Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.252
Cevap
32
Favori
399.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat gayet güzel, garanti konusundaki sorunuzu anlamadım, konsola FW yaptıracaksanız garantisi yurtdışında geçerli olmaz, ülkemizde ekstra ücret ödenerek dükkan garantili olarak alınabiliyor konsollar ancak bildiğiniz gibi Xbox360 resmi olarak Türkiye'de olmadığı için doğal olarak resmi garanti hizmetide ülkemizde yok.

quote:

Orjinalden alıntı: OnuR

Sıfır Elite Pal FWli 675YTL iyi mi sizce ?
    Bir de yurtdışından getirilmiş ürünler ile Türkiye'de ki dükkanda satılanlar arasında bir garanti farkı oluyor mu acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Fiyat gayet güzel, garanti konusundaki sorunuzu anlamadım, konsola FW yaptıracaksanız garantisi yurtdışında geçerli olmaz, ülkemizde ekstra ücret ödenerek dükkan garantili olarak alınabiliyor konsollar ancak bildiğiniz gibi Xbox360 resmi olarak Türkiye'de olmadığı için doğal olarak resmi garanti hizmetide ülkemizde yok.

quote:

Bir de yurtdışından getirilmiş ürünler ile Türkiye'de ki dükkanda satılanlar arasında bir garanti farkı oluyor mu acaba ?

Anladım, ben dükkan garantisini demiştim, dükkan garantisi olmadığı için biraz karamsar kaldım ileride bi sorun falan olursa diye, çok fark eder mi acaba garanti ?

• quote:

http://urun.gittigidiyor.com/3-5-mm-KULAKLIK-GIRISINI-STEREO-RCA-PORTA-CEVIRI_W0QQidZZ10615601

Bunun 3.5 MM ucu da dişi olanından lazım. İlgilendiğin için teşekkürler sky__walker
  • Her kulaklık uyuyor mu xboxa?
    Ya da Usb kulaklık diye sorayım?
  • beyler yarın makinemi modifiye ettiriceğim,makineye ışık takılacak yani ekstra bir güç kullanımı olacak.

acaba bu tip bir ekstra güç kullanımı yüzünden ban'lenme gibi bir ihtimal varmı lütden yardım edin arkadaşlar
  • Sadece orjinal Xbox360 kablolu yada kablosuz kulaklıkla oluyor.

quote:

Orjinalden alıntı: Thief.

Her kulaklık uyuyor mu xboxa?
    Ya da Usb kulaklık diye sorayım?
  • Ekstra fan takılmasıyla banın uzaktan yakından alakası yok

Ama bu tip modifiyelerin 3 kırmızıya davetiye çıkardığını söyleyebilirim.

quote:

Orjinalden alıntı: deniz92

beyler yarın makinemi modifiye ettiriceğim,makineye ışık takılacak yani ekstra bir güç kullanımı olacak.

acaba bu tip bir ekstra güç kullanımı yüzünden ban'lenme gibi bir ihtimal varmı lütden yardım edin arkadaşlar
  • Ekstra 100 ytl

quote:

quote:

Fiyat gayet güzel, garanti konusundaki sorunuzu anlamadım, konsola FW yaptıracaksanız garantisi yurtdışında geçerli olmaz, ülkemizde ekstra ücret ödenerek dükkan garantili olarak alınabiliyor konsollar ancak bildiğiniz gibi Xbox360 resmi olarak Türkiye'de olmadığı için doğal olarak resmi garanti hizmetide ülkemizde yok.

quote:

Anladım, ben dükkan garantisini demiştim, dükkan garantisi olmadığı için biraz karamsar kaldım ileride bi sorun falan olursa diye, çok fark eder mi acaba garanti ?

• falcon elite ya da arcadenin son fiyatlari nedir bilen war mi? Tahtakaleye tesrif etmisler mi?
  • elit 640 arcade 460 ytl di irmaktosyland da
  • quote:

Orjinalden alıntı: angel2910

elit 640 arcade 460 ytl di irmaktosyland da

irmaktoysland da elite kalmadı.Sonuncusunu ben aldım.
  • sitesine baktim da harbiden xbox filan kalmamis gerci irmak zaten ankarada. ben istanbuldan alicam. atik elektronikte fiyatlar nedir bilen war mi peki? xbox warmi ellerinde. aradim bi kac kere ulasamadim.
  • irmak ta zten şu an xbox yok ben fiyatları söyledim
  • saol dostum sana tesekkur etmeyi unutmusum. fiyatlar boyleyse iyi.

quote:

irmak ta zten şu an xbox yok ben fiyatları söyledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebani666

saol dostum sana tesekkur etmeyi unutmusum. fiyatlar boyleyse iyi.

quote:

irmak ta zten şu an xbox yok ben fiyatları söyledim

ne demek dostum her zamn
  • ``bundle copy`` nedir bilen varmi.

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR
  • xbox 360 premium pack üç aylık. Premium packlar hangi anakarta sahip oluyor bilen var mı?
  • Üretim tarihi nedir cihazın? Bölge kodu nedir?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ya konsolla birlikte verilen oyuna yada birkaç oyunu tek pakette toplayan şeylere bundle denir.

quote:

Orjinalden alıntı: gdansk

``bundle copy`` nedir bilen varmi.

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR

• bir makinanın PAL mı NTSC mi olduğunu ve üretim tarihini bir de şu 175 watt olanlar yani falcon olanları nasıl anlarım? uzaktan biriyle bağlantı kurdum hiç anlamıyor bu işten ve bana bu bilgileri veremedi anlamıyorum dedi. Tam öğrenme şekillerini yazarsanız ben de o kişiye anlatırım ve uygun olursa alırım. Yardım lütfen. Makina Premium Pack ve 3 aylık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugsymaloone -- 8 Temmuz 2008; 17:37:24 >
  • 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.