quote:Orijinalden alıntı: CoupDeGrâce @Sentez Hoparlörler dikkatini dağıtmıyormu Daha az görünür yapardım ben Monte edecek yerleri yok marangozda duvara asmak için bişeyler yaptırana kadar böyle idare edeceğim
quote:Orijinalden alıntı: Tinúviel Şu senin odadın düzenine hastayım ya bizimkisi savaştan çıkmış gibi bunun yanında. Eyvallah hocam saol
quote:Orijinalden alıntı: Assasinate quote:Orijinalden alıntı: Tinúviel Şu senin odadın düzenine hastayım ya bizimkisi savaştan çıkmış gibi bunun yanında. Eyvallah hocam saol hakikaten odayı özellilkle toplayıp temizledikten sonra mı çekiyosunuz fotoları napıyosunuz bu ne düzen böyle arkadaş
quote:Orijinalden alıntı: joe-black quote:Orijinalden alıntı: Assasinate quote:Orijinalden alıntı: Tinúviel Şu senin odadın düzenine hastayım ya bizimkisi savaştan çıkmış gibi bunun yanında. Eyvallah hocam saol hakikaten odayı özellilkle toplayıp temizledikten sonra mı çekiyosunuz fotoları napıyosunuz bu ne düzen böyle arkadaş İzin günüm bugün biraz çekidüzen verdiğim doğru ama hiç ellemiyorum 1 hafta durur böyle oda
quote:Orijinalden alıntı: Sedat_60 Dün aldık oyunu istemeye istemeye oynuyorum çünkü başka oyun yoktu FIFA'yı bekliyorum Bir hafta oluyor televizyonu alalı. Telefonla çektim kalite için kusura bakmayın.
Sistemin güncel hali .Fat kasa PS3'üm sarı ışık gördüğü için hakkı rahmetine kavuştu onun yerine şimdilik ps2 var yeni slim ise yolda
quote:Orijinalden alıntı: Copy Cat Mertleo biraz daha sıkıştırıp havasız yere koyabilirsin xbox'ı tam olmamış Jasper board taş gibi önüde arkasıda hava alır sen merak etme
quote:Orijinalden alıntı: Copy Cat Mertleo biraz daha sıkıştırıp havasız yere koyabilirsin xbox'ı tam olmamış Ortam müsait değil belliki .
@TheExecutioner Masanı ve gamepad'i çok beğendim. Masada çilek işareti var ama çilek odayla beraber mi geliyor yoksa ayrı olarak satılıyor mu?
quote:Orijinalden alıntı: Sedat_60 @TheExecutioner Masanı ve gamepad'i çok beğendim. Masada çilek işareti var ama çilek odayla beraber mi geliyor yoksa ayrı olarak satılıyor mu? Gamepad neyin nesidir ??
quote:Orijinalden alıntı: Aeolus98 Mesajım bulunsun.Yeni bi eve taşındım adam gibi yerleşiyim mu mesajı editler koyarım 22 gün olmuş daha "Adam" gibi yerleşemedin mi? -2.mesaj, gözüme çarptı yazayım dedim
quote:Orijinalden alıntı: Sedat_60 Controller, gamepad, oyun kumandası herneyse anladın işte Black Ops temalı olan Vallahamı nekadar acep¿?