosya indirebilirmiyiz? Varmıdır?
    İyi Çalışmalar...
  • en son cikan dvdromlar lite on ve su anda henuz bu surucu icin fw yok.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Malesef, video dosyalarını cihazı sadece live e bağlayarak yükleyebiliyorsunuz.

quote:

Orjinalden alıntı: GeneralUnknown

Merhabalar.Benimde bir sorum olacak!
    Xbox'ı live bağlamadan .avi ve vcd filmleri oynatamıyorum.Bağlanıp codeci indirmem gerektiğini söylüyor.Benim bulunduğum yer nedeniyle nete girme durumum yok.Belki video codeclerinide güncelliyordur diye dün dashboardı xbox sitesinden .zip dosyası ile güncelledim.Acaba netten sadece video güncellemesi ile ilgili dosya indirebilirmiyiz? Varmıdır?
    İyi Çalışmalar...
  • Ben 3-4 gün önce xbox 360 pro aldım 11-03-2008 üretim tarihli kutu üstünde 20 gb hdd yazıyor ama dashboardan bakınca 9.9 gb gösteriyor neden acaba hdd de başka birşeyler mi yüklü dandik oyunlar var ama (packman falan) onlardan mı acaba?
  • Konsol harddiskin bir bölümünü kendi kullanıyor, daha hızlı işlem yapabilmek için aynı Windows taki mantık.
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.