Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (281. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.252
Cevap
32
Favori
400.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DVD'de olduğunu söylemedim ki, zaten LIVE'dan indiriliyor. HDD'de saklanıyor aynı zamanda, hoca sen nasıl okuyorsun yazıları? Herhalde ben pek anlatamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 2 Ocak 2012; 15:16:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

DVD'de olduğunu söylemedim ki, zaten LIVE'dan indiriliyor. HDD'de saklanıyor aynı zamanda, hoca sen nasıl okuyorsun yazıları? Herhalde ben pek anlatamadım.

E sen adama System Cache'i boşalt demedin mi!?
    System cache HDD'de mi saklanıyor? Benim bildiğim cache dediğin ramde saklanır...

Tamam anlaşıldı; eğer dediğin doğruysa cache diye bahsedilen xboxun update klasörü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

quote:

DVD'de olduğunu söylemedim ki, zaten LIVE'dan indiriliyor. HDD'de saklanıyor aynı zamanda, hoca sen nasıl okuyorsun yazıları? Herhalde ben pek anlatamadım.

System cache HDD'de mi saklanıyor? Benim bildiğim cache dediğin ramde saklanır...

Tamam anlaşıldı; eğer dediğin doğruysa cache diye bahsedilen xboxun update klasörü.

Neyse sonuç olarak sen Clear System Cache yapacaksın.

• quote:

quote:

quote:

Neyse sonuç olarak sen Clear System Cache yapacaksın.

Ben değil arkadaş yapacak

• benim yazdığım mesajlar neden siliniyor? cevabı okumak için giriyorum ve hiçbirisi yok. o soruma cevap veren insanlara da saygısızlık. Bu nedir ya çoluk çocuk mu yönetiyor burayı! şikayet ederim dava açarım hatta at koşturamazsınız kafanıza göre ya da kimsenin giremeyeceği internet ortamında olmayan web sitesi değil burası yükümlülükleri var. bilmiyorsanız öğretirler!
  • Sorum şu olacak her oyunun PAL ve NTSC versiyonu varmıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetPNC

Sorum şu olacak her oyunun PAL ve NTSC versiyonu varmıdır?

vardır.
  • Teşekkürler.
  • msjlarım neden siliniyor ? bir hatam falan mı var ?
  • Benim amerikadan ntsc-u xboxım var da türkiyeden oyun alsam çalıştırmaz demi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alienware96 -- 10 Ocak 2012; 18:01:41 >
  • ya bu sosyal ağlara girişi yapabilmem için live üyeliği al diyo alamıyorum bi türlü. ne iş çöözemedim. ps3ten sonr a çok zor geldi menü xboxn
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdii2307

ya bu sosyal ağlara girişi yapabilmem için live üyeliği al diyo alamıyorum bi türlü. ne iş çöözemedim. ps3ten sonr a çok zor geldi menü xboxn

hotmail.com ile deniyorsun değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alienware96

Benim amerikadan ntsc-u xboxım var da türkiyeden oyun alsam çalıştırmaz demi ?

sadece bölge kısıtlaması olmayan oyunlar çalışır..RF
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

quote:

ya bu sosyal ağlara girişi yapabilmem için live üyeliği al diyo alamıyorum bi türlü. ne iş çöözemedim. ps3ten sonr a çok zor geldi menü xboxn

hotmail.com diye deniyorum. yaklaşık 5 tane mail adresi aldım. ama soracağım şu. ben xbox üzerindenmi hesabı alayım yoksa pcden baglanıpmı alayım. :S pc çünkü ülkeyi falanda ayarlamam lazım. ama deniyorum olmuyo çıldırıcam. dün aldım daha yeni xboxmı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

quote:

hotmail.com diye deniyorum. yaklaşık 5 tane mail adresi aldım. ama soracağım şu. ben xbox üzerindenmi hesabı alayım yoksa pcden baglanıpmı alayım. :S pc çünkü ülkeyi falanda ayarlamam lazım. ama deniyorum olmuyo çıldırıcam. dün aldım daha yeni xboxmı

ben xbox uzerinden almistim.oradan al.

• your gamer profile does not have the correct permissions to access xbox live gibi bir hata var.

Ne yapmam lazım acaba. Cildiricam iki gündür bu konsolla uğraşıyorum :((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

your gamer profile does not have the correct permissions to access xbox live gibi bir hata var.

konsol ban yemiş olmasın!?
  • quote:

quote:

your gamer profile does not have the correct permissions to access xbox live gibi bir hata var.

konsol ban yemiş olmasın!?

yeni konsol ban yer mi ki?daha kullanmadan..yeni alınmış galiba.
  • xbox live idsinin hangi bölge olduğuna nerden bakabiliriz
  • ya msjlarım niye siliniyor
  • 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.