Şimdi Ara

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR (260. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.252
Cevap
32
Favori
400.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: The_Illusionist

quote:

Orijinalden alıntı: charmacomma

Arkadaşlar merhaba

Crysis 2 yi oynamak için dvd yi yerleştirdiğimde sisteme update yaptı. Bundan sonra modern warfare 2 dvd sini hata verip okumamaya başladı ben de oyun bi daha bulup indirip denedim aynı hatayı gene verdi. başka dvdleri denediğimde sorunsuz oynatıyor ama modern warfare de ne var anlayamadım?
    Bu sorun hakkında bir fikri olan var mı?

Kopya koruması var yeni dashboardda, abgx360 ile oyunun korumasını etkisiz hale getirebilirsin. Tekrar yazman gerekiyor ama oyunu.

Alıntıları Göster
    selam millet forumda yeniyimde sayfa açamadım şeyi sorucaktım xbox 360 slim fw çıkıpçıkmadığını hangi siteden öğrenebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: thelordofthexbox

selam millet forumda yeniyimde sayfa açamadım şeyi sorucaktım xbox 360 slim fw çıkıpçıkmadığını hangi siteden öğrenebilirim

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar,
    Xbox almak istiyorum.450 TL bütçem var.Alınca kopya oyun oynayacağım.2.El FW'li bir Elite mı alayım yoksa 4 Gb Slim'lerden mi alayım?Slimlere FW atılabiliyor mu?4 Gb Slim alırsam oyunları DVD'den açmak bana sorun çıkarır mı?2.El bir Elite'ı kaç liraya bulabilirim?Veya 450 liraya 2.el 250 Gb Slim bulabilri miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: TheBimMaster

Perşembe günü Hepsiburada üzerinden satın alacam konsolu.Sormak istediğim birkaç tane soru var :

1)Oyunlari nasil temin edebilirim? (X-Box 360 Slim 250GB)
    2)Online oynama isi nasil oluyor.Uk hesap mi yoksa Us hesap mi almam lazim?
    3)Online oynamak icin Parali hesap gerekiyor.Diyelim ki ben kutu icinden cikan 1 aylik live uyeligi kullandim ama sonra 3 ay boyunca live uyelik almadim diyelim.Aldigim hesap siliniyor mu yoksa sadece baska bir live uyelik paketi alana kadar online oynayamiyor muyum?
    4)PS3'te ülke seçimi olarak Türkiye,İngiltere vs. vardı.Bunda da var mı ? Hangisini seçmeliyim ?

Şimdiden teşekkürler.

Alıntıları Göster
    xbox u dvı gırısınden pc yı de vga dan baglayıp tek monıtorde konsolu pc yı kullanabılır gecıs yapabılır mıyız.yapabılıyosak dvı hdmı kalıte farkı cok olr mu.hdmı gırısı olan monıtorler bıraz pahalı dvı vga almayı dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: boras06

xbox u dvı gırısınden pc yı de vga dan baglayıp tek monıtorde konsolu pc yı kullanabılır gecıs yapabılır mıyız.yapabılıyosak dvı hdmı kalıte farkı cok olr mu.hdmı gırısı olan monıtorler bıraz pahalı dvı vga almayı dusunuyorum

Alıntıları Göster
    şimdi arkadaşlar okul ve iş dolasıyla kıştan beri xbox bir kenarda yatıyor,e artık tatil dönemine girdiğimizden dolayı tozlu rafından kaldırıp tekrar kullanmaya başlama zamanı geldi.
    lakin şöyle bir sorun olacak yeni fw ve envayi çeşit güncelleme konuluşuyor bende bunları takip edemedim en son oydağım oyun da vanquish'ti.Şimdi deadp space 2,dead rising 2 veya bir ac:brotherhood oyanamak için yeni fw mi yükletmeliyim,yada hangi tarihten sonra çıkan oyunlar için fw yükletmeliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Cüheyir

şimdi arkadaşlar okul ve iş dolasıyla kıştan beri xbox bir kenarda yatıyor,e artık tatil dönemine girdiğimizden dolayı tozlu rafından kaldırıp tekrar kullanmaya başlama zamanı geldi.
    lakin şöyle bir sorun olacak yeni fw ve envayi çeşit güncelleme konuluşuyor bende bunları takip edemedim en son oydağım oyun da vanquish'ti.Şimdi deadp space 2,dead rising 2 veya bir ac:brotherhood oyanamak için yeni fw mi yükletmeliyim,yada hangi tarihten sonra çıkan oyunlar için fw yükletmeliyim?

Alıntıları Göster
    çok cahilim ve bir kaç sorum var.

arkadaşlar bir oyunun setup'ını belleğime atsam, sonra xbox'a taksam, hdd'ye kursam sorunsuz bir şekilde oyun çalışır değil mi?
    ya da bilgisayardan setup'ı dvdye çeksem?

ayrıca diyelim ki fw yaptırdım.daha sonra bir oyun çıktı.update yaparsam bu oyunu oynamak için, tekrar fw yaptırmam mı gerekli?

• quote:

Orijinalden alıntı: yekepe

En son update yapmadan,şuan piyasada olan son fw yi yüklemen lazım . Update yaparsan onun için daha fw çıkmadı . Live girmeyeceksen sorun değil zaten .

quote:

Orijinalden alıntı: harun95

arkadaşlar bir oyunun setup'ını belleğime atsam, sonra xbox'a taksam, hdd'ye kursam sorunsuz bir şekilde oyun çalışır değil mi?

ayrıca diyelim ki fw yaptırdım.daha sonra bir oyun çıktı.update yaparsam bu oyunu oynamak için, tekrar fw yaptırmam mı gerekli?

Setup değil ,indirdiğin img dosyasını dl dvd ye yazdırarak oynayabilirsin . Xbox hdd'ine atsan bile dvd takılı olmalı .

O sık olan birşey değil . En son update'de fw silindi . Ama bunun gibi hep gelmez . Her zaman atan gerekmez . Nadir durumlarda .

• quote:

Orijinalden alıntı: Mext

quote:

En son update yapmadan,şuan piyasada olan son fw yi yüklemen lazım . Update yaparsan onun için daha fw çıkmadı . Live girmeyeceksen sorun değil zaten .

quote:

Setup değil ,indirdiğin img dosyasını dl dvd ye yazdırarak oynayabilirsin . Xbox hdd'ine atsan bile dvd takılı olmalı .

O sık olan birşey değil . En son update'de fw silindi . Ama bunun gibi hep gelmez . Her zaman atan gerekmez . Nadir durumlarda .

Alıntıları Göster
    Sanırım en yazılabilecek yer burası;

Dün itibariyle yapılan en son dashboard güncellemesiyle uyumlu LT 1.9 Fw'i çıktı ve böylece Live'a giriş yapılabilecek.

Bu güncellemeyi yaptıktan sonra sadece AP2.5 oyunlarını Abgx'den geçirip tekrar yazmak gerekiyor. O oyunlar: "Assassin's Creed: Brotherhood, Fable III, Need for Speed: Hot Pursuit, Halo Reach, Call of Duty: Modern Warfare 2, Call of Duty: Black Ops"

• quote:

Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce

quote:

quote:

taşınabilir bellekle olmuyor yani oyun kurulumu?dvd şart?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fustercluck

Dün itibariyle yapılan en son dashboard güncellemesiyle uyumlu LT 1.9 Fw'i çıktı ve böylece Live'a giriş yapılabilecek.

Bu güncellemeyi yaptıktan sonra sadece AP2.5 oyunlarını Abgx'den geçirip tekrar yazmak gerekiyor. O oyunlar: "Assassin's Creed: Brotherhood, Fable III, Need for Speed: Hot Pursuit, Halo Reach, Call of Duty: Modern Warfare 2, Call of Duty: Black Ops"

Evet c4eva çok yaşa .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mext

quote:

Orijinalden alıntı: Fustercluck

Evet c4eva çok yaşa .

Alıntıları Göster
    hani bazen müthiş indirim yapıyorlar ya.
    bi kere 499 mu ne olmuştu hatta.
    ben de almak için öyle bir fırsat bekliyorum.
    electroworld'de 699.
    başka mağazalar indirim yapar mı bu sıralar?
    karne haftası ya.

ha bi de kablosuz modemle bağlanılabiliyor mu internete ?

• quote:

hani bazen müthiş indirim yapıyorlar ya.
    bi kere 499 mu ne olmuştu hatta.
    ben de almak için öyle bir fırsat bekliyorum.
    electroworld'de 699.
    başka mağazalar indirim yapar mı bu sıralar?
    karne haftası ya.

ha bi de kablosuz modemle bağlanılabiliyor mu internete ?

Alıntıları Göster
    Xbox'tan HDMI kablo ile mi yoksa HD AV kablo ile daha iyi görüntü alınır. HDMI kullanıyordum fakat ses sistemi için HD AV kablosunu denedim. Sanki HD AV kabloda renkler daha canlı gibi geldi. Bilmiyorum ben mi yanıldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doom

Xbox'tan HDMI kablo ile mi yoksa HD AV kablo ile daha iyi görüntü alınır. HDMI kullanıyordum fakat ses sistemi için HD AV kablosunu denedim. Sanki HD AV kabloda renkler daha canlı gibi geldi. Bilmiyorum ben mi yanıldım.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar xbox ile ilk kez live'a girmeye çalışıyorum.Fakat ağ ayarlarının yapılması gerekiyor sanırım.Açıkcası ayarlamada biraz zorlandım.Ayarların nasıl yapılabileceğini bilmiyorum. Bilen biri bu konuda yardımcı olabilir mi acaba?

Avrupa adresli mail aldım.. Keşke ilk kez live'a girecekler için sabit bir konu olsa da ordan yararlansak..Bu arada bendeki xbox slim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 18 Haziran 2011; 17:50:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Obsidian

hd ready+2 hdmi girişli... Cevap için teşekkürler.

Alıntıları Göster
    Türkiye'ye resmi olarak gelmeyecek sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: thepromh

Türkiye'ye resmi olarak gelmeyecek sanırım

Alıntıları Göster
    xbox 360 4gb falan diyorlar ya.
    o 4 gb harddisk mi oluyor?
    eğer öyleyse bunun yanına ayrıyeten bir hdd daha bağlanabiliyor mu ?
  • quote:

Harddisk değil, ileride kendin hdd takabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

quote:

Harddisk değil, ileride kendin hdd takabilirsin.

Alıntıları Göster
     XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR

Arkadaşlar xboxda bende şu ip adress , subnet,gateway kısımlarında bende 0.0.0.0 yazıyor hep. Nasıl düzeltebiliriz onu ? Resmi bir konudan aldım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 19 Haziran 2011; 20:08:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Iron Sky

XBOX360 SÜREKLİ SORULAN SORULAR & KAPSAMLI CEVAPLAR

Arkadaşlar xboxda bende şu ip adress , subnet,gateway kısımlarında bende 0.0.0.0 yazıyor hep. Nasıl düzeltebiliriz onu ? Resmi bir konudan aldım..

Alıntıları Göster
    Merhabalar.
    Eski bir xbox kullanıcısıyım,falcon cihazım vardı 3k verdi falan yaklaşık 1-2 senedir uzak kaldım xbox dünyasından. Yazın yeni bir cihaz almayı düşünüyorum da bir kaç sorum olacak.
    1-Jasper ve slim cihazlarda 3k olayı hala devam ediyor mu?
    2-slim cihazlara fw atılabiliyor mu?
    3-orijinal xbox oyunları ve 1 aylık gold üyeliğin fiyatları ne kadar?
    4-hdd üzerinden oyun yükleme veya film izleme imkanı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: oeken

benim de bir sorum olacaktı. x360 almayı dusunuorum ancak hdtv m yok 4:3 lcd monitorum var ona bağlayabilmem için sanırım vga kablo almam gerekiyor?
    1)bu kabloyu nerden bulabilirim?
    2)biryerde okuduuma gore onunla bağlayınca 4:3 ekrana tam oturmuormus kenarlardan kesiormus yada ustten ve alttan bosluk kalıormus?
    bu konuda bilgi verebilir misiniz?

Alıntıları Göster
    merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum acaba elimizeki bi oyunu hard disk'e yüklersek cd'siz oynayabiliyormuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drillroid

merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum acaba elimizeki bi oyunu hard disk'e yüklersek cd'siz oynayabiliyormuyuz ?

Alıntıları Göster
    Merhabalar,

Yukardaki arkadaşın da bahsettiği gibi 250 GB HDD var bende.. Şimdi ben oyunlarımı yükleyip oynamak istiyorum. Böylece Dvd'leri çizmeden oynayarak daha sonra takas vb şekilde oynamak istiyorum.

Lakin bildiğim kadarı ile bunun için birşeyler yapılması gerekiyormuş. Bu işlem nasıl oluyor ve yapılırsa makine hacklenmiş olup Live'dan ban yer miyim?

Anlatılmış link varsa da olabilir :)

Edit: Şimdi sözlükte biraz daha kapsamlı olarak araştırınca, oyuna girmeden önce Y tuşuna basıldığı takdirde install ediyormuş. Ben makinaya herhangi bir işlem yapmadan Y tuşuna basınca oyunu makinaya kurabilecek miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benkeiii -- 22 Haziran 2011; 10:18:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: drillroid

Oynayamazsın .

quote:

Orijinalden alıntı: benkeiii

Merhabalar,

Yukardaki arkadaşın da bahsettiği gibi 250 GB HDD var bende.. Şimdi ben oyunlarımı yükleyip oynamak istiyorum. Böylece Dvd'leri çizmeden oynayarak daha sonra takas vb şekilde oynamak istiyorum.

Lakin bildiğim kadarı ile bunun için birşeyler yapılması gerekiyormuş. Bu işlem nasıl oluyor ve yapılırsa makine hacklenmiş olup Live'dan ban yer miyim?

Anlatılmış link varsa da olabilir :)

Edit: Şimdi sözlükte biraz daha kapsamlı olarak araştırınca, oyuna girmeden önce Y tuşuna basıldığı takdirde install ediyormuş. Ben makinaya herhangi bir işlem yapmadan Y tuşuna basınca oyunu makinaya kurabilecek miyim?

Oyunu "Y" basarak hdd yüklersin ama dvd her zaman takılı olmak zoruda .

• 
Sayfa: önceki 258259260261262
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.